Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηδη λιώνει αυτός να προλάβει την season3

μπα φιλε δουλεια ειμαι! το απογευμα θα το βαλω, κατσε να το κατεβασω πρωτα γμτ εχω δρομο!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη βλεπω κοσμο να επιστρεφει ή αν το αγοραζει για την καινοιυρια σεσον να υπενθιμησω οτι εχουμε Clan με το ονομα insomnia, Οσοι θελετε στειλτε request για να σας βαλουνε

Δημοσ.

επρεπε να φτασω level65 για να παρω το πρωτο μου legendary! ελεος!!!

Δεν το ανοιξα ακομα ειπα να το ποσταρω εδω :devil:

Αντε παμε δυνατα ! :ph34r:

post-44836-0-29841400-1428599745_thumb.jpg

Δημοσ.

εχει κανεις θεμα μετα την αναβαθμηση σε 2,2,30894;;;;; δεν με βαζει μεσα και δεν ξερω αν εχει παίσει ο σερβερ η ειναι θεμα απο εμενα!!!

Δημοσ.

και μενα κρασαρε τωρα και το παλευω, δεν εμπαινε battlenet!

Μολις μπηκα ρε πουστη μου σημερα πρωτη μερα και το γονατισα το συστημα :X

Δημοσ.

Ουτε και μενα με βαζει τωρα.Μηπως εχουν πεσει οι servers?Παντως απο εχθες μετα το update εχει πολυ lag το παιχνιδι.

Δημοσ.

ρε συ green.... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όχι τιποτα θα αναγκαστω να δω παλι walking dead .......

τα εχω δει όλα και προχθες ειδε ένα επεισοδιο η Κυρα και τωρα με βαζει να τα ξανα δουμε όλα από την αρχη να μπει στο νοημα......

post-57931-0-01267100-1428606003_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αντε θα πω την αληθεια... το εριξα για να φτασω πρωτα εγω στα 70 να ειμαι ετοιμος ! ηδη ειμαι 65+ :-D :-D :-D

Αλλα 14 γιγα εχω να κατεβασω μετα θα ειναι ετοιμο, καπου εκει θα μπουμε ολοι μαζι!!! (κατεβαζω κανονικα!)

Παιδια στα seasons εγω ας πουμε που αντεχω T1 θα παιζω Τ1 και εσεις Τ5 οσο ειστε η παιζει αλλιως το

πραγμα? μηπως εχω μειονεκτημα παιζοντας σε χαμηλο level και βρισκω χειροτερα (και ποιο λιγα)

legendary?

* Οταν μπαινω εγω ειναι busy day και για το forum και για το παιχνιδι :X

Δημοσ.

Καπου τα μπερδεψες...... και 70 να φτασεις δεν είναι της season 3 ο χαρακτηρας σου..... αυριο βραδυ που θα ξεκινησει η season 3 Θα φτιαξεις νέο από level 1 .......

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά πατάω το b.net το βλέπω στα προγράμματα κάτω δεξιά που τρέχουν

αλλά το παράθυρο δεν ανοίγει

είναι δικό μου πρόβλημα ή το έχετε και σεις ?

edit

ok μόλις τώρα βλέπω και γω το queue παράθυρο

αλλά μάλλον εγώ θα την πέσω στον Ηρακλη Πουαρο :P

Δημοσ.

εχει προβλημα η εταιρεια το εχει ανακοινωσει μετα το ΒΑΜ που καναμε ολοι. Εμενα μπηκε τωρα αλλα

ειναι θεμα τυχης αν μπεις αμεσως η σε λιγο. Το φτιαχνουν... υπομονη! Δεν φταιει κατι στο pc σοθ αστα οπως ειναι

και απλα περιμενε...

Δημοσ.

παιδιά πατάω το b.net το βλέπω στα προγράμματα κάτω δεξιά που τρέχουν

αλλά το παράθυρο δεν ανοίγει

είναι δικό μου πρόβλημα ή το έχετε και σεις ?

Το έχουμε και εμείς και είναι πρόβλημα της brizzard

Δημοσ.

Και είπα να μπω ξανά να ξεσκουριάσω μιας και ξεκινάει νέο season και λέω να το δοκιμάσω, αλλά god bless blizzard apps το κέρατο :lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...