Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο βασικό για μένα είναι αυτό (δείχνει ότι θέλουν να το αναπτύξουν περαιτέρω το παιχνίδι)

...

The first step in transitioning Diablo III players will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live, while using as much of the existing installed data as possible to reduce additional downloads.

Το conversion που λέει θα πρέπει να το κάνουμε εμείς οι ίδιοι εννοεί;

:S γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, ούτε καν γνώριζα την ύπαρξη του CASC.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εννοεί αυτό, δεν το διάβασες σωστά: διαβασέ το σε μια φράση αυτό The first step in transitioning Diablo III players, will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live

Δημοσ.

Nop για τα game files είναι και θα γίνει απο τον client.

Δημοσ.

Δεν εννοεί αυτό, δεν το διάβασες σωστά: διαβασέ το σε μια φράση αυτό The first step in transitioning Diablo III players, will be converting existing installs to the new file format when patch 2.2.0 goes live

Εμ είδες; Χωρίς κόμμα επιδέχεται διαφορετική ερμηνεία η ίδια πρόταση ;) τώρα που το πρόσθεσες μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο παντως το DIablo, ειχα να παιξω αρκετο καιρο και μου φαινεται ανανεωμενο και  με πιο πολλα πραγματα να κανεις απο οτι παλια. Βεβαια η τυχη παιζει μεγαλο ρολο και για ακομη μια φορα η τυχη μου με εχει εγκαταλειψει, ισως για να μην αποκτησω το BiS gear συντομα και βαρεθω :P

Δημοσ.

Με S1 δεν είχα ασχοληθεί καθόλου, αλλά βουρ στον πατσά για S2. Είναι απείρως πιο εύκολο και γρήγορο να ανεβάσεις paragon από το 0, παρά αν είσαι 450+. Μέχρι να λήξει η S2, ακόμη και στο χαλαρό να έχεις μαζέψει 150-200 ποντάκια, να'σου που θα βρεθείς με 600+ στο σύνολο, συν τα οποιαδήποτε items που μπορεί να είναι beneficial για τους "normal" χαρακτήρες σου.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να πανε προσθετικα τα paragon level, μαλλον θα προστεθει σαν experience και οσο φτασει...

Well, shit, there goes my brilliant plan

:mad:

:P

• Like 1
Δημοσ.

προσθετικά πάει το xp που έχεις πάρει από τα paragons. όχι το lvl. όσο xp έχεις πάρει θα γίνει το ανάλογο paragon και θα προστεθεί σε αυτό που έχεις. δλδ εάν είσαι στο normal 100 και έχεις 1x 100 paragon seasonal characters όταν θα γίνουν normal θα πάει το normal paragon στο 140-150 περίπου

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξαναπιάσω το Diablo μετά απο χρόνια. Το είχα παίξει όταν βγήκε για κανα δίμηνο αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Αξίζει να γυρίσω όπως είναι πλέον το παιχνίδι? Μια καλή τιμή για cd-key πόσο είναι περίπου? γιατί το βρίσκω κοντά 28 απο διάφορα site και είχα ακούσει οτι παλιότερα είχε παίξει και στα 16.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ξαναπιάσω το Diablo μετά απο χρόνια. Το είχα παίξει όταν βγήκε για κανα δίμηνο αλλά βαρέθηκα γρήγορα. Αξίζει να γυρίσω όπως είναι πλέον το παιχνίδι? Μια καλή τιμή για cd-key πόσο είναι περίπου? γιατί το βρίσκω κοντά 28 απο διάφορα site και είχα ακούσει οτι παλιότερα είχε παίξει και στα 16.

Αν αναφέρεσαι στο expansion η τιμή του είναι περίπου 18-22 σε κλειδάδικα..Το κλασικό είναι παραπάνω.

Δημοσ.

Μερικές ενδεικτικές τιμές για το expansion Reaper of Souls εδώ: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-3-reaper-of-souls-cd-key-compare-prices/

Λίγο πάνω από 21 ευρώ. Δεν έχει πέσει ιδιαίτερα τους τελευταίους 6 μήνες, μάλλον γιατί το παιχνίδι τραβάει συνεχώς καινούριο κόσμο. 16 δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ, παρά μόνο ίσως σε καμια προσφορά περιορισμένου χρόνου. Εγώ το είχα πάρει 22,5 τον περασμένο Ιούλιο και ήταν μάλλον η χαμηλότερη τιμή τότε. Για να λες ότι το είχες παίξει όταν βγήκε, φαντάζομαι ότι έχεις το "κανονικό" D3 (το οποίο κοστίζει γύρω στα 25 ευρώ).

Το αν θα σου αρέσει το RoS μάλλον σχετίζεται με το τι δεν σου άρεσε στο D3 και σε έκανε να το βαρεθείς σε 2 μήνες. Ήταν το Real Money Auction House; Το loot system; Διάφορα bugs του παιχνιδιού; Νομίζω [πως τα περισσότερα από τα αρχικά μειονεκτήματα έχουν πλέον βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, εδώ έκατσα να παίξω ακόμα κι εγώ που δεν είμαι του farming, ούτε είχα και σταθερή παρέα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...