Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπλε υπάρχει βασικά :P Αλλά ένα βαθύ κόκκινο θα γάμαγε!

ναι εχεις δικιο τα ειχα ξεχασει ποια τα μπλε!!! ενα κοκκινο ναι!

Δημοσ.

το παιχνιδι πλεον το γουσταρω περισσοτερο! εχει γινει καλυτερο ναι! βεβαια απομενει να φτιαχτει το εξης

να διοξουν τα bots

να φτιαξουν το gold να εχει αξια... οποτε να βρεθουν λυσεις gold sink

να φτιαχτει με καποιο τροπο το ΚΑΛΟ ΙΤΕΜ, δεν εννοω να πεφτουν σε ολους τα καλυτερα αλλα κατι να αλλαξει

προς το καλυτερο με καποιο τροπο...

* φανταστειτε μια μερα ξαφνικα να πει η εταιρεια τα χανετε ΟΛΟΙ ΟΛΑ και αρχιζουμε απο το μηδεν!

εκει θα γινει της πηνελοπης :X

Δημοσ.

ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις.....

εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55...

που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα....

δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....)

εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε μεγάλε πες μου τι πίνεις και δεν μας δίνεις.....

εδώ και 5 μέρες προσπαθώ να ανεβάσω έναν wd και από την βαρεμάρα ακόμη 55...

που το είδες το καλύτερο ήθελα να 'ξερα....

δεν άλλαξε τπτ ( τα drop είναι για 10 lvl πιο κάτω από εσένα και αν δεν μπεις ah δεν έχει προκοπή....)

εδιτ : ήταν 45 lvl οταν τον αφησα τον wd να φανταστήτε.. :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

διαφωνω μαζι σου... το παιχνιδι σου δινει εναλλακτικη να ψωνισεις απο το ΑΗ γιατι επειδη ειναι random μπορει να ΜΗ σου πεσει αντικειμενο καλο...

σε καπιους θα πεσουν πολλα σε καπιους λιγα και σε καπιους καθολου οπως εμενα... αυτα που ψωνιζεις εσυ απο το ΑΗ ειναι αντικειμενα γενικα

που καποιος αλλος παικτης του πεσανε... αρα δεν ειναι ενα ξενο μαγαζι αλλα δικο μας μαγαζι που πουλαμε ολοι οτι εχουμε! για σκεψου το λιγο!

* τωρα αν αυτοι βαλανε και 10 αντικειμενα που δεν πεσανε αλλα τα δημιουργησανε δεν ξερω αλλα δε με νοιαζει κιολας...

Δημοσ.

οποιος δεν του αρεσει το παιχνιδι ας μας χαρισει ολα τα αντικειμενα του και ας φυγει :devil:

* παν να φυγω στις 7 30 απο το σπιτι (η ωρα ηταν 7,25) και εχω ανοιχτο το pc... λεω δεν παιζω για 5 λεπτα farming για ΠΛΑΚΑ? και παιζω!

ε λοιπον σε 1 λεπτο μεσα το παιχνιδι στο ΑΚΤ1 μου πεταει απο ΜΟΒ ζωνη πρασινη , ανοιγω και ειναι αυτο!

δε με ενοιαζε αν ηταν καλο η μετριο αλλα οτι σε 1 λεπτο μεσα χαμογελασα!

post-44836-0-02585700-1370536106_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως μ αρέσει που απαντάς στον εαυτό σου...

λογικο γιατι ειμαι και barbarian kai wizzard! δεν ειμαι ενας ειμαστε 2 και αργοτερα θα γινουμε 5... :-D

* edit :  παμε γερα...!

post-44836-0-22315500-1370552679_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...