Προς το περιεχόμενο

dual booting problem....

dmtrskrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με wubi δοκιμασες?? αν δεν ξερεις τι ειναι...ειναι ενα προγραμμα που κανεις το setup του linux χωρις partitions και το κανεις install απο τα windows....ειναι πολυ ευκολο...

βλεπε εδω : http://www.youtube.com/watch?v=3iILE007CMw&eurl=http://video.google.com/videosearch?q=wubi&hl=en&sitesearch=

για δοκιμασε το μπορει να κανει trible boot....

you never know....

http://www.wubi-installer.org/

το δοκιμασα σε dual boot σε laptop με xp ....

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι και manual εγκατασταση του Grub δοκιμασα (και wubi).

Αλλα τρωνε σκαλωμα 1) με λειτουργικα σε δισκους Sata και IDE

2) Με triple boot... :-(

Δημοσ.
Εγω δηλαδη που δεν το αλλαζω επειδη εκμεταλλευομαι τη δυνατοτητα των Vista να δημιουργουν λιστα με τα λειτουργικα (XP/2000/Vista) που εχω στον υπολογιστη ειμαι βλακας?

'Όχι, αλλά το παληκάρι δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα,

και έχει παιδευτεί αρκετά, και προφανώς για να το στήσει όπως το φαντάζεσαι θα πρέπει να ασχοληθεί αρκετές ώρες ακόμη..

γιατί λοιπόν να μην του δώσουμε και την εύκολη εναλλακτική,

έχοντας το γνώθι σ αυτόν πως δεν είναι η βέλτιστη?

Γιατί πρέπει να πηγαίνουν όλοι από τον δρόμο της αρετής και της ανηφοριάς?

Φαντάζομαι πως μπήκε εδώ και ρώτησε for the easiest-shortest-effortless-costless way προς το αποτέλεσμα, (το οποίο είναι να μπορεί να bootάρει και τα 2 λειτουργικά, για να μην ξεχνιόμαστε και πλατιάζουμε)

γιατί αν ήθελε να πάρει τον ανηφορικό της γνώσης που θα γίνει κτήμα μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα.. θα το είχε βρει ήδη σε κάποιο forum, wikipedia, whatever...

Δημοσ.
No sound στο κατεβαστηρι.

Θα τα δω αυριο πρωι πρωι! Thanks για το ενδιαφερον ομως ε :-)

τιποτα μορε...για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο ειναι το φορουμ(κυρίος).... ;)

Να κανω μια τελευταια ερωτηση....υπαρχει περιπτοση να μην με αφηνει να κανω activate τα windows (vista),παρολο που εχω και τι stickερακι??? :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Μια στο εκατομμυριο. Αλλα εφοσον εχεις γνησιο στικερακι ακομα και το dvd των windows να χαλασει εχεις δικαιωμα να ζητησεις καινουριο :-)

Δημοσ.
Μια στο εκατομμυριο. Αλλα εφοσον εχεις γνησιο στικερακι ακομα και το dvd των windows να χαλασει εχεις δικαιωμα να ζητησεις καινουριο :-)

ναι?? δεν το ηξερα αυτο. :-) ...αντε σημερα εχω πολλλλλλλλλλλυυυυυυυυυυυυυυυυυ δουλια....

Δημοσ.

Ρε συ αν κανω repair με το cd των xp τον caviar που εχω ηδη πανω τα xp και μετα να κανω install vista στον raptor για να γλυτοσω λιγο χρονο....Γινετε????

• Moderators
Δημοσ.

Ελα μωρε! Τι ψυχη την εχει ενα μισαωρακι παραπανω... Τοσο που το χεις παιδεψει τοση ωρα θα ειχες τελειωσει...

Δημοσ.

Παίδια εγώ εχώ XP και Vista σε Dual boot και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, τα έχω και σε δύο διαφορέτικους δίσκους και έχω κανεί την διαδίκασια πολλές φορές χώρις να έχω προβλήματα(Είτε τα συνδιάζω με XP64,XP 32) μονάδικη φόρα πού είχα πρόβλημα ήταν οταν ήθελα να εγκαταστήσω τα XP επείδη είχα μονο Vista, και όπως ήμουν σίγουρος δεν έγινε, και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει στην περίπτωση σου.... καλού κακού ξαναδές Tα Boot devices και τήν σειρά που επιλέγεις για να Bootaρουν, δεν ξέρω τι αλλό να πώ... ελπίζω να βοήθησα :P

Δημοσ.

Ενταξη τελικα τα καταφερα κανοντας ολους τους δισκους format μετα install xp και μετα vista....σημερα καταφερα να τελιωσω....Σας ςυχαριστω ολους για τη βοηθεια σας.. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...