DrXavier Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εχω μια ερωτηση μιας και λογο WoD εχω να παιξω Diablo απο το Lord of Destruction.. Θελω αρχικα να το κατεβασω να δω πως ειναι και η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να παρω ολους του χαρακτηρες ( και Crusader δηλαδη ) στο αρχικο free pack μεχρι 13 level που δινει η Blizzard ;;
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ποιο follower για βαρβαρο? Μια πρωτη γρηγορη δοκιμη χωρις να εχω συνηθισει τα κουμπια και το build πηγα απο 20 Tier στο 27. edit : κοιτα η πατσογρια τι εβγαλε σε full shards!!!!!!! ελεος μωρη!!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από greeneye
mphxths Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 αν και οι followers ειναι λιγο κομπαρσοι και αξιζουν μονο για την φαση με τα unity..το healing που σκαει που και που ο templar δεν με χαλαει καθολου προσωπικα
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 παω μια χαρα ηδη στην πρωτη δοκιμη Τ6 !!!!!! και επειδη ειστε ζηλιαριδες... ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΕ VAULT ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ Τ6 μετραω ηδη 3 vault συνολικα!
aliakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 gratzz για το vault το build σου τώρα φαίνεται πιο λογικό επόμενος σου στόχος 4 waste κομμάτια για το bonus (ή 3 συν το ring) χωρίς το bonus δεν πας πάνω απο 32-34 Grift και έχε το νου σου για 2 unity rings τα χρειάζεσαι μετά το 40-42
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 gratzz για το vault το build σου τώρα φαίνεται πιο λογικό επόμενος σου στόχος 4 waste κομμάτια για το bonus (ή 3 συν το ring) χωρίς το bonus δεν πας πάνω απο 32-34 Grift και έχε το νου σου για 2 unity rings τα χρειάζεσαι μετά το 40-42 φιλε εχω ηδη 3 κομματια waste και το ring οποτε εχω το "4" pieces! στοχος ειναι το 6! (shoulder,feet,pant+ring) edit : εγινε κατι που δεν καταλαβα εδω? ποσα goblin βγηκανε καλε δεν ηξερα ποιο κυνηγουσα εγω και ποιο οι μπραβοι μου, κατι δεν καταλαβα?????????
greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 και ναι!!!!!!!! h kadala εξηγηθηκε μια φορα!!!!!!!! εκανα ηδη αλλαγη στο τριτο stat και βγηκε critical chance 6 (!). να το αφησω η να κανω το whirlwind 10-15% ? να τονισω οτι ηδη εχω στις μποτες ενα 10-15% +. Τι προτιμαμε?
StormGr Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 1) Πετυχες goblin pack! ειναι μαζεμενα καμια 10-15 goblin και περιμενουνε την σφαγη. 2) Στο κρανος παντα critical chance προτιμαμε. 3) Πως παιζεις με το whirlwind στο αριστερο κλικ? Πρεπει να εχεις πατημενο ετσι συνεχεια το shift νομιζω, σε βολευει?
greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 1) Πετυχες goblin pack! ειναι μαζεμενα καμια 10-15 goblin και περιμενουνε την σφαγη. 2) Στο κρανος παντα critical chance προτιμαμε. 3) Πως παιζεις με το whirlwind στο αριστερο κλικ? Πρεπει να εχεις πατημενο ετσι συνεχεια το shift νομιζω, σε βολευει? ναι με βολευει γιατι παταω στο δεξι το rend που : και το εχω συνηθισει απο το προηγουμενο build αλλα και στο μυαλο μου ειναι το "ισχυρο" οπλο που το παταω μονο μια φορα, στην αρχη το ειχα στο δεξι το whilwind και πατουσα συνεχως rend στο αριστερο απο συνηθεια και ετρωγα τσαμπα το mana αφου το rend δουλευει για 5 sec μονο του και δε χρειαζεται συνεχως πατημα. Δεκτο για το κρανος αλλα πως ξερουμε ομως ποιο δινει περισσοτερη ζημια...?? Επειδη το critical chance δινει ζημια σε "ΟΛΑ" ενω το whilwind παιρνει μονο αυτο εξτρα ζημια? το λεω λιγο απλα.
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/34z5sd/hc_rank_56_solo_monk_1_removed_deaths_bargain/
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ρε παιδια το ταβανι στα rift ειναι το 100 και καλα? Ναι, μην ανησυχείς, μέχρι του χρόνου να παίζεις κάθε μέρα δεν το πιάνεις.
BlackScorpionX Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι, μην ανησυχείς, μέχρι του χρόνου να παίζεις κάθε μέρα δεν το πιάνεις. Αξίζει να ζεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (βαθύ) 3
greeneye Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 ηθελα να ηξερα ποιο build μπορει να κανει 100 στο rift και με ποσα τελεια οπλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις