Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μόνο εγώ το καίω ?

(paragon)

Καίω. 180 paragon. Top kek.

Διαβάζω οτι έχει άπειρα crashes το game μετά απο ένα σημερινό hotfix. Το καλό που τους θέλω να το φτιάξουν πριν τις 7 που ξεκινάει το season

Δημοσ.

Απο 60 lvl & 70 paragon ειχα παει σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα 70 και 230+ paragon. Σταματησα να ασχολουμαι μονο και μονο επειδη παω θαλασσα (φοιτητης στην Συρο  :devil: )

Δημοσ.

Επειδη βλεπω κοσμο να επιστρεφει ή αν το αγοραζει για την καινοιυρια σεσον να υπενθιμησω οτι εχουμε Clan με το ονομα insomnia, Οσοι θελετε στειλτε request για να σας βαλουνε

tnx for the info

έστειλα

Δημοσ.

σε ποιο επιπεδο μου προτεινετε να αρχισω το season? επιπεδο δυσκολιας εννοω.

Εφτιαξα εναν βαρβαρο τελικα πηγα level2 αλλα ωρα για εκκλησια :unsure:

Δημοσ.

παιδια το μηδενισα, εκανα και bounties 5 σημεια και πηρα 6 key. Εβαλα το 1 και εκανα nephalem rift.

ωραια και τωρα? καπου χαθηκα!  τι μου προτεινετε. Ποιο ειναι αυτο που στο τελος βγαζει σακους με legendary μπας

και γεμισει το ματι μου? και πως το κανω σε 2 γραμμες? ευχαριστω

* εκανα leave game και τωρα που ξαναμπηκα δεν συνεχιζουν τα bounties μου λεει οτι δεν εχω κανει

και τα πρωτα 5 ενω τα εκανα, επειδη βγηκα τα εχασα? πρεπει με τη μια να κανω και τα 25 δηλαδη

5 σε καθε επιπεδο? αν ειναι ετσι ελεος! θελει να παιξεις συνεχομενο και ακετο χρονο!

Και αν τα κανω και τα 5 τι οφελος εχω παρακατω? πρεπει να τα μαθω αυτα ωστε να ξερω μεχρι που παιζω

καθε φορα γμτ χαθηκα!

Δημοσ.

παιδια το μηδενισα, εκανα και bounties 5 σημεια και πηρα 6 key. Εβαλα το 1 και εκανα nephalem rift.

ωραια και τωρα? καπου χαθηκα!  τι μου προτεινετε. Ποιο ειναι αυτο που στο τελος βγαζει σακους με legendary μπας

και γεμισει το ματι μου? και πως το κανω σε 2 γραμμες? ευχαριστω

* εκανα leave game και τωρα που ξαναμπηκα δεν συνεχιζουν τα bounties μου λεει οτι δεν εχω κανει

και τα πρωτα 5 ενω τα εκανα, επειδη βγηκα τα εχασα? πρεπει με τη μια να κανω και τα 25 δηλαδη

5 σε καθε επιπεδο? αν ειναι ετσι ελεος! θελει να παιξεις συνεχομενο και ακετο χρονο!

Και αν τα κανω και τα 5 τι οφελος εχω παρακατω? πρεπει να τα μαθω αυτα ωστε να ξερω μεχρι που παιζω

καθε φορα γμτ χαθηκα!

αρχίσαμεεε.......

καλώς ήρθες στο ros.. :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...