Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε άντε από εκεί.

Πανάκριβο το παιχνίδι τόσα χρόνια μετά. Αυτό λέω.

Όλα τα άλλα βουτά τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις.

Τέλος από εδώ δεν ξανά ασχολούμαι με το άτομο σου.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι. Θα πληρώσεις 20€ για ένα παιχνίδι του 2013-2014 το οποίο θα σου προσφέρει δεκαπλάσιες, μπορεί και παραπάνω. 

Εδώ δίνουν 50ρια και 60ρια για παιχνίδια των 5 ωρών. Εγώ σκέψου πήρα το Diablo day one, στα 59€ και δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα ευρώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Επανέρχομαι. Θα πληρώσεις 20€ για ένα παιχνίδι του 2013-2014 το οποίο θα σου προσφέρει δεκαπλάσιες, μπορεί και παραπάνω. 

Εδώ δίνουν 50ρια και 60ρια για παιχνίδια των 5 ωρών. Εγώ σκέψου πήρα το Diablo day one, στα 59€ και δεν έχω μετανιώσει ούτε ένα ευρώ. 

Τί να μετανοιώσεις... εδώ βγάλαμε κιόλας με το RMAH...

• Like 1
Δημοσ.

18,5 φορές έβγαλα το απλό από το rmah περίπου με υπολογισμένη τιμή αγοράς 60€ (+ δουλεύα ταυτόχρονα ~11 ώρες / ημέρα) (για να μην ακούσω ότι ξυνόμαστε κτλ κτλ κτλ)

Δημοσ.

18,5 φορές έβγαλα το απλό από το rmah περίπου με υπολογισμένη τιμή αγοράς 60€ (+ δουλεύα ταυτόχρονα ~11 ώρες / ημέρα) (για να μην ακούσω ότι ξυνόμαστε κτλ κτλ κτλ)

Γύρω στα 90 μεροκάματα δηλαδή.

Δημοσ.

και τι ετρεχες botakia :P ? γιατι λιγακι αδυνατο να δουλευες 11 ωρες την μερα και να σου εμεναν 13 ωρες να κοιμηθεις, να φας και να παιξεις εννοειτε...στο περιπου δηλαδη ησουν με 5 ωρες υπνο και 4 ωρες gaming?

και εβγαλες 1100 περιπου μονο απο το RMAH η επαιζες μπαλα και στο κλασσικο d2jsp?

εγω μεχρι τον σεπτεμβριο του 12 ειχα βγαλει σχεδον μια 200αρα με απειρο λιωσιμο.......

Δημοσ.

3 ώρες ύπνο και τις άλλες d3. όπως ανέβαινα για 100 paragon έβγαλα perfect lacuni + mempo + craft gloves (3fecta) + flip gems. μόνο από τα gloves εάν είχε κάποιος όρεξη έβγαζε την ημέρα 200ε. same με το flip gems που ήταν καθαρό κέρδος (ακόμα και όταν ο moldran το έκανε σούπα σε όλους). my 2 cents. 

και μιλάω για καθαρά λεφτά. όχι d2jsp gold / coins etc etc που έβγαλα. it's a game, not rocket science

• Like 1
Δημοσ.

καταλαβα ναι,,για την εποχη πριν του paragon νομιζα...ωραιος.
το παρατησα λιγο καιρο αφου μπηκε αυτο το συστημα ,, αλλα αν υπηρχε ακομα το rmah ισως του εδινα μια ευκαιρια ακομα :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μακαρι να υπηρχε το R-A-H !

προλαβα και εβγαλα αν θυμαμαι καλα περιπου 70 ευρω οποτε τσαμπα παιζω! και μαλιστα προσπαθησα

τελευταια στιγμη πριν βγει το AH... αν αρχιζα να "διαβαζω" νωριτερα μπορει να εβγαζα και  5000 ευρω

* ποιο μου προτεινετενα διορθωσω στο πρασινο σετ... το attack speed που φτανει μεχρι 7 μεγιστο η το

critical hit chance που φτανει μεχρι 10?

Κανονικα θα επρεπε το CC αλλα μπορει να βελτιωθει μονο μια μοναδα ενω το αλλο

απο minimum θα παει max

post-44836-0-93115500-1430420522_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

κρατας το magefist και γυρνας το life per hit σε critical dmg

κρατας το immortal's για παρομοια κινηση οταν εχεις και αλλα κομματια του σετ...

στα 2 κομματια immortal's σουταρεις το sprint , βαζεις τα παλικαρια τους ancients με το rune που δινει fury οσο βαρανε..και καλα στριφογυρισματα...

και διωξε και το overpower ...αν ειναι δυνατον :) ..βαλε το αλλο το buff που δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα...

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πρεπει να φυλαμε στο μπαουλο διαφορα γιατι δεν ξερουμε τελικα ποια κομματια θα εχουμε μαζεψει

για να τα συνδιασουμε, εγω μεχρι τωρα δε φυλουσα, απλα φορουσα το ισχυροτερο η εστω αυτο που παρακατω θα ηταν πολυ ισχυρο!

Ποια σετ-ονοματα θεωρειτε πολυ ισχυρα αν συνδιαστουν παρακατω?

π.χ immortal

wastes

ε?

Δημοσ.

Bασικα σαφως και εννοειται αφηνεις και το CcH και το ΑS οπως εχουν και αλλαζεις το reduce resource με Critical Damage...

To δυνατοτερο αυτη τη στιγμη ειναι 5 wastes 3 IK με ring of grandeur για να εχεις δλδ 6 σετ και 4 σετ μπονους αντιστοιχα.

Ή αλλιως 6 σετ waste με bul kathos οπλα, και για δαχτυλιδια - ζωνη - bracers υπαρχουν 3-4 συνδυασμοι.

http://www.diablofans.com/builds?filter-has-spell-2=-1&filter-build-tag=4&filter-class=2

Με το πρωτο εβγαλα χτες 47 Grift με εντελως αθλιο ΙΚ οπλο.

Με το δευτερο ακομη το ψανω να δω τι βολευει εχω βγαλει μεχρι 45 Grift.

Δημοσ.

ποσο damage εχετε εσεις που ειστε Τ6? μιλαω για αυτο που δειχνει με το Ι inventory και οχι για αυτο που μπορει

να προκυψει με συνδιασμο εξαρτηματων στολης πρασινης κτλ.

εγω εχω 709.000... Τ3 ειμαι λετε η παραπανω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...