Xorxhs! Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 όχι greater rifts? απλά μονο? sry gia to zalisma
ADHD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Προτιμω τα κανονικα για shards/loot εγω προσωπικα, νομιζω ειναι καλυτερα. Οτι σε βολευει βασικα και οπως σου αρεσει, το set θα πεσει αν παιζεις αρκετα και χαλας τα shards για αυτο το σκοπο. 1
overpower Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ, για αυτό μερικά antivirus, άμα τα αγοράσεις, σου δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε πάνω από 1 υπολογιστές. . . Που να ήξερα αν γίνεται και στο diablo το ίδιο... ; Οπότε μην μου λες για απλή λογική Αλλο εγκατασταση, αλλο ενεργοποιηση
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά κι απ'αυτό το patch νιώθω την ανυπομονησία να θέλω να γυρίσω σπίτι για να παίξω *_* Do you feel the same? Καιρό είχα να το νιώσω αυτό για το Diablo. Τρελή βελτίωση απ'την πρώτη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι μέχρι τώρα (ευτυχώς).
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα δεν κρατάει πολύ λόγο πανευκολου gearing, βρίσκεις όλο το class set σε 1-2 μέρες ας πούμε. Νομίζω έτσι θα παει το παιχνιδι, "patch-επιστροφή για λίγο-βαρεμάρα" και παει λέγοντας.
Tmark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά 80 ώρες στον Crusader, ούτε ένα set item. Πως βρίσκεις όλο το class set σε 1-2 ώρες it's beyond me.
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 1-2 μερες ειπα οχι ωρες ειπαμε Εκανα Τ6 rifs πολυ γρηγορα με τον main μου και τα ξοδευα σε shards για crusader, βρηκα 6/6 akkhan και 2-3 διπλα καθως και 5/6 απο το καινουργιο roland πανευκολα.
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτα και οσους ξερω στο season στον ιδιο χρονο τα βρηκαν(και χωρις speed farm T6) 1-2 μερες παραπανω αν εισαι ατυχος οκ, παντως στη χειροτερη περιπτωση πανω στη βδομαδα το εχεις αν ασχοληθεις λιγο σοβαρα.
*nenya* Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το λίγο σοβαρα που λες είναι να παίζεις ΚΑΘΕ μέρα π.χ. ένα 3ωρο; Ε γι'αυτό θα κάνω κάτι αιώνες να φτάσω το επιθυμητό επίπεδο σε όλους τους χαρακτήρες μου
ADHD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ενταξει δεν υπαρχει κατι στανταρ, μπορει να λιωσεις το ΣΚ πχ, ειναι και πως τον αξιοποιεις το χρονο, αν δεν εχεις group για loot share η δεν κανεις speed farm T6 θα παρει πολυ πολυ παραπανω.. Αλλα για εναν που το παιζει σχετικα σοβαρα το game το gearing ειναι πανευκολο για αυτο και ερχεται η βαρεμαρα μετα απο λιγο..
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 @ADHD εσυ ισως βαριεσαι γιατι παιζεις μονος σου, οσο για το gearing ειναι πανευκολο αναλογα με το ποσο συμβιβάζεται ο καθενας με τα rolls του καθε αντικειμένου
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 αν και απο βαρβαρους δεν εχω ιδεα....φαινεται τουμπανος ασχετο-σχετικο: εγω κανω μια μικρη π0υστια που με εχει βοηθησει απιστευτα!!!! μαζευω καμια 400 bloodshards κανω quit και ξαναμπαινω για να σωσει αυτο το σημειο.. πάω και αγοραζω απο την Κανταλα,αν τυχον δεν μου βγαλει legendary κάνω force quit μην προλαβαινωντας να κανει autosave(το παιζω σε ps3) το ξαναρχιζω και ξαναφορτωνει το σημειο που ειχα τους 400 κρυσταλους να ξερετε καθε φορα που αγοραζετε απο την Kανταλα εχετε 1,5% για legendary,το ιδιο πιανει και στην mystic αλλα και στα hoaradric caches,μπορειτε να κάνετε force quit στο pc; Το ξερω οτι μερικοι μπορει να κραξετε αλλα εχω φτασει πλέον σε σημειο να ειμαι μαγος paragon 80 και να μπορω να παιξω σε Τ3 LOL απλα να μου λες εσύ για το roll του κάθε αντικειμένου.. 1
mitsos326 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 χαχα ομως εγω δεν ειπα οτι βαρεθηκα το παιχνιδι ή οτι δεν εχει μεινει τιποτα άλλο να κάνω ενω εξοπλισμος μου εχει χάλια rolls
Προτεινόμενες αναρτήσεις