KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 By far η καλυτερη Sunday evening ταινια που ειδα φετος. Σπιτι(με απλα αξιολογο εξοπλισμο) ή σινεμα ειναι Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για κατεστραμενο βραδακι Κυριακης Αυγουστου Ρισπεκ' στην σκηνη του μπανιου, LL η πατσογρια σου θα μας ειχε κανει να ξερασουμε σε κατι αντιστοιχο
Lighter122 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ναι και γουσταραμε παρα πολυ, αλλα σε παρακαλω βαλ'το σε spoiler tag για να μην ξενερωσουν οσοι δεν την εχουν δει ακομα
paranoid_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Παιδια το ειδα!!!Ειναι πολυ καλο εως αριστο...αν δενε χεισ διαβασει το κομικ(διοτι ξεφευγει πολυ απο αυτο ) κι επίσης το δερμάτινο της Jolie έχει πάει ήδη 7,100 δολάρια στο ebay (κι εδώ έμεινα επίσης, γιατί δεν τα έχω...όποιος τα έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα...:-)..) electra πραγματικα δεν εχεις αδικο ειναι τρομερο....αμα θες κανω μερικα print screen και σου τα στελνω να τα δεις
"electra" Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Και να φανταστείτε ότι δεν την έχω δει ακόμα...., μάλλον πρέπει να μεριμνήσω σύντομα.... Εννοείται ότι δεν περιμένω αριστούργημα, απλά μια ευχάριστη cool περιπετειούλα, που δεν θα με κάνει να λέω "πότε τελειώνει επιτέλους αυτη η πατάτα!" για να το θέσω κομψά... paranoid_gr Παιδια το ειδα!!!Ειναι πολυ καλο εως αριστο...αν δενε χεισ διαβασει το κομικ(διοτι ξεφευγει πολυ απο αυτο )Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο "electra" Εμφάνιση μηνυμάτων κι επίσης το δερμάτινο της Jolie έχει πάει ήδη 7,100 δολάρια στο ebay (κι εδώ έμεινα επίσης, γιατί δεν τα έχω...όποιος τα έχει, ας επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα....) electra πραγματικα δεν εχεις αδικο ειναι τρομερο....αμα θες κανω μερικα print screen και σου τα στελνω να τα δεις paranoid, αναφέρεσαι όντως στο..δερμάτινο? Ευχαρίστως αναμένω screenshots!
fagib2002 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εμενα παντως μου αρεσε (αν και ειχε δοσεις ψεματος στον υπερθετικο βαθμο) αλλα σημιωνω πως δεν εχω διαβασει το κομικ (ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει) Καλη ταινιουλα αλλα η αντζελινα εχει αρχισει να κουραζει (την βαρεθηκε η ψυχη μου πια)
gusteg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 μπα εγω την κυρια δεν την βαριεμαι με τιποτα.η ταινιουλα καλη ηταν ...περασε η ωρα ευχαριστα αλλα τιποτα συγκλονιστικο.
joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 απλη ενημερωση: το εχω δει εδω και ενα μηνα και ειναι πολυ ωραιο, εχω να πω ειδικα για τους λατρεις που τους αρεσει να βλεπουν πολυ πιστολιδι αλλα τι πισολιδι που το ριχνει η jolie. μπορω να πω αυτο το ιδιαιτερο που ειχε η ταινια ηταν οι στριφογυριστες σφαιρες πιστεψτε με δεν το εχετε ξαναδει!!
akpe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 μπορω να πω αυτο το ιδιαιτερο που ειχε η ταινια ηταν οι στριφογυριστες σφαιρες πιστεψτε με δεν το εχετε ξαναδει!! Και δεν πρόκεται να το ξαναδούμε. Είπαμε, jumping the shark, αλλά εδώ πηδήξανε ενα ολόκληρο κοπάδι.
farfalinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 από αυτήν την ταινία μονο που είδα (πριν λίγο παρεπιπτόντως) καταλαβαίνω ότι ο freeman και η jolie είναι στα κάτω τους δεν ξέρω γιατί αλλα για κάποιο λόγο m θύμισε υπερβολικά πολύ το jumper,ξέρετε αποτυχημένος παύλα καταθλιπτικός που στο τέλος γίνεται ήρωας στο πλάι μιας όμορφης κτλπ
tasosmos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παλι θα ελεγα οτι μου θυμισε περισσοτερο το shoot'em up, ομολογουμενως ηταν λιγοτερο σιχαμερη και μονοτονη απο τον bugsbunny-owen αλλα και παλι δεν με ενθουσιασε. Πολυ ψευτια ρε παιδι μου... αυτα δεν ειναι περιπετεια αλλα ταινιες φαντασιας.
GeorgeVls Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μια απο τις πιο απολαυστικες ταινιες της χρονιας, μην ψαχνεται για ποιοτητα, αλλα για ποπ κορν, παρεα, χαβαλε, ειναι οτι καλυτερο:> Η σκηνη στο γραφειο με το πληκτρολογιο τα εσπασε
sam sam Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μια απο τις πιο απολαυστικες ταινιες της χρονιας, μην ψαχνεται για ποιοτητα, αλλα για ποπ κορν, παρεα, χαβαλε, ειναι οτι καλυτερο:>Η σκηνη στο γραφειο με το πληκτρολογιο τα εσπασε +1 καλη για παρεα... πολυ γελιο με τα υπερβοληκα ψεματα... αλλα καλη... την ειδα προχθες... γιατι η σκηνη που εχει μπει το μαχαιρι στο οπλο και πιροβολα... και αντι να σκασει το οπλο και να σκοτωσει τον ιδιο.. πεταει εξω το μαχαιρι !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι η σκηνη που εχει μπει το μαχαιρι στο οπλο και πιροβολα... και αντι να σκασει το οπλο και να σκοτωσει τον ιδιο.. πεταει εξω το μαχαιρι !!!! γιατί να σκάσει το όπλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.