zoranb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κανένα γυμναστήριο που να έχει και πάρκινγκ (ή έστω να μπορείς να παρκάρεις εύκολα) στο τρίγωνο των περιοχών Αγ. Δημήτριος, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Νέος Κόσμος, Φάληρο, Καλαμάκι?
subdee Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Να πας με τα πόδια δεν είναι επιλογή έ; Αμερική γίναμε.
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κανένα γυμναστήριο που να έχει και πάρκινγκ (ή έστω να μπορείς να παρκάρεις εύκολα) στο τρίγωνο των περιοχών Αγ. Δημήτριος, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Νέος Κόσμος, Φάληρο, Καλαμάκι? Έχεις περίεργη αίσθηση του τριγώνου Στο θέμα, νομίζω στο γυμναστήριο που είναι στο παλιό camel επί της Βουλιαγμένης μπορείς να παρκάρεις από πίσω στα στενά του Μπραχαμίου.
zoranb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Έχεις περίεργη αίσθηση του τριγώνου Στο θέμα, νομίζω στο γυμναστήριο που είναι στο παλιό camel επί της Βουλιαγμένης μπορείς να παρκάρεις από πίσω στα στενά του Μπραχαμίου. Έχεις δίκιο για το τρίγωνο! Πρόσθεσα κιάλλες περιοχές στην πορεία και γιαυτό βγήκε πολύγωνο! Στο θέμα μας τώρα, λες για ένα τεράστιο που είναι πάνω στον όροφο?
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Να αυτό εννοώ, έχει και στάση του μετρό "Αγ. Δημητριος" κοντά και λεωφορεία επομένως μπορεί να γλιτώσεις και το ξε-/ παρκαρισμα...
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 κ στην αλιμου εχει το overall,βουλιαγμενης ειναι αυτο που ειπωθηκε-αν κ δεν νομιζω να ταν εκει το καμελ- κ προς δαφνη το joe weider.αυτα ξερω απο μεγαλα γυμναστηρια. συνηθως σε καθε περιοχη υπαρχει κ μικροτερο γιατι δεν πας εκει να ναι κ διπλα σου? κ με τα ποδια πριν πας κανεις τζοκινγκ για ζεσταμα ετσι κ αλλιως κ γυμναστηριο να πας διαδρομο θα ξεκινησεις πρωτα
zoranb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Kage έχεις δίκιο αλλά μου τη σπάει που στα συνοικιακά γίνεται της πουτάνας και πρέπει να περιμένεις να κάνεις κάποια όργανα. Έλεγα μήπως στα μεγαλύτερα είναι πιό άνετα τα πράγματα! Όχι?
kage Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 μαλλον πας λαθος ωρες 7-9 το βραδυ?αυτες τις ωρες παντου χαμος γινεται.το καλοκαιρι μονο χειμωνα ειναι πιο ηρεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.