Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

19,99 θα το επαιρνα μονο με AH :devil:

15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?!

Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω.

Δημοσ.

πρασινοματη η τιμη δεν ειναι για παντα..ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα

παρε καταναλωτικο δανειο 4,99 ευρω με κυμαινομενο επιτοκιο και βαλε και 15ευρω απο την τσεπη σου και τσιμπα το τωρα που γυριζει !!

• Like 3
Δημοσ.

15 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ θα το αγορασω. Οτι ειπα το εκανα... περιμενω απλα. Οι απιστοι θωμαδες διαψευστηκαν ετσι?!

Νομιζω οτι απο εδω και περα θα πεσει αποτομα η τιμη και θα παει γρηγορα εκει που θελω.

2 τυρόπιτες και 1 μίλκο είναι η διαφορά απο την target τιμή σου. δεν έχεις κρατήσει απο το ah κανα χαρτζιλίκι; 

Δημοσ.

ναι αμε... 70-75 ευρω εβγαλα νομιζω, δεν ειναι θεμα τα λεφτα... μου τι βιδωσε απλα με το expansion και την τιμη του.

και το ΑΗ που εφυγε. Θα αγορασω στην τιμη απλα που θελω εγω. Ειναι θεμα αρχης οχι χρηματων, αυτο ειναι ολο :-)

Δημοσ.

δώσε πόνο! πάντως οπως σου είπε και φίλος πιο πριν, είναι η best value φάση του τώρα, και νομίζω θα είναι τόσο μέχρι Δευτέρα; οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο AH; Τo παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο από τι με το AH. Αλλά εσύ έπαιζες diablo μόνο για το χρηματιστήριο :P

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια απορία μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το diablo 3. Εχω ακόυσει-διαβάσει οτι παρόλο που είναι single player (pve), παίζεται online.

Η απορία είναι η εξής: Αν το κατεβάσω απο torrent (βρήκα αυτό) θα παίζει κανονικά? Θα έχω τυχών περιορισμούς ή είναι όλο το game 100%?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...