BeTheBest Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δοκίμασε το free demo που είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο level αλλιώς βρες κάποιον γνωστό που το έχει να παίξεις στο account του. to Free demo το εχω δοκιμασει και μου αρεσε , απλα θελω να μαθω ποιο ειναι να πεζεις single και ποιο για multiplayer ( online ).
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 to Free demo το εχω δοκιμασει και μου αρεσε , απλα θελω να μαθω ποιο ειναι να πεζεις single και ποιο για multiplayer ( online ). δεν υπάρχει ξεχωριστό για single η multi. το diablo 3 είτε σκέτο είτε με το expansion είναι ΜΟΝΟ online. αν θες παίζεις μόνος σου ή με παρέα αλλά είσαι πάντα online όπως και να έχει. αν σου άρεσε και πιστέυεις ότι αξίζει τα χρήματα, αγόρασέ τα και παίξε
BeTheBest Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δεν υπάρχει ξεχωριστό για single η multi. το diablo 3 είτε σκέτο είτε με το expansion είναι ΜΟΝΟ online. αν θες παίζεις μόνος σου ή με παρέα αλλά είσαι πάντα online όπως και να έχει. αν σου άρεσε και πιστέυεις ότι αξίζει τα χρήματα, αγόρασέ τα και παίξε Μαλιστα, τωρα καταλαβα ευχαριστω.
nikosggg3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ψαχνω μια ελληνική clan στο diablo για να κανω join!. να ρωτησω, η clan του insomnia ποσα ενεργά μελη εχει?
ChrisAce Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ψαχνω μια ελληνική clan στο diablo για να κανω join!. να ρωτησω, η clan του insomnia ποσα ενεργά μελη εχει? Έχει πάνω απο 100 μέλη αλλά τώρα πιά ενεργά άντε να είναι καμιά 10αριά και ίσως να λέω και πολλά. Είναι καλοκαίρι που εκ των πραγμάτων δεν παίζει και τόσος πολύς κόσμος ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως τον χειμώνα. Αλήθεια είναι βέβαια οτι το βαρέθηκε και αρκετός κόσμος..
ADHD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ε θα μπουμε ξανα στο 2.1 τωρα τι να κανουμε δεν υπαρχει νοημα..
Luxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Γιατι τοτε θα υπαρχει νοημα και τωρα οχι; Απο την στιγμη που καποιος δεν ειναι μεσα στο τοπ15 στο region, τοτε παντα θα υπαρχει νοημα για να παιζεις.
ADHD Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχει κάτι νέα διαμάντια και κολπακια όπως tiered rifts τουλάχιστον καθώς και class changes. Αν και προσωπικά δεν με βλέπω να λιώνω πάλι θα ξαναμπώ σίγουρα.
nikosggg3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 παιδια μπορω να μπω στην clan?. εχω αυτους του char. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azrael-2766/hero/41711021 ξερω θελει δουλεια ο crusader. αλλα τορμεντ 5 παιζει ανετα θα ελεγα.
jodi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Diablo... Θα ήθελα να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση. Το παιχνίδι σε τι φάση βρίσκεται τώρα? Θα άξιζε κανείς να ασχοληθεί ή βρίσκεται στην Δύση του με λίγους παίκτες και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάποιος που ασχολείται, ας αφήσει κάποιο σχόλιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πληροφόρηση από άτομα που έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι. Ps. Ειδα οτι συντομα θα βγει patch για το game..... http://eu.battle.net/d3/en/blog/15198713/patch-210-preview-seasons-15-08-2014
greeneye Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 για σενα που δεν προλαβες το auction house δε θα καταλαβεις τιποτα...!!! Θα νομιζεις οτι παιζεις ενα πολυ καλο Διαβλο αν εξαιρεσω την απαραδεκτη μουσικη συνολικα που θυμιζει περιπατο για χαβαλε και οχι περπατημα με ΦΟΒΟ λογω ΤΕΡΑΤΩΝ! ηχο εχει πολυ καλο ενταξει. Αντικειμενα εχει παρα πολλα γενικα και γενικα θα σε κρατησει ατελειωτες ωρες. Εμεις με το auction house περασαμε τις 1000 ωρες να καταλαβεις! Εγω λεω να το παρεις ειδικα αν δεν παιζεις κατι αλλο καλο π.χ bf4 που σε κραταει ωρες το multi του. Εχει και αρκετους χαρακτηρες να παιξεις οποτε καταλαβαινεις! ΠΑΡΤΟ!
mitsos326 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μια ερωτηση προς τους εμπειρους παιχτες: Ειμαι lvl 70(paragon 25) μαγος και εχω κολλησει στις 300.000 damage (εχοντας βεβαια +45% damage απο διαφορα buffs),το προβλημα μου ειναι οτι ενω βρισκω legendary εξοπλισμό..ειναι πολλες φορες χειροτερος απο τον rare που ηδη εχω. παίζω σε torment 1 εχω μπει σε αρκετα nephalem rifts αλλα τζιφος! legendary @@ βρισκω κάθε φορα
greeneye Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Γιατι καθεσαι και τυρανιεσαι? Ψωνισε οτι χρειαζεσαι απο το Auction House
greeneye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 ναι εχει κλεισει... απλα εκανα black hioumor
Προτεινόμενες αναρτήσεις