Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βέβαια...αν είσαι 35+ εμπιστεύεσαι ακόμα την μαμά blizzard...μόνο που πάνω από 10 χρόνια έχουν πάρει δρόμο οι north αν θυμάσαι και πλεον δεν λεγεται μαμά...λεγονται νταβά! (...activi$ion αν σου λέει κάτι )

αλλά μου φενεται αδιανόητο εσύ ο "γέροντας" να έχεις παίξει από το πρώτο diablo , το δεύτερο και να συνεχίζεις να παίζεις και το τρίτο! δηλαδή και σκατά να σου σερβίρουν , αν γράφει πάνω "ποιότητα" εσύ θα τα φας ε;

απορία το έχω...

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?! ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΟΡΘ?! Μεγάλε δεν τ ήξερα...

Καλά πάει η μπλίζζαρντ, πήρε την κάτω βόλτα...  έγινε και ακτιβι$ιον μπλι$$αρντ... ξεπουλήθηκαν για τα φράγκα, τα παλιοτόμαρα...

και έλεγα και εγώ τί είχε αλλάξει τόσα χρόνια... α να ρε συ είχαν φύγει οι νόρθ. λογικό είναι, αφού έφυγαν οι νορθ να καταρρεύσει η εταιρεία.

Πάω να διαγράψω ο,τι παιχνίδι έχω από την παλιο μπλίζζαρντ. ούτως ή άλλως σκατά είναι όλα.

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου που μου άνοιξες τα μάτια. Αλήθεια.

Δημοσ.

Τα greater rifts δεν είναι endgame δηλαδή? Τώρα πλέον υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης για τους χαρακτήρες και ένα είδος ανταγωνισμού (κάτι σαν PVP). Αυτό που έλειπε από το παιχνίδι έως τώρα κατά τη γνώμη μου.

Αυτό σε συνδυασμό με τα Seasons για όσους θέλουν φρέσκα πράγματα κάθε λίγους μήνες , το κάνει το πιο σημαντικό patch που έχει βγει έως τώρα για το παιχνίδι.

Που είσαι δικέ μου? Για πες τώρα...

greater rifts = end game. μαλιστα. και ειναι και μετρο συγκρισης κατι σαν το pvp. οκ. ότι πεις εσυ.

σαν τι θες να σου πω δηλαδη? το οτι αντεγραψαν τα "seasons" για να ξεκινας απο το μηδεν ωστε να κανεις greater rifts. ουαου.

παραμενει κονσολαδικο και παιδικο

παίξε hardcore και θα δούμε πόσο εύκολα είναι όλα αυτά.... Είναι κουραστική η γκρίνια του softcore ..ακους εκεί e-penis...lol

καλα εσυ αν παιζεις το d3 σε hardcore εισαι για κλαμματα.

Δημοσ.

Zeke , γιατί δε πας παιδί μου μια βόλτα απ΄το thread του παιχνίδιου σου να τα πείτε εκεί, να το αναστήσεις κιόλας. Ολόκληρο Expansion βγήκε και μηδέν κίνηση...

Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ?! ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΝΟΡΘ?! Μεγάλε δεν τ ήξερα...

Καλά πάει η μπλίζζαρντ, πήρε την κάτω βόλτα...  έγινε και ακτιβι$ιον μπλι$$αρντ... ξεπουλήθηκαν για τα φράγκα, τα παλιοτόμαρα...

και έλεγα και εγώ τί είχε αλλάξει τόσα χρόνια... α να ρε συ είχαν φύγει οι νόρθ. λογικό είναι, αφού έφυγαν οι νορθ να καταρρεύσει η εταιρεία.

Πάω να διαγράψω ο,τι παιχνίδι έχω από την παλιο μπλίζζαρντ. ούτως ή άλλως σκατά είναι όλα.

Σε ευχαριστώ αδερφέ μου που μου άνοιξες τα μάτια. Αλήθεια.

καμια πιο σοβαρη απαντηση δεν ειχες? κριμα

Zeke , γιατί δε πας παιδί μου μια βόλτα απ΄το thread του παιχνίδιου σου να τα πείτε εκεί, να το αναστήσεις κιόλας. Ολόκληρο Expansion βγήκε και μηδέν κίνηση...

lol γιατι σου χαλασα την ησυχια?

Δημοσ.

καλα εσυ αν παιζεις το d3 σε hardcore εισαι για κλαμματα.

Δεν έχουμε drama queen όμως... Επίσης μάλλον είσαι ο μόνος που χει αυτή την άποψη για το hardcore. Απλά βρες άλλο game...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς με σιγουριά τι ώρα ανοίγει αύριο season?

Ερώτηση....

Να πάρω D3 να λιώσω και μετά να πάω στο expansion..... η από την αρχή και τα δύο;

και τα δυο. Δεν έχει ουσία αλλιώς

• Like 1
Δημοσ.

καμια πιο σοβαρη απαντηση δεν ειχες? κριμα

Κάτσε διάβασε τα (σοβαρά) post μου στα blizzard games αν θες κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω με επιχειρήματα, αναλύσεις, σκέψεις και προβληματισμούς σε troll-post όπως το δικό σου, θα πάει τζάμπα :P

Χαμηλού επιπέδου post παίρνουν και χαμηλού επιπέδου απαντήσεις.

Αν θες να συζητήσεις σοβαρά και να κάνεις μια καλόπιστη κριτική σε ορισμένα πράγματα, φέρε στο "τραπέζι" επιχειρήματα, νούμερα, κλπ για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις σου. Γενικεύσεις, αφορισμοί και troll-ιές, δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψην.

Δημοσ.

Κάτσε διάβασε τα (σοβαρά) post μου στα blizzard games αν θες κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω να απαντήσω με επιχειρήματα, αναλύσεις, σκέψεις και προβληματισμούς σε troll-post όπως το δικό σου, θα πάει τζάμπα :P

Χαμηλού επιπέδου post παίρνουν και χαμηλού επιπέδου απαντήσεις.

Αν θες να συζητήσεις σοβαρά και να κάνεις μια καλόπιστη κριτική σε ορισμένα πράγματα, φέρε στο "τραπέζι" επιχειρήματα, νούμερα, κλπ για να αιτιολογήσεις τις σκέψεις σου. Γενικεύσεις, αφορισμοί και troll-ιές, δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψην.

σε καμια περιπτωση δεν σε τρολλαρα.

θα σου απαντησω με επιχειρηματα εφοσον μου πεις πρωτα αν επαιξες ladders στο d2classic με το 1.10.

ladder pos , lvl , sets ,  builds κτλ

αν οχι τοτε δεν εχει κανενα νοημα να συνεχισουμε την κουβεντα η αλλιως για σενα τρολλια.

Δημοσ.

Το d3 μπροστά στο lod 1.10 είναι σκουπίδι.

Το Lod είχε:

-Μεγαλύτερη ποικιλία στα runs.

-Άπειρα builds που ήταν τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο

-Το καλύτερο RNG σε drops που έχω δει. 

-Πολύ καλή οικονομία ακομή ΚΑΙ με τα dupes που είχε κατά καιρούς.

-Runes που μπορεί να έπαιζες μισή ζωή και να μη τα έβρισκες.

Το D3 έχει:

-Όλοι οι melee χαρακτήρες το ίδιο gameplay και όλοι οι ranged/casters επίσης

-Itemisation του κώλου. Απλά δε γίνεται ΟΛΟΙ να έχουν emerald στο weapon και να κυνηγουν τα ίδια ακριβώς stats. ΟΛΑ τα weapons το ίδιο ακριβώς DPS. Γελάει ο κόσμος με τον άνθρωπο που αποφάσισε το range απ' το καλύτερο και το χειρότερο dps weapon να είναι 10% το πολύ.

-NO TRADING

-RIFTS RIFTS RIFTS για τα runs. Α ναι τώρα έχουμε και Greater Rifts που κάποιο άλλο τζιμάνι της blizzard σκέφτηκε μόνο ο Rift Guardian να έχει drops. Fun x10.

Το παιχνίδι είναι για κονσόλες και το φωνάζει από παντού. 

Δηλαδή το όλο challenge και endgame είναι να βρω ένα set που επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ένα cheeky build του στυλ "πετάω sentries τρέχω γύρω γύρω και χαίρομαι" ώστε να νιώσω ότι βγάζω 5 tiers παραπάνω από κάποιον άλλο? Και αν ας πούμε το βρω αυτό το set κωλόφαρδα και γρήγορα και το βγάλω το tier 40 μετά τι άλλο έχει? Να κάνω το 70(ΧΧΧ) λίγο μεγαλύτερο?

Σόρρυ που δε ζω αυτό το thrilling challenge σε hardcore.

• Like 4
Δημοσ.

Το ποστ παει να γινει σαν ποστ του iphone.

.. Αν δεν σας αρεσει καντε την... Παιξτε κατι αλλο... Μην σπαμαρετε γκρινια εδω μεσα για το ποσο πεταξατε τα λεφτα σας σε κατι που δεν αξιζει. Αφηστε το θεμα του game σε αυτους που το θελουν και βγαλτε τη χολη σας με πμ. Εδω συζητουν για το game, οχι για να αποδειξουμε ποσο χαλια ειναι αλλα για να το απολαυσουν αυτοι που το εχουν επιλεξει και να ανταλλαξουν γνωμες αυτοι που τους αρεσει.

Ξερεις κατι, καποιοι απολαμβανουμε και αλλα πραγματα σε αυτο το game με φιλους και παρεες. Στα παιχνιδια σας τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

Το ποστ παει να γινει σαν ποστ του iphone.

.. Αν δεν σας αρεσει καντε την... Παιξτε κατι αλλο... Μην σπαμαρετε γκρινια εδω μεσα για το ποσο πεταξατε τα λεφτα σας σε κατι που δεν αξιζει. Αφηστε το θεμα του game σε αυτους που το θελουν και βγαλτε τη χολη σας με πμ. Εδω συζητουν για το game, οχι για να αποδειξουμε ποσο χαλια ειναι αλλα για να το απολαυσουν αυτοι που το εχουν επιλεξει και να ανταλλαξουν γνωμες αυτοι που τους αρεσει.

Ξερεις κατι, καποιοι απολαμβανουμε και αλλα πραγματα σε αυτο το game με φιλους και παρεες. Στα παιχνιδια σας τωρα...

ωπα ρε συ. δηλαδη αποψεις δεν υπαρχουν σε ενα θεμα? δεν ειναι ευπροσδεκτες και οι αρνητικες και οι θετικες? δηλαδη εσυ θες εδω στο θεμα να εχεις μονο την μια αποψη?

ο τυπαρας απο πανω @prospa αναλυσε περιληπτικα πως ηταν και πως εγιναν τα πραγματα. την αληθεια λεει. σκουπιδι ειναι το d3 και καποιοι δεν το ξερουν ή κανουν πως δεν το ξερουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, 400+ σελίδες από τις 1010 είναι για το πόσο "σκουπίδι" είναι το D3 και λίγες λέω. Όπως είπε και ο φίλος, don't spamm the κουραση. 

Δημοσ.

Δε μπηκα εδώ μέσα για να spammάρω. Δε νομίζω ότι έχω "ξαναγκρινιάξει" για το game. Απλά έγραψα για το patch που δε με κάλυψε καθόλου. 

Αυτό με το ότι γράφουμε μόνο θετικά για το game δικός σου κανόνας είναι πάλι? Και τι να γράφουμε? 1000 σελίδες για το Tusker and Theo?

Αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω μη τα διαβάζεις ούτως ή άλλως δε τα καταλαβαίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το d3 μπροστά στο lod 1.10 είναι σκουπίδι.

Το Lod είχε:

-Μεγαλύτερη ποικιλία στα runs.

-Άπειρα builds που ήταν τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο

-Το καλύτερο RNG σε drops που έχω δει. 

-Πολύ καλή οικονομία ακομή ΚΑΙ με τα dupes που είχε κατά καιρούς.

-Runes που μπορεί να έπαιζες μισή ζωή και να μη τα έβρισκες.

Το D3 έχει:

-Όλοι οι melee χαρακτήρες το ίδιο gameplay και όλοι οι ranged/casters επίσης

-Itemisation του κώλου. Απλά δε γίνεται ΟΛΟΙ να έχουν emerald στο weapon και να κυνηγουν τα ίδια ακριβώς stats. ΟΛΑ τα weapons το ίδιο ακριβώς DPS. Γελάει ο κόσμος με τον άνθρωπο που αποφάσισε το range απ' το καλύτερο και το χειρότερο dps weapon να είναι 10% το πολύ.

-NO TRADING

-RIFTS RIFTS RIFTS για τα runs. Α ναι τώρα έχουμε και Greater Rifts που κάποιο άλλο τζιμάνι της blizzard σκέφτηκε μόνο ο Rift Guardian να έχει drops. Fun x10.

Το παιχνίδι είναι για κονσόλες και το φωνάζει από παντού. 

Δηλαδή το όλο challenge και endgame είναι να βρω ένα set που επιτρέπει να χρησιμοποιήσω ένα cheeky build του στυλ "πετάω sentries τρέχω γύρω γύρω και χαίρομαι" ώστε να νιώσω ότι βγάζω 5 tiers παραπάνω από κάποιον άλλο? Και αν ας πούμε το βρω αυτό το set κωλόφαρδα και γρήγορα και το βγάλω το tier 40 μετά τι άλλο έχει? Να κάνω το 70(ΧΧΧ) λίγο μεγαλύτερο?

Σόρρυ που δε ζω αυτό το thrilling challenge σε hardcore.

Αρχικα να πω οτι δεν θεωρω το d3 υπεργαματο...απλα οτι εχει καποια θετικα και καποια αρνητικα..

Επισης να πω οτι εχω παιξει απειρες ωρες το 1 και το 2 αλλα οχι τοσο πολυ δικτυακα με ladders κλπ....

Παμε σε αυτα που αναφερεις

1."Απειρα builds...." ... Ειναι ενα θεμα αυτο....στο 3 πλεον οπως ειναι γνωστο δεν βαζεις τα attributes οπως θες...τα στατς και τα builds ειναι μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου..Απο την αλλη θυμαμαι..στο 1 νομιζω που ειχα παρει εναν ranged χαρακτηρα και τον ειχα κανει caster...επειδη ετσι μου καβλωσε εκεινη την στιγμη..αλλα προφανως δεν τραβηξε πολυ αυτος ο χαρακτηρας...

Απο την αλλη στο 3 τα στατς μπαινουν αυτοματοποιημενα με τα υπερ και τα κατα του..και τα builds κατ'εμε αλλαζουν αναλογως τι φορας...εχω μπανισει πολλες φορες το προφιλ αλλων παιχτων να παρω μια ιδεα για το τι builds παιζουν αλλα ο καθενας παιζει κατι διαφορετικο προσαρμοσμενο στο τι μπονους παιρνει απο τα αντικειμενα που εχει....

2."Runes"... εννοεις εκεινα τα ματζαφλαρια που σου πιανανε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ INVENTORY?? καλη φαση ηταν...απλα απο ενα σημειο και μετα δεν ειχες χωρο για να βαλεις τα drops :)

Tι δεν μου αρεσει στο D3

Που πρεπει να παιξεις με συγκεκριμενο τροπο/build ενα class για να αποδωσει τα μεγιστα....

π.χ. τον DH με τα sentries , τον wd με swarm/haunt ή με το κεφαλι με το boost στα pets και να κανεις γυρες και να καθαριζουν αλλοι

Με ξενιζει το γεγονος οτι δεν σπαμαρεις κατι εσυ..οτι δεν ΒΑΡΑΣ ρε αδελφε :)

Το "no trading" δεν με χαλαει τοσο... τωρα απλα κανεις trade αντικειμενα που επεσαν μεσα στο party..το βελτιστο κατ'εμε.

Γιατι αν γινοταν αλλιως θα χαμε φαινομενα οπως στο d2 που μπηκα μια φορα ονλαιν με τον necromancer και μου ριξε ενας τυπας στο τζαμπε ολο το σετ του...τι να σου πω..ενιωσα πολυ αξιος μετα που επαιζα τουμπανειρος....

Απο κει και περα ναι το παιχνιδι ειναι dungeon crawler....θα παιξεις το story μια δυο τρεις..δεκα φορες..το εμαθες..απο κει και περα ψαχνεις αντικειμενα...ετσι καναμε και στο 1 ετσι καναμε και στο 2...

Βαλε και λιγο ladder στην υποθεση..ισως καποια βελτιστοποιηση στα αντικειμενα στο μελλον.....δεν νομιζω να παει ασχημα η πορεια του...

Π.Σ. : πλεον το drop rate εχει βελτιωθει αρκετα...σε απλο rift run σε tor3 μου τυχε 2-3 φορες να πεσουν 2-3 legs...στα greater rifts δε , το boss ριχνει 3-4 legs τουλαχιστον....μια χαρουλα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...