Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτιμω τα κανονικα για shards/loot εγω προσωπικα, νομιζω ειναι καλυτερα. Οτι σε βολευει βασικα και οπως σου αρεσει, το set θα πεσει αν παιζεις αρκετα και χαλας τα shards για αυτο το σκοπο.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ, για αυτό μερικά antivirus, άμα τα αγοράσεις, σου δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σε πάνω από 1 υπολογιστές. . . Που να ήξερα αν γίνεται και στο diablo το ίδιο... ; Οπότε μην μου λες για απλή λογική -_-

Αλλο εγκατασταση, αλλο ενεργοποιηση

Δημοσ.

Μετά κι απ'αυτό το patch νιώθω την ανυπομονησία να θέλω να γυρίσω σπίτι για να παίξω *_*

Do you feel the same?

Καιρό είχα να το νιώσω αυτό για το Diablo.

Τρελή βελτίωση απ'την πρώτη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι μέχρι τώρα (ευτυχώς).

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν κρατάει πολύ λόγο πανευκολου gearing, βρίσκεις όλο το class set σε 1-2 μέρες ας πούμε. Νομίζω έτσι θα παει το παιχνιδι, "patch-επιστροφή για λίγο-βαρεμάρα" και παει λέγοντας.

Δημοσ.

1-2 μερες ειπα οχι ωρες ειπαμε :P Εκανα Τ6 rifs πολυ γρηγορα με τον main μου και τα ξοδευα σε shards για crusader, βρηκα 6/6 akkhan και 2-3 διπλα καθως και 5/6 απο το καινουργιο roland πανευκολα. 

Δημοσ.

Κοιτα και οσους ξερω στο season στον ιδιο χρονο τα βρηκαν(και χωρις speed farm T6) 1-2 μερες παραπανω αν εισαι ατυχος οκ, παντως στη χειροτερη περιπτωση πανω στη βδομαδα το εχεις αν ασχοληθεις λιγο σοβαρα.

Δημοσ.

Το λίγο σοβαρα που λες είναι να παίζεις ΚΑΘΕ μέρα π.χ. ένα 3ωρο;

Ε γι'αυτό θα κάνω κάτι αιώνες να φτάσω το επιθυμητό επίπεδο σε όλους τους χαρακτήρες μου :P

Δημοσ.

Ενταξει δεν υπαρχει κατι στανταρ, μπορει να λιωσεις το ΣΚ πχ, ειναι και πως τον αξιοποιεις το χρονο, αν δεν εχεις group για loot share η δεν κανεις speed farm T6 θα παρει πολυ πολυ παραπανω.. Αλλα για εναν που το παιζει σχετικα σοβαρα το game το gearing ειναι πανευκολο για αυτο και ερχεται η βαρεμαρα μετα απο λιγο..

Δημοσ.

@ADHD

εσυ ισως βαριεσαι γιατι παιζεις μονος σου, οσο για το gearing ειναι πανευκολο αναλογα με το ποσο συμβιβάζεται ο καθενας με τα rolls του καθε αντικειμένου  ;) 

Δημοσ.

αν και απο βαρβαρους δεν εχω ιδεα....φαινεται τουμπανος ;)

ασχετο-σχετικο: εγω κανω μια μικρη π0υστια που με εχει βοηθησει απιστευτα!!!! μαζευω καμια 400 bloodshards κανω quit και ξαναμπαινω για να σωσει αυτο το σημειο.. πάω και αγοραζω απο την Κανταλα,αν τυχον δεν μου βγαλει legendary κάνω force quit μην προλαβαινωντας να κανει autosave(το παιζω σε ps3) το ξαναρχιζω και ξαναφορτωνει το σημειο που ειχα  τους 400 κρυσταλους να ξερετε καθε φορα που αγοραζετε απο την Kανταλα εχετε 1,5% για legendary,το ιδιο πιανει και στην mystic αλλα και στα hoaradric caches,μπορειτε να κάνετε force quit στο pc;

Το ξερω οτι μερικοι μπορει να κραξετε αλλα εχω φτασει πλέον σε σημειο να ειμαι μαγος paragon 80 και να μπορω να παιξω σε Τ3

LOL απλα να μου λες εσύ για το roll του κάθε αντικειμένου..
  • Like 1
Δημοσ.

χαχα ομως εγω δεν ειπα οτι βαρεθηκα το παιχνιδι ή οτι δεν εχει μεινει τιποτα άλλο να κάνω ενω εξοπλισμος μου εχει χάλια rolls

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...