Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμας μας αρεσει εχεις πλακα, αλλα πηγαινε και απο εκει ειμαι σιγουρος οτι θα τους ανοιξεις τα ματια με τα exploitz σου και τις γνωσεις σου πανω στο game..

Δημοσ.

κι ομως φιλε παρολο αυτο που κανω σε πληροφορω ακομη δεν εχω πετυχει τα στατς που θέλω,εξηγησε μου σοβαρα ειναι τοσο μεγαλη κλεψια;

Δημοσ.

Δεν ξερω ακριβως τι γινεται στο ps3 το μονο που ξερω ειναι οτι παιζουν τιγκα χακεριες και τουμπανιασμενοι χαρακτηρες, οποτε δεν μπορεις να το συγκρινεις με την εκδοση για pc για κανενα λογο. Και μονο αυτο που λες φτανει για να κανεις minmax χαρακτηρα πολυ γρηγορα.

Νομιζω και τα drop rates ειναι διαφορετικα(τουλαχιστον ηταν στο D3 στο RoS idk για σιγουρα)

Δημοσ.

Η εκδοση των κονσολων δεν συγκρινεται με του pc,ενα πραγμα θα σου πω περαν του dogde....με μια nephalem globe οι κονσόλες έχουν double dmg ενω εσεις ακομα και 3 να πάρετε νομιζω δεν ξεπερνάει το +30%dmg.Η εκδοση του pc θεωρω ειναι για πιο σκληροπυρηνικους,γιαυτο ρε φιλε σας γουσταρω και γραφω εδω και δεν θελω να εχω καμια σχεση με τους κονσολάκιδες :D Στις κονσολες αρκετοι ειναι ευκαιριακοι gamers,οποτε αν το εκαναν οπως στο pc θα πάτωνε.Το θεμα ειναι ρε γμτ πως εγω θελω την άπλα μου στον καναπε,δεν γουσταρω πλεον να καθομαι και να καιγομαι στην καρεκλα του γραφειου οπως εκανα παλια(μην νομιζεις οτι ειμαι κανα τσουτσεκακι  :P  την blizz την ξέρω απο το The lost vikings)

εννοειται για να μην παρεξηγιομαστε πλάκα σου εκανα για τον χαρακτηρα σου ;) και μακαρι να μπορουσαμε να παιξουμε και μαζι

Προσωπικα δεν θεωρω κλεψια οτι και αν κάνεις σε PvM αρκει βεβαια να το παραδεχεσαι και να μην χαλάς το παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.

no worries ουτε εγω παρεξηγούμαι με τετοια θέματα. :)

Η γνωση μου πανω στην εκδοση για κονσολες ειναι ελαχιστη αλλα θα το επαιζα σε κονσολα ανετα ετσι για την διαφορετική εμπειρία με pad αλλα δεν νομιζω να χαλαγα πολλες ωρες tbh.

Δημοσ.

Η εκδοση του pc θεωρω ειναι για πιο σκληροπυρηνικους,γιαυτο ρε φιλε σας γουσταρω και γραφω εδω και δεν θελω να εχω καμια σχεση με τους κονσολάκιδες :D Στις κονσολες αρκετοι ειναι ευκαιριακοι gamers,οποτε αν το εκαναν οπως στο pc θα πάτωνε.

R O F L ! παρτο αυγο και κουρευτο που λενε

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι εναι το  season ? απο τι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι καπως διαφορετικο απο το απλο αλλα δεν εχω ιδεα δηλαδη αν εχω ενα χαρακτηρα εκει περα μετα τι γινεται ?

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τι εναι το  season ? απο τι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι καπως διαφορετικο απο το απλο αλλα δεν εχω ιδεα δηλαδη αν εχω ενα χαρακτηρα εκει περα μετα τι γινεται ?

θα στο πω οσο πιο απλα γινεται!

Είναι μια χαζομαρα της blizzard που σε αναγκαζει να ξεκινισεις απο την αρχη με μονο σκοπο μερικα legendaries που αργοτερα θα ειναι διαθεσιμα στο non-season game. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

και απανταω σε μερικους που ισως διαφωνισουν.

builds δεν υπαρχουν λεγονται skill setup και οχι δεν ειναι competitive :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...