Bakxos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 συνδρομητης της forthnet 2play. αποφασισα να αλλαξω σπιτι. δεν ηξερα ομως αν αλλαξεις σπιτι πρεπει να μεινεις και 2 μηνες χωρις ιντερνετ. λοιπον παω στη μεγαλη αυτη εταιρεια τη forthnet λεω και τους λεω το και το θελω να μου κανετε τη μεταφορα. α εμεις δεν μπορουμε πρεπει να πατε στον οτε (και γαμω τα σερβις η φορθνετ δηλαδη. ουτε μια μεταφορα δεν ειναι ικανοι να κανουν) οκ λεω και παω στον οτε. με το που βλεπει ο αλλος τη γραμμη αφινιαζει. και εισαι σε αλλο παροχο και δες οτι ουτε αυτο που θες μπορουν να σου κανουν και μπλα μπλα καταλαβενεται τωρα. τσπ του λεω οτι θεωρω κοροιδια να πληρωνω το παραπανησιο παγιο στον οτε. μετα απο αυτο μου λεει οτι για να γινει μεταφορα θα πρεπει να ερθεις παλι στο δικο μας δικτυο. ε τι να κανω κανω αιτηση για να ξαναπαω στον οτε του ρωταω ποσο θα παρει αυτο μου λενε γύρω στο μήνα ενω θα πρεπει να λεγχω και εγω ολη τη πορεια της αιτησης. ενω μου λεει οτι θα πρεπει η εταιρεια(φορθνετ) να μην αρνηθει την αλλαγη. φευγω και παω στη φορθνετ τους λεω το και το και αν γινεται να μην καθυστερησουν την αιτηση και μου λενε οκ αλλα να ξερετε οτι αν μετα ενεργοποιηθηται παλι σε εμας θα θελετε περιπου ενα μηνα και για να μην πληρωσετε και τα 70€(μιας και δεν εχω χρονο) πρεπει να μας φερεται εγγραφη βεβαιωση απο τον οτε την μεταφορα και οτι ειστε κατοχος του ταδε νουμερου. ε εκει εγινα εξαλλος. τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια τι νοημα εχουν τοτε τα ιδιοκτητα δικτυα αν δεν μπορουν να μας κανουν ουτε αυτο? να χασω εγω τοσες μερες για να τρεχω απο εδω και απο εκει. κι αφου δεν μπορουν να κανουν τη μεταφορα τουλαχιστον γιατι δεν αναλαβανουν το τρεξιμο. αυτα βλεπω και σκεφτομαι αν ο ποτε κοψει το παγιο και δεινει παρομοια πακετα και με καιμια 10€ παραπανω θα μεινω στον ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.