Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... 

αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? 

ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και  το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω  πρεπει να αγορασω και το diablo 3  για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος?       

Δημοσ.

ναι το ειδα σε ευχαριστω τελικα θα αναγκαστω να παρω καινουργια στην τιμη 40 ευρω με το expansion... 

αξιζει τελικα το ros??? σαν προσθηκη??? 

ειχα τελειωσει το diablo 3 αλλα μετα δεν το επαιξα ξανα και  το ειχα δωρησει....τωρα , νομιζω  πρεπει να αγορασω και το diablo 3  για να δω το Reaper of souls??? η κανω λαθος?       

Πρέπει να αγοράσεις και τα 2 αν θες να παίξεις RoS (ουσιαστικά όλο το game εκεί είναι πλέον). Αξίζει, καμία σχέση με το D3 όταν είχε πρωτοβγεί. Από το loot (όχι τελείως random items και stats) έως και τον τρόπο που φαρμάρεις στο adventure mode (bounties, rifts) και το progress που μπορείς να κάνεις σε greater rifts και seasons. Απλά είναι όπως θα έπρεπε να είναι στην αρχή, παρόλα αυτά το συνεχές farmάρισμα κάποια στιγμή κουράζει οπότε κάποια στιγμή θα περιμένεις για νέο patch με content.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα

παιδια  παιζω 15μερες το  diablo3 kai  το παιχτη  τον εχω στα  60  τελος...!τωρα ανεβαζω  paragon lvl ακομα το ROS δεν  το εχω  παρει  no  money..... :fear:....να  συνεχισω  να ανεβαζω  paragon lvl στο  3 ειμαι........η να  παρω με  καποιο  τροπο  το  ros!!!!!!!!!!! 

Δημοσ.

καλησπερα

παιδια  παιζω 15μερες το  diablo3 kai  το παιχτη  τον εχω στα  60  τελος...!τωρα ανεβαζω  paragon lvl ακομα το ROS δεν  το εχω  παρει  no  money..... :fear:....να  συνεχισω  να ανεβαζω  paragon lvl στο  3 ειμαι........η να  παρω με  καποιο  τροπο  το  ros!!!!!!!!!!! 

Να παρεις το expansion, τωρα παιζεις αλλα ουσιαστικα δεν παιζεις, εχουν μπει παρα πολλα πραγματα με το RoS που τα χανεις

Δημοσ.

ψήνεται να με levelάρει κανεις στο new season? :D

ακομα δεν εχει ξεκινησει η νεα σεζον,και ψαχνετε ατομα να σας ανεβασουνε;

σιγα το πραγμα στην τελικη να πας απο το 1 στο 70.

συν οτι δεν θα εισαι μονος σου,γιατι με το ξεκινημα της νεας σεζον θα μπουνε ολοι στο adventure mode και θα παιζεις με party.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να αγοράσω το παιχνίδι αλλά με ενδιαφέρει καθαρά το single player κομμάτι του για το campaign. Αξίζει;Ενα playthrough πόσες ώρες περίπου είναι;

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει να δωσεις 40ευρω για να παιξεις μονο το campaign.

Μεσα σε μια μερα,διαβαζοντας οτι υπαρχει απο lore κτλπ το εχεις τερματισει.

• Like 1
Δημοσ.

20 ευρώ το βρίσκω στο σκρουτζ και από ότι βλέπω στο ίντερνετ το campaign είναι κανα 20ωρο. Για αυτο ρωτησα και εδώ να σιγουρεψω ότι είναι γύρω στις 20 ώρες. Έχει παίξει κάνεις το campaign του να επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο;

Δημοσ.

40 ευρω αφου το expansion εχει και αυτο την συνεχεια στην ιστορια. Καπου στις 30-40 ωρες ειναι το συνολο, αφου παιξεις την ιστορια 4 φορες (normal,....)

Δημοσ.

20 ευρώ το βρίσκω στο σκρουτζ και από ότι βλέπω στο ίντερνετ το campaign είναι κανα 20ωρο. Για αυτο ρωτησα και εδώ να σιγουρεψω ότι είναι γύρω στις 20 ώρες. Έχει παίξει κάνεις το campaign του να επιβεβαιώσει ότι είναι τόσο;

Αν θες απλά playthrough με το πάσο σου το expansion δεν είναι πάνω απο 5 ώρες  και το vanilla λίγο παραπάνω. Πές 10-15 σύνολο. Προσωπικά έχω γραμμένες πάνω απο 1000 ώρες played. Παρόλο που και γω θα ήθελα ένα πιο campaign centric παιχνίδι και έχω άπειρες ενστάσεις για τη ροή του παιχνιδιού, όλα τα λεφτά ξεκινάνε μετα το 70 και αφότου ξεκινήσεις να ασχολείσαι με rifts/gearing και πλέον leaderboards. Στις 10 απριλίου ξεκινάει η season 3 οπότε αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις τότε θα ήταν μια καλή περίοδος για να υπάρχει playerbase, hype και λόγος να παίξεις.

40 ευρώ μόνο για το campaign και αν δε τρελαίνεσαι και με το lore (αν τρελαινόσουν θα τα είχες παίξει ήδη) είναι λίγο μεχ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...