Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ ρε wintaxt, επειδή με κάτι τρίχρονα που γράφουν ό,τι νανε ποτέ δεν θα βγάλεις άκρη.  B)  B)  B)

Απλη λογικη ειναι φιλε μου... αμα ηταν ετσι ενας θα αγοραζε και 5 θα το ειχαμε original!!!

Δημοσ.

Οκ, για αυτό μερικά antivirus, άμα τα αγοράσεις, σου δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε πάνω από 1 υπολογιστές. . . Που να ήξερα αν γίνεται και στο diablo το ίδιο... ; Οπότε μην μου λες για απλή λογική -_-

Δημοσ.

και τα windows κυκλοφορουν με κυβερνητικες και εκπαιδευτικες αδειες/σειριακους που ενεργοποιουν ολα τα πισι του κτιριου....τι κοινη λογικη μου λες ρε greeneye!!

Δημοσ.

και τα windows κυκλοφορουν με κυβερνητικες και εκπαιδευτικες αδειες/σειριακους που ενεργοποιουν ολα τα πισι του κτιριου....τι κοινη λογικη μου λες ρε greeneye!!

ειναι συγκρίσιμη η εκπαιδευτική/κυβερνητική άδεια με  την εμπορική άδεια προς τον μέσω αγοραστή και μάλιστα για παιχνίδι ?

Δημοσ.

1) To unity ειναι 50% dmg reduction με undead follower, το παιζω επειδη σολάρω για αυτο.

2) Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι rifts και μετα kadala 1 item τη φορα μεχρι να το παρεις, κατα προτιμηση δεν θελεις gloves οποτε αγοραζε ολα τα υπολοιπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...