greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ψάξε στα options και ενεργοποίησε το elective mode. ενεργοποιημενο ειναι * αυτο το elective mode δεν ειναι μονο για να δειχνει τα damage % και ετσι? Υπαρχει περιπτωση στα skills να μπορεις να εχεις ταυτοχρονα ας πουμε στον βαρβαρο και wraith kai call of ancients? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από greeneye
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Να και ένα παιχνίδι που επειδή δεν έσπασε ποτέ δεν θα το παίξω. Κρίμα γιατί φίλοι μου στο xbox το είχανε σπασμένο από την πρώτη εβδομάδα. Αντε με το παράπονο μείναμε στα PC...
lalanis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Να και ένα παιχνίδι που επειδή δεν έσπασε ποτέ δεν θα το παίξω. Κρίμα γιατί φίλοι μου στο xbox το είχανε σπασμένο από την πρώτη εβδομάδα. Αντε με το παράπονο μείναμε στα PC... Δεν έχω κανένα παράπονο προσωπικά, που δεν γέμισαν οι servers dupe items όπως στις κονσόλες...
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 παιδια αυτο το παιχνιδι αξιζει να το πληρωσεις γιατι θα παιξεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ. Και φαντασου τωρα σας μιλαει ο... captain hook!
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 παρε μονο key και ειναι μια χαρα φτηνο. με 20 ευρω παιρνεις το reaper of souls ας πουμε.
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 20 ευρώ για παιχνίδι ετών;;; Εδώ το ESO που θα πάρω σήμερα έχει 13,80 που βγήκε το 14....
Tmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 20 ευρώ για παιχνίδι ετών;;; Εδώ το ESO που θα πάρω σήμερα έχει 13,80 που βγήκε το 14.... 20 ευρώ για παιχνίδι που θα σου δώσει τουλάχιστον 200 ώρες διασκέδασης ειναι πολλά? Μην πιεις 2 ποτά και πάρτο. 1
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Επειδή δεν ξέρω που βγαίνετε με 10 ευρώ το ποτό και πόσο συχνά, αλλά το δικό μου μεροκάματό είναι 12.50 ευρώ. Οπότε ναι 20 ευρώ για παιχνίδι που βγήκε πριν από πόσα χρόνια είναι πάρα πολλά για κάποιους.
greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ok περιμενε τοτε να πεσει... δε μπορει σε 2-3 χρονια θα πεσει. Ελπιζω να εχει ακομα servers ομως γιατι ολοι θα εχουμε χαρακτηρες ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αν κάνουν τέτοια κλειδώματα πάντως σε όλα τα games την βάψαμε...
paularas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 offtopic: πάω να φέρω τα χαρτομάντηλα. λάμψη έγινε το topic του diablo.... σε λίγο θα απολογούμαστε που αγοράσαμε ένα παιχνίδι για να παίζουμε και γιατί ο άλλος παίρνει 3 και 60 και όχι 4 και 60. φαντάζομαι όταν βγαίνεις έξω, μπαίνεις στα μαγαζιά και κάνεις παρατηρήσεις τον κόσμο που αγοράζει ε? ontopic: ωραίος ο monk που βάρεσε grift 55 se 4' και καθάρισε και grift 56 (πάντα solo) έτσι χαλαρά... εάν βρει κανείς το bug/ exploit ας το πει
Tmark Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Διάβασα ότι κάτι με το Death's Bargain πρέπει να παίχτηκε.
Federacion Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 offtopic: πάω να φέρω τα χαρτομάντηλα. λάμψη έγινε το topic του diablo.... σε λίγο θα απολογούμαστε που αγοράσαμε ένα παιχνίδι για να παίζουμε και γιατί ο άλλος παίρνει 3 και 60 και όχι 4 και 60. φαντάζομαι όταν βγαίνεις έξω, μπαίνεις στα μαγαζιά και κάνεις παρατηρήσεις τον κόσμο που αγοράζει ε? ontopic: ωραίος ο monk που βάρεσε grift 55 se 4' και καθάρισε και grift 56 (πάντα solo) έτσι χαλαρά... εάν βρει κανείς το bug/ exploit ας το πει ΔΕΝ είπα κανέναν να απολογηθεί! όταν μου λενε μην πιείς 2 ποτά θα απαντήσω ανάλογα. Δεν κλαίγομαι, την αλήθεια λέω,προφανώς κάποιοι τα φυσάνε και κάποιοι τραβάνε όλο το λούκι,... δεν χρειαζόμαστε την ειρωνία σας...
paularas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 και ήρθες στο topic του diablo να κλαφτείς ότι είσαι ήρωας και τραβάς το λούκι. και λίγα σε είπαν όταν μπαίνεις σε game topic για να κλαφτείς ότι παίρνεις λίγα στην δουλεία σου @tmark γιατί διάβασα κάτι για 1h + shield
Προτεινόμενες αναρτήσεις