Προς το περιεχόμενο

HTPC για συνδεση με HDMI με 40'' tv

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να συνθεσω ενα HTPC στου οποιου τον σκληρο θα εχω παρα πολλες ΗD movies και θελω να τις βλεπω μεσω τηλεορασης 40'' μεσω HDMI καλωδιου.

Οποτε θελω να μου προτεινετε μια συνθεση που θα παιζει ανετα full HD ταινιουλες σε ενα πανεμορφο κομψο κουτακι με καρτα γραφικων που να συνδεεται με HDMI με την tv.

YΠΟΨΗΝ, θελω καρτα γραφικων που να ειναι δοκιμασμενη οτι οντως δουλευει η HDMI συνδεση της ωστε να συνδεθει με την τηλεοραση. ΓΙατι εχω μια στο desktop pc moy που δε δουλευει η HDMI της και βρηκα στο νετ οτι ειναι γενικο φαινομενο του μοντελου. Και φυσικα δε θελω καρτα γραφικων για να παιζω παιχνιδια, καθαρα για να παιζει HD ταινιες.

Δημοσ.

για htpc κουτάκι που έψαχνα κι εγώ με τράβηξε αυτό της APLUS κομψό ελαφρύ (2.6 kg) στα 76 ευρώ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912388

τώρα για mobo micro atx πάρα μα πάρα πολλές επιλογές..Το μόνο που με προβληματίζει κι εμένα είναι η κάρτα γραφικών που θέλω να έχει hdmi και να έιναι οικονομική..Οσο χρειάζεται για να παίζει απροβλημάτιστα FULL HD ταινίες και τπτ παραπάνω.

Δημοσ.

ΦΙλε χαχα αυτες οι καρτες γρεαφικων οι ενσωματωμενες ειναι σιγουρα αρκετες για full HD play?

gia cpu τι λετε παιδες;

Δημοσ.

η Gigabyte εχει hardware acceleration για BLU_RAY , DVD, οχι για MKV

ενας 2πυρηνος αρκει για 720p

για 1080p θες minimum C2D E6600 η αναλογο AMD

οι παραπανω CPU αρκουν ακομα και χωρις την υπαρξη hardware acceleration

Δημοσ.

φιλε million_voices, θελω FULL HD οπως ειπα πριν. Οποτε προτεινε μου μια cpu ωστε να παιζει ανετα; και πεσμου αν με τη cpu που προτεινεις αν ειναι αρκετη μια απτις παραπανω mobo με ενσωματωμενη καρτα γραφικων;

νασαι καλα

Δημοσ.
η Gigabyte εχει hardware acceleration για BLU_RAY , DVD, οχι για MKV

ενας 2πυρηνος αρκει για 720p

για 1080p θες minimum C2D E6600 η αναλογο AMD

οι παραπανω CPU αρκουν ακομα και χωρις την υπαρξη hardware acceleration

Για mkv μπορεις να εχεις hardware acceleration με χρηση του media player classic home cinema .

Δημοσ.
ΦΙλε χαχα αυτες οι καρτες γρεαφικων οι ενσωματωμενες ειναι σιγουρα αρκετες για full HD play?

gia cpu τι λετε παιδες;

Τι ξεχωριστη καρτα γραφικων παρεις, τι καποια απο αυτες τις μητρικες με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων παρεις ,

θα εχεις σχεδον τις ιδιες επιδοσεις για επιταχυνση blueray, mkv(εδω λιγο πιο δυσκολα,αλλα αυτο ισχυει για ολες τις καρτες γραφικων) ,

γιατι οι συγκεκριμενες μητρικες εχουν εξαιρετικες καρτες γραφικων για hd decoding.

Δημοσ.
φιλε million_voices, θελω FULL HD οπως ειπα πριν. Οποτε προτεινε μου μια cpu ωστε να παιζει ανετα; και πεσμου αν με τη cpu που προτεινεις αν ειναι αρκετη μια απτις παραπανω mobo με ενσωματωμενη καρτα γραφικων;

νασαι καλα

ειδες το LINK στο AVCLUB.GR οπου ασχολουνται και το ψαχνουν καργα για HTPC?

χονδρικα θες microΑΤΧ mobo με παθητικη ψυξη οπου μπορεις για λιγοτερο θορυβο και για να χωραει σε mediaCenter κουτια

το GIGABYTE που σου λεω το οποιο εχω εχει HDMI με HDCP για να το συνδεσεις με τηλεοραση αλλα δεν μεταφερει και ηχο νομιζω, αλλα το mobo βγαζει και optical για συνδεση με ενισχυτη

για επεξεργαστη σου ειπα minimum για 1080p θες C2D e6600 η αναλογο AMD (με αυτους μπορεις να ριξεις και real time φιλτρα βελτιωσης της εικονας)

διαβασε και ποσταρε στο AVCLUB το εχουν ψαξει τρελα το θεμα

Υγ με 40" τηλεοραση θα πρεπει να καθεσαι σε αποσταση μικροτερη των 2 μετρων για να δεις διαφορα αναμεσα σε 1080p και 720p και παλι αμφιβαλω

Δημοσ.
Τι ξεχωριστη καρτα γραφικων παρεις, τι καποια απο αυτες τις μητρικες με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων παρεις ,

θα εχεις σχεδον τις ιδιες επιδοσεις για επιταχυνση blueray, mkv(εδω λιγο πιο δυσκολα,αλλα αυτο ισχυει για ολες τις καρτες γραφικων) ,

γιατι οι συγκεκριμενες μητρικες εχουν εξαιρετικες καρτες γραφικων για hd decoding.

ετσι ++++++

Δημοσ.
οχι βοηθεια απο την GPU νομιζω, παντα μιλωντας για 780g chipset

Για δοκιμασε το!!

Νομιζω γινεται και με το 780g!

Δημοσ.

τεσπα δεν ασχολουμαι με το αθλημα γιατι εχω PS3 για τετοιες δουλειες

αυτη την στιγμη τα AMD 780G mobo νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για HTPC και το συγκεκριμμενο GIGABYTE μαλλον το καλυτερο

οποτε ας πει καποιος γνωστης ποιος επεξεργαστης AMD ειναι εφαμιλος με C2D e6600 για να δεις μετα απο αποψη χρηματων τι σε παιρνει να αγορασεις

και ξαναλεω διαβασε στο link που σου εδωσα και ποσταρε και τις αποριες σου, τα παιδια στο AVCLUB το κατεχουν το θεμα

Δημοσ.

η τηλεοραση σου εχει αναλυση 1920χ1080p?

οι αναλυσεις σε intelaced ειναι μακακιες

σε γενικες γραμμες πρεπει να δινεις στην TV την native αναλυση της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...