Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 10αρικο να πέσει επιτέλους...

Πάντως έχω εντυπωσιαστεί πόσο κρατήσε στο PC χωρίς να σπάσει...

Έχω φίλο με Xbox 360 που έσπασε την άλλη μέρα της κυκλοφορίας του...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον αντε να ξεκιναμε ολοι σιγα σιγα season, εχει πεσει πολυ νεκρα :P ετσι κ αλλιως το xp και items δν πανε χαμενα :P

Ξεκίνησα κι εγώ Seasonal character χθες, έλιωσα. Μία νταρντάνα Crusader έφτιαξα.

Αλλά ψάχνω παντού και δεν βρίσκω καμιά ανακοίνωση όσον αφορά το πόσο θα διαρκεί μία Season. 3 months ξερωγώ όπως μια κανονική εποχή;

(Δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο κάθε φορά να ξεκινάω character from scratch βέβαια...)

Δημοσ.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πόσο θα κρατήσει η 1η Season. Ακούγεται κάτι για μέχρι τέλος του χρόνου.

Δημοσ.

Πάρε το RoS για να καταλάβεις.

το ροταω για να ξερω αν ειναι κατι ενδιαφερον και με πεισει να το παρω εστω και με παραπανω λεφτα απο τα 15 που εβαλα οριο.

Αν θελει καποιος ας γραψει σε 1-2 γραμμες, αλλωστε για αυτο ειναι το φορουμ, για να ξερουμε για κατι ΠΡΙΝ το παρουμε!

Δημοσ.

το ροταω για να ξερω αν ειναι κατι ενδιαφερον και με πεισει να το παρω εστω και με παραπανω λεφτα απο τα 15 που εβαλα οριο.

Αν θελει καποιος ας γραψει σε 1-2 γραμμες, αλλωστε για αυτο ειναι το φορουμ, για να ξερουμε για κατι ΠΡΙΝ το παρουμε!

Αν δεν ξέρεις Αγγλικά πες μου να στο μεταφράσω..

http://us.battle.net/d3/en/blog/15198713/patch-210-preview-seasons-8-15-2014

Δημοσ.

Το έπιασα και εγώ το καινούριο patch λίγο.Καλό μου φαίνεται.

2-3 ερωτήσεις.

Συμφέρει να παίζουμε seasons?Τα seasonal items που είδα δεν με εντυπωσίασαν και δν πιστεύω να παίρνουν την θέση των bis που υπάρχουν στο κανονικό

Ξέρουμε αν θα προσθέσουν και άλλα seasonal items μέχρι το τέλος του ή μόνο αυτά τα 10-15 υπάρχουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...