lalanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχουν την πλακίτσα τους τα greater rifts πάντως... Από ένα σημείο και μετά βέβαια χρειάζεται η τεχνική "αμολάω το damage και τρέχω", οπότε επωφελούνται τα αντίστοιχα classes. Πάντως πιστεύω θα το ισορροπήσουν αυτό σιγά σιγά. Ωραία και τα leg gems, πρέπει να τα ανεβάσεις πολύ lvl όμως για να αξίζει να αντικαταστήσεις πχ crit. 6%...
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 μετα απο μηνες αποχης μπαινω σιγα σιγα παλι στο πνευμα, απο builds wd δεν ειδα αλλαγες στους υπολοιπους ενω εγιναν πολλες αλλαγες στα skills... ισως ειναι νωρις ακομα.... θα παιξει κανεις seasons? η θα περασουν στο ντουκου?
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. 1
zeke Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εγώ για το αστείο το έβαλα, όχι σοβαρά! Εννοείται ότι εμπιστευόμαστε Μαμά Blizzard, που μας μεγάλωσε και μας έκανε από παιδιά έφηβους και τώρα κάποιοι οικογενειάρχες, και ας μας ξενερώνει που και που... Εγώ πάντως γέλασα με το βίντεο και με άλλα που έχει ανεβάσει αυτός! Καλές δουλειές! Πες τα.... Ο μο ηλικίας της clan είναι 35+...Ούστ γερόντια! Κανονίστε να μπείτε από μεθαύριο με το patch... Πείτε και στους άλλους φίλους σας από το ΚΑΠΗ... Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι ) αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; απορία το έχω...
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; exaggerating much?
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Greater Rifts, Rift of Trials, αυξημένο spirit για την Monk μου και άλλες βελτιώσεις στα skills της (φαντάζομαι αυτό θα το έκαναν σε όλα τα classes). Seasonal characters δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να δω τί φάση. Γενικά διάβασε τα patch notes να δεις αν σου φαίνεται ότι αξίζει να παίξεις. Μόνο τα leaderboards μου φαίνονται ψιλοανουσια...only to boost the ego of some players maybe Sent from a galaxy far faaar away. Καλά μην το λες,κάποιοι μόνο γι αυτό θα παίξουμε.... και δεν μιλώ φυσικά για softcore.... Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι ) αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε; απορία το έχω... Οι απόψεις είναι σαν τις ....... όλοι έχουν απο μία.... ο καθένας επιλέγει τι θα παίξει. Τώρα πόσο "σκατά" είναι σε σχέση με τα παλαιότερα το κρίνει ο καθένας. παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. με το Patch ανέβηκε πάλι στα 23€. Το χα πετύχει κάπου στα 18-19 πριν μια βδομάδα 1
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) συγνωμη αυτο ισχυει? http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-crown, δηλαδη οσοι παιζουν jades θα τριβουν τα ματακια τους!! PS το θεμα ειναι fast damage, i double damage με το quetz... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από Metaksas
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 παιζει καμια καλη προσφορα για το Reaper of Souls expansion? ψηνομαι να το παρω, με αυτα που διαβαζω. 20-22 ευρω παιζει κλειδι απο allkeyshop 22,68 to ποιο φτηνο http://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-compare-prices/
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και κει που παίζεις ωραία και καλά και έχεις σηκώσει το ωραίο leg μέσα στο rift..... μπαμ και κάνει restart το pc.... Γυρνάς πίσω και βλέπεις "θα σε θυμόμαστε για πάντα" χαχαχα κλάιω. :lol: και τον έιχα και φορτωμένο με set και δεν πρόλαβα να τα βάλω στο σεντούκι...
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 για να δουμε ποιος θα μπει στους πρωτους 100, μεχρι 912ος πηγα χαχαχαχαχα. http://eu.battle.net/d3/en/rankings/era/1/rift-wd#page=19
prospa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τελείως απογοητευμένος απ' το patch. Ωραία τα features αλλά το gameplay παραμένει χωρίς endgame. Δηλαδή ποιος ακριβώς ο λόγος, αν έχεις έναν ή πολλούς char που βγάζουν t1, να grindάρεις για να φτάσεις t6? Αφού τα ίδια ακριβώς drops υπάρχουν σε όλα τα tiers με διαφορετικό chance. Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτούν να βάλουν άλλα drops σε κάθε tier ώστε να έχει νόημα? πχ. Φτάνεις μέσω normal 3m toughness και 500k dmg με items που πέφτουν από normal εώς master και πλέον μπορείς να βγάλεις t1. Στο t1 πέφτουν items που τα διπλασιάζεις ας πούμε αυτά και μετά βγάζεις t2 και ούτω καθεξής. Θα εξαπλασίαζε το life του game αφού θα έπρεπε να ντυθείς 6 φορές.
fixxxer29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τελείως απογοητευμένος απ' το patch. Ωραία τα features αλλά το gameplay παραμένει χωρίς endgame. Δηλαδή ποιος ακριβώς ο λόγος, αν έχεις έναν ή πολλούς char που βγάζουν t1, να grindάρεις για να φτάσεις t6? Αφού τα ίδια ακριβώς drops υπάρχουν σε όλα τα tiers με διαφορετικό chance. Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτούν να βάλουν άλλα drops σε κάθε tier ώστε να έχει νόημα? πχ. Φτάνεις μέσω normal 3m toughness και 500k dmg με items που πέφτουν από normal εώς master και πλέον μπορείς να βγάλεις t1. Στο t1 πέφτουν items που τα διπλασιάζεις ας πούμε αυτά και μετά βγάζεις t2 και ούτω καθεξής. Θα εξαπλασίαζε το life του game αφού θα έπρεπε να ντυθείς 6 φορές. Τα greater rifts δεν είναι endgame δηλαδή? Τώρα πλέον υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες και ένα είδος ανταγωνισμού (κάτι σαν PVP). Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι έως τώρα κατά τη γνώμη μου. Αυτό σε συνδυασμό με τα Seasons για όσους θέλουν φρέσκα πράγματα κάθε λίγους μήνες , το κάνει το πιο σημαντικό patch που έχει βγει έως τώρα για το παιχνίδι. Αααχχχ...να το ξαναπώ μήπως δεν το είδες Hard Resets (από το μηδέν χωρίς gear) δεν θα υπαρξουν ποτε στο παιδικο d3! έαν εννοείς reset/ladder τα paragon...αυτό είναι κοροιδία απλά. expansion τώρα και επόμενο σε κάνα 2 χρόνια πάλι. την ξέρουμε την συνταγή τους Που είσαι δικέ μου? Για πες τώρα...
prospa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τα greater rifts δεν είναι endgame δηλαδή? Τώρα πλέον υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες και ένα είδος ανταγωνισμού (κάτι σαν PVP). Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι έως τώρα κατά τη γνώμη μου. Αυτό σε συνδυασμό με τα Seasons για όσους θέλουν φρέσκα πράγματα κάθε λίγους μήνες , το κάνει το πιο σημαντικό patch που έχει βγει έως τώρα για το παιχνίδι. Έχει καλύτερα drops στο grift 35 από το grift 20? Ρίχνει κάτι που δε μπορώ να το βρω στο 20? Τόσο αυτό όσο και το ladder είναι απλά για e-penis και δε προσφέρουν κάτι στο gameplay. Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα στο grift 20 να έχει ΑΛΛΑ items απ'το grift 15? Η όλη φάση μου μοιάζει ακόμη χειρότερη απ'το paragon lvl που έστω εκείνο είχε ένα μικρό κέρδος. Αυτό δεν έχει τίποτα.
saflom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχει καλύτερα drops στο grift 35 από το grift 20? Ρίχνει κάτι που δε μπορώ να το βρω στο 20? Τόσο αυτό όσο και το ladder είναι απλά για e-penis και δε προσφέρουν κάτι στο gameplay. Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα στο grift 20 να έχει ΑΛΛΑ items απ'το grift 15? Η όλη φάση μου μοιάζει ακόμη χειρότερη απ'το paragon lvl που έστω εκείνο είχε ένα μικρό κέρδος. Αυτό δεν έχει τίποτα. παίξε hardcore και θα δούμε πόσο εύκολα είναι όλα αυτά.... Είναι κουραστική η γκρίνια του softcore ..ακους εκεί e-penis...lol
fixxxer29 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Έχει καλύτερα drops στο grift 35 από το grift 20? Ρίχνει κάτι που δε μπορώ να το βρω στο 20? Τόσο αυτό όσο και το ladder είναι απλά για e-penis και δε προσφέρουν κάτι στο gameplay. Δηλαδή θα σε χαλούσε εσένα στο grift 20 να έχει ΑΛΛΑ items απ'το grift 15? Η όλη φάση μου μοιάζει ακόμη χειρότερη απ'το paragon lvl που έστω εκείνο είχε ένα μικρό κέρδος. Αυτό δεν έχει τίποτα. Άποψή σου όμως. Για μένα το endgame είναι να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω το χαρακτήρα μου και το συγκρίνω με φίλους , clan mates αλλά και όλο το realm. Χωρίς μέτρο σύγκρισης δεν έχει και πολύ νόημα για μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις