light360 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, ένας γνωστός μου είπε να βάλει μια 2αρα (σε mbps) σύνδεση απ΄τον πΟΤΕ.Περίμενε μια΄δυό βδομάδες και ύστερα του ήρθε η σύνδεση. Τα προβλήματα της σύνδεσης ήταν αρκετά, στο ραπιντ στην αρχή κατέβαζε (απότι είχα δεί) με 50-120, μήν πώ για μερικές φορές που την είδα και 30 και 20 ΚΒ/s αλλα παρατήρισα οτι όταν άνοιγα το τηλέφωνο πηγενε 190-220. Η γραμμή του νομίζω είναι ISDN . Επίσης είδα το attenduation στα 60db +!!!! Τώρα λέει να το κάνει 24mbps αλλα εγω του είπα πως θα είναι πεταμένα λεφτά αφου με την 2αρα έχει πρόβληματα. Μήπως ξέρετε τί μπορεί να γίνει για να φτιαχτεί ή τουλαχιστον να μην έχει συνεχεια ανοιχτο το τηλέφωνο όταν θέλει να κατεβασει ένα αρχείο πολλών megabytes????
Droidlock Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ειναι πιθανο μετα απο αναβαθμιση στα 24mbps να μην γινεται καθολου συγχρονισμος με το modem-router που εχει. Η εγκατασταση των splitter και των φιλτρων εχει γινει σωστα; Με αλλο παροχο adsl ειχε τα ιδια προβληματα;
light360 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ειναι πιθανο μετα απο αναβαθμιση στα 24mbps να μην γινεται καθολου συγχρονισμος με το modem-router που εχει. Η εγκατασταση των splitter και των φιλτρων εχει γινει σωστα; Με αλλο παροχο adsl ειχε τα ιδια προβληματα; Πρόσφατα άλλαξε σπίτι , οποτε στην ίδια γραμμή δεν έχει ξαναμπεί adsl. Εγώ πήγα σπίτι του αλλα φίλτρα δεν είδα .Είχαν φέρει εναν ηλεκτρολόγο και όταν τον ρώτησα μου είπε πως προσπαθούν να αλάξουν τη γραμμή σε ISDN??? Και το να αλλάξεις την γραμμή σε ISDN καλυτερεύει τίποτα στην περίπτωση του adsl?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.