Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο set είναι το unhallowed essence.

Παίζεις όλο το set χωρίς grandeur και για rings έχεις focus/restraint.

Όπλο οτιδήποτε σου δίνει περισσότερο weapon dmg και quiver την dead man legacy.

Wrists τα reaper wraps που τα παίρνεις απο malthael και καλωσήλθες στο billion damage club.

Είναι καθαρά multishot build. Σε έχω flist, inspect για gear stats και skills/passives.

Woot woot! Μπήκα και εγώ στο billion damage club! Max μέχρι στιγμής που έχω δει ήταν 1.3B, αλλά θέλω καλύτερα items. Όχι ότι με χαλάει...

• Like 1
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο πιθανο που ειναι να παρουμε καλυτερο εξοπλισμο γενικα? περισσοτερα αλλα κυριως καλυτερα legendary?

αντεχω ευκολα-δυσκολα torment1. Το λεω για να ανεβω σιγα σιγα σε items και να παιζω μεγαλυτερα rift κτλ.

Αν παιζω συνεχως bounties ας πουμε υπαρχει περιπτωση να παρω κατι ΓΑΜΑΤΟ? η αν παιζω single player?

Δημοσ.

Woot woot! Μπήκα και εγώ στο billion damage club! Max μέχρι στιγμής που έχω δει ήταν 1.3B, αλλά θέλω καλύτερα items. Όχι ότι με χαλάει...

Σε weapon chest και quiver θες max discipline στα secondary. Αυτά είναι τα πρώτα upgrades που χρειάζεσαι για να δείς διαφορά. Μετά τα κλασσικά crit αντι για vit στο head όπως το έχεις και οπωσδήποτε ένα weapon γιατί το weapon dmg σου είναι πολύ κάτω. Αν έχεις το arcane barb recipe, craftαρε και ότι κάτσει ancient φόρα το.

Δημοσ.

και γω χθες έκοψα πρώτη φορά 8m : D πολύ σας χαίρομαι παιδιά που κόβετε κόλους

• Like 1
Δημοσ.

και γω χθες έκοψα πρώτη φορά 8m : D πολύ σας χαίρομαι παιδιά που κόβετε κόλους

Σήμερα άν όλα πάνε καλά θα ναι η μέρα σου. Have faith.

Το gear έρχεται.. απο την κίνα.. με χελώνα.. κουτσή..

Spam 35ρια και που θα πάει..

Δημοσ.

oh boy oh boy, today is my day i can feel it...

(μετά από 24 ώρες) 

ζενιάθ: αχ έκοψα 2b

κλάιν μάιν τζι αρ: αχ έκοψα 10b και 2 κιλά φέτα

ζφουρ [μία λέξη]: έκοψα 9m

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια σερνεται το παιχνιδι ξαφνικα!!!  παω σε slow motion! εχει κανεις τετοιο θεμα? ελεος δηλαδη

ποτε δεν ειχα προβλημα!

Δημοσ.

Και εγώ είχα θέματα μέχρι προ χθες το βράδυ με πολύ lag άπειρα d/c και ping πάνω απο 700.....τελικά άνοιξαν το κουτί του υπολογιστή και το άφησα ανοιχτό να πέρνει αέρα και παει νερό....κάτι επαιξε με θερμοκρασίες μάλλον αν και τραβηγμένο το θεωρώ αν απο τώρα με 23 βαθμους έχω θέμα στους 40 τι θα κανω

Ή πλάκα είναι οτι σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα κολλήματα....

Δημοσ.

γιατι νομιζω οτι μπηκε πολυς κοσμος και οι servers μπουκωσαν? δεν εχω κανενα θεμα ουτε με θερμοκρασιες

ουτε τιποτα. Εχω και ssd ! ι7 - 8 γιγα μνημη και gtx970.

Δημοσ.

Και εγώ είχα θέματα μέχρι προ χθες το βράδυ με πολύ lag άπειρα d/c και ping πάνω απο 700.....τελικά άνοιξαν το κουτί του υπολογιστή και το άφησα ανοιχτό να πέρνει αέρα και παει νερό....κάτι επαιξε με θερμοκρασίες μάλλον αν και τραβηγμένο το θεωρώ αν απο τώρα με 23 βαθμους έχω θέμα στους 40 τι θα κανω

Ή πλάκα είναι οτι σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα κολλήματα....

ενημερωτικά, έχω παρατηρήσει ότι όταν έχω ανοιχτό firefox και παίζω d3 τα fps από 60 (που έχω βάλει κόφτη) πέφτουν στα 30. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Μόλις κάνω alt-tab και το κλείσω, όλα καλά.

Δημοσ.

Μόλις διαπίστωσα και εγώ oτι με το skype ανοιχτό τα fps μου είναι 25-30....με κλειστό είναι 60+...... κλειστά και το skype....όχι logout τερματισμό προγράμματος εντελώς....

Δημοσ.

παιδια εχει νοημα με season character να το μηδενισει κανεις? η καλυτερα μονο adventure mode εξαρχης

adventure mode και τα μυαλα στα καγκελα, δεν εχω ακουμπησει καν το campaign

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...