999.999 visitor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο. Εχώ έναν εσωτερικό 160GB, και θέλω να τον κάνω format. Επειδή το PC μου είναι της κακιάς ώρας, για να κάνω copy τα δεδομένα μου, έβαλα τον σκληρό δίσκο σε ένα κουτί, για να πάω σε ένα PC (με Vista), με USB2 και να αντιγράψω τα δεδομένα μου σε έναν εξωτερικό 500άρη, που πήρα πρόσφατα. Για κάθε φάκελο όμως που πάει να γίνει αντιγραφή, μου βγαινει μήνυμα: you don't have permission to access, you aren't the owner κτλ. Υποψιάζωμαι ότι θα φταίει το password που είχα για τα Windows,επειδή ο εξωτερικός έχει πάνω και το λειτουργικό, αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό επειδή στους φακέλους στο My documents έχω πρόσβαση. Ισως τα Vista είναι πολύ αυστηρά. Το μόνο κόλπο πάντως που έχω βρει είναι να θέτω για κάθε αρχείο ως owner τον χρήστη του 2ου PC που έχει τα vista. Αυτό όμως είναι πρακτικά αδύνατο επειδή υπάρχουν εκατοντάδες αρχεία στο PC και πρέπει να κάνω ολόκληρη τη διαδικασία αλλάγής του owner για κάθε αρχείο. Παρακαλώ βοηθήστε με (ο σκληρός δίσκος είναι δικός μου, δεν τον έκλεψα :cry:, τι φταίει; ) Ευχαριστώ, και ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω όπως τα έγραψα έτσι!
slaughter Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλά τι φακέλους αντιγράφεις που έχουν κ Owners. Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία που λες για φακέλους κ όχι αρχεία . Ελπίζω ότι αντιγράφεις μόνο τα χρήσιμα data κ όχι αρχεία του λειτουργικού η εγκατεστημένα προγράμματα.
jamespr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Γεια σου φίλε; Ο σκληρός δε δουλεύει καθόλου με το λειτουργικό; Να έκανες δίκτυο τα δύο pc και σε μηδέν χρόνο μετέφερες τα δεδομένα. Αφού βλέπεις τα δεδομένα ο κωδικός δε σε ενοχλεί. Αν πας σε xp νομίζω όλα σου τα προβλήματα θα ληθούν ως δια μαγείας. Το έχω κάνει πολλές φορές αλλά με xp και όλα ρολόι εκτός από των κωδικό που με βοήθησε το Hireus. Eλπίζω να τα καταφέρεις
oneofthem Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 στα xp αν δεν κάνω λάθος για τα δικαιώματα υπάρχει επιλογή για όλους τους sub folders, ψάξε λίγο μήπως υπάρχει κάτι και για τα vista δε μπορεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.