FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 1) samsung U700 2) Nokia N73 3) Motorola V8 Τι προτεινεται και γιατι? ευχαριστω
vtecakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Για να σου δωσω μια πιο γενικη αποψη θα παρω τις συσκευες με την σειρα και θα σου εκφρασω αποψη για την καθεμια. Το samsung U700 απο design και ποιοτητα φωτογραφιων στην οθονη του κινητου,ειναι πολυ καλο.Θα εντυπωσιαστεις,αλλα θα αρχισει να σου ανοιγοκλεινει μον του το κινητο και τετοια.Και απο προσωπικη μου εμπειρια το service και η εγγυηση της samsung ειναι οτι χειροτερο. Το Motorola V8 εχει πολυ ομορφο design σαν κινητο,εξυπνες λειτουργιες,αναβαθμισμενο λογισμικο.Η καμερα του καλη αλλα με τα χρηματα που θα δωσεις σιγουρα μπορεις να παρεις κατι ακομη καλυτερο.Απο αξιοπιστια ειναι 50/50.Το κακο με τα Motorola ειναι ή θα σου κρατησουν με καποια ψιλο-προβληματα ή θα σε ταλαιπωρουν συνεχως μεχρι να τα φτυσουν τελειως.Δεν ειναι τοσο αξιοπιστα. Το N73 ειναι απλα η καλυτερη σου επιλογη αναμεσα των τριων συσκευων.Πολυ ωραιο λογισμικο και ευχρηστο.Η ποιοτητα των φωτογραφιων και η προβολη τους στην οθονη του κινητου θα σε εντυπωσιασουν.Κατα την μεταφορα ομως των εικονων και την προβολη στην οθονη του Pc θα δεις καποια αλλοιωση αισθητη ομως να ξερεις.
mihalakis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 To N73 αν και ηλικιωμένο είναι ενα αρκετά πλήρες κινητό. Θα διαφωνήσω λίγο όσον αφορά την ευχρηστία του symbian αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Ως κάτοχος του εν λογω κινητού τα τελευταία 2 χρόνια έχω να πω οτι εξακολουθεί να είναι ελαφρώς δύσχρηστο, απίστευτα κακοφτιαγμένο (για τότε που είχε 500ευρώ,γιατί για τώρα με την τιμή του κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις). Λέγοντας κακοφτιαγμένο εννοώ οτι το σασί του τρίζει, τα πλαστικά του στην πρόσωψη φαίνονται πολύ φτηνά, και κάποια κουμπιά του ξεβάφουν. Το πληκτρολόγιο δεν είναι για να γράφεις μυνήματα γιατί τα πλήκτρα του είναι πολύ δύσχρηστα, οπότε αν είσαι μυνηματάκιας κοίτα κάπου αλλού. Στα 2 χρόνια, που το έχω σταμάτησε να φορτίζει,το usb καλώδιο δεν επικοινωνεί σταθερά με τη συσκευή,η καμερα δεν δουλεύει,το ακουστικό έχει χάσει τοση ένταση που δεν ακουω απο εκει χωρις handsfree,το joystick ξεκόλλησε, μια τσιμούχα κάτω απο το πλαστικό τζαμάκι έφυγε από τη θέση της κλεινοντας μέρος της οθόνης,και σε μια νορμαλ πτώση άνοιξε στα 2. Τέλος να ξέρεις οτι είναι απίστευτα και εκνευριστικά αργό σε όλες τις λειτουργίες του, ακόμα και οταν πρέπει να μπεις στον τηλεφωνικό κατάλογο! Ωστόσο η μπαταρία του 2 χρόνια μετά είναι σε θαυμάσια κατάσταση, η φωτογραφική του όταν δούλευε ήταν πολύ καλή για κινητό,το σχέδιο του είναι αρκετά έυπεπτο, σου επιτρέπει να κάνεις πολλά πράγματα λόγω σύμπιαν με πληθώρα διαθέσιμων εφαρμογών,πολύ καλή και ευδιάκριτη οθόνη και μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Σε γενικές γραμμές πάντως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Κάποια από τα προβληματα που αντιμετώπισα πάντως ίσως να οφείλονται και σε κακή χρήση
FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 για το N73 εχω μια αμφιβολια γιατι το ειχε ενα γνωστος μου και ξαφνικα του εγινε ασπρη η οθονη. δεχοταν κλησεις κανονικα αλλα η οθονη black-out. το πηγε για service να το φτιαξει.... οποτε δε ξερω για αξιοπιστια.... σημειωση. ειμαι κατα 90% μηνυματικος....και θελω ενα ευχρηστο keyboard. προηγουμενο μοντελο μου ειναι το siemens S55. απο το 2002 που το εχω μονο μια φορα περσυ η φετος δεν θυμαμαι επεσε η μπαταρια του και οταν το εβαλα για φορτιση ειχε εξαφανηστει ολος ο τηλεφωνικος καταλογος. αν τα ειχα σωσει και στην SIM θα ηταν οκ. απο τοτε τα σωζω και στα 2 να εχω το κεφαλι μου ησυχο. μου εχει πεσει ουκ ολιγες φορες σε πεζοδρομια και αλλα και δεν επαθε τιποτα. δηλαδη πολυ ανθεκτικο. πολυ ευχρηστο στα μηνυματα του διοτι εχει μια ιδιομορφια. To mapping του ελληνικου Τ9 ειναι greeklish οποτε γραφεις απιστευτα γρηγορα τα sms σου. δεν εχει το mapping των sharp για παραδειγμα ωστε τα ελληνικα γραμματα να ακολουθουν παραλληλα των λατινικων στα πληκτρα. για παραδειγμα το Γ στο sharp βρισκεται στο key ABC ενω στο siemens βρισκεται στο GHI απο τα 3 λοιπον πιο ταιριαζει περισσοτερο στις προτιμησεις μου?
vtecakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Koιτα αναμεσα σε αυτα τα 3 φυσικα το Nokia.Αλλα ψαξε και για sony ericsson τιποτα.
FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 δε μπορω ειναι η προσφορα της wind στους 4000 ποντους
arkon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ΝΟΚΙΑ Ν73 και απο μενα, δοκιμασμενο κινητο με "ανοιχτο" για πολλες εφαρμογες και πολυ καλη καμερα, λιγο ογκοδες βεβαια... το U700 απο την αλλη ποιο deginατο λιγοτερο λειτουργικο οσον αφορα τις εφαρμογες...τα motorola εμενα προσωπικα δεν μου γεμιζουν το ματι... απο εκει και περα η επιλογη δικη σου;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.