Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηθελα να ηξερα ποιο build πορει να κανει 100 στο rift και με ποσα τελεια οπλα!!!

ε δε θα χρειάζεται και καμιά 10αρια τέλεια όπλα;! :P

Δεν μπορεί να βγει 100αρι greater rift αυτή τη στιγμή. Στο solo είναι 59 και σε 4 party 69. Αυτά τα 40-30 που απομένουν είναι άβυσσος...

Δημοσ.

αυτη τη φορα η τυχη μου χαμογελασε γρηγορα!!!!!!!!!! :-D :devil: :-)

4ο αντικειμενο στην kadala!

E τελειωσες με τα σετακια, τωρα φαρμαρεις ανετα Τ6 ριφτ και χτυπας και 30+ Grifts οποτε αρχινα να ανεβαζεις gems, θες taeguk, pain enhancer, trapped

Δημοσ.

ε με κάνα δυό  expansion ακόμα κάτι μπορεί να γίνει 

εγω πιστευω ποτε δε θα βγει 100 στο μελλον

στο επομενο και τελευταιο exp ναι... ο στοχος της blizz λογικα ηταν τα 50ριφτ στο πρωτο exp αφου δεν υπαρχει gear για να ριξεις τα 1 πεντακις δις life που εχουν τα mobs σε μεγαλυτερα ριφτς.. failed -_-

ας αρμεξουμε μερικα $$$ στο επομενο exp για να πανε τα παιδια 100 ριφτς ,,, οπου φυσικα το gear που εχεις τωρα θα παει στα σκουπιδια γιατι θα το αντικαταστησεις με dps κοντα 1 δις...

παντα μου αρεσε η στρατηγικη αυτης της εταιριας :lol:

• Like 1
Δημοσ.

εβγαλα το 37 χτες για πρωτη φορα και πεζοντας πολυ χαλια ειδικα στο τελευταιο boss που με ειχε 1 shot!!! Αυτο δεν το περιμενα η αληθεια. . Απο το 27 πηγα αποτομα στο 37. Πιστευω συντομα θα ειμαι >40

Παραθετω το τελευταιο μου profile και ακουω σχολια-ιδεες για αλλαγες κτλ (οποιος θελει)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/58511427

* γμτ απο οσο βλεπω δεν βγαζει αμεσως το τελευταιο profile αργει να ενημερωθει η μαλακια!

εχω full σετ sto wastes. Ελπιζω μεσα στη μερα να το εμφανισει σωστα, καθε ποτε ενημερωνεται?

Δημοσ.

στο επομενο και τελευταιο exp ναι... ο στοχος της blizz λογικα ηταν τα 50ριφτ στο πρωτο exp αφου δεν υπαρχει gear για να ριξεις τα 1 πεντακις δις life που εχουν τα mobs σε μεγαλυτερα ριφτς.. failed -_-

ας αρμεξουμε μερικα $$$ στο επομενο exp για να πανε τα παιδια 100 ριφτς ,,, οπου φυσικα το gear που εχεις τωρα θα παει στα σκουπιδια γιατι θα το αντικαταστησεις με dps κοντα 1 δις...

Επίσης, βάση της στρατηγικής της ίδιας εταιρίας κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο expansion θα έχει νέα features και ίσως να μην ασχολήσαι καν με τα grifts.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδί μου αφού δεν σ αρέσει το Diablo 3 και γενικά η Blizzard σαν εταιρεία, γιατί κάθεσαι και διαβάζεις το νήμα και απαντάς κι όλας? Τα τελευταία 2 χρόνια κράζεις τα πάντα που έχουν σχέση με το παραπάνω game. Οκ, το Path of Exile μπορεί να είναι καλύτερο σαν Arpg, πιο hardcore, να είναι free, η Grinding gear games να είναι η καλύτερη εταιρεία ever αλλά μην έρχεσαι εδώ και ειρωνεύεσαι.. 

Έχει έρθει κανείς από εμάς στο νήμα του PoE να αρχίζει να κράζει? Γιατί όσο κι αν θεωρείς το PoE το τέλειο game, μπορώ να σου βρω τουλάχιστον 10 μελανά σημεία για να αρχίσω να κράζω κι εγώ.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 5
Δημοσ.

Επίσης, βάση της στρατηγικής της ίδιας εταιρίας κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο expansion θα έχει νέα features και ίσως να μην ασχολήσαι καν με τα grifts.

Βρε παιδί μου αφού δεν σ αρέσει το Diablo 3 και γενικά η Blizzard σαν εταιρεία, γιατί κάθεσαι και διαβάζεις το νήμα και απαντάς κι όλας? Τα τελευταία 2 χρόνια κράζεις τα πάντα που έχουν σχέση με το παραπάνω game. Οκ, το Path of Exile μπορεί να είναι καλύτερο σαν Arpg, πιο hardcore, να είναι free, η Grinding gear games να είναι η καλύτερη εταιρεία ever αλλά μην έρχεσαι εδώ και ειρωνεύεσαι.. 

Έχει έρθει κανείς από εμάς στο νήμα του PoE να αρχίζει να κράζει? Γιατί όσο κι αν θεωρείς το PoE το τέλειο game, μπορώ να σου βρω τουλάχιστον 10 μελανά σημεία για να αρχίσω να κράζω κι εγώ.

πιστευεις δηλαδη οτι εκραξα το game? επειδη δηλαδη ειπα την αποψη μου οσο και πικροχολη και αν ηταν αυτη............ Δεν συγκρινα κανενα game ουτε ανεφερα ποιο ειναι καλυτερο arpg!

σε αυτα που ειπα εχω αδικο? τι πιστευεις εσυ? εκει να μου απαντησεις οχι να μου γραψεις οτι κραζω και ειρωνευομαι αλλιως πιο το κερδος μου? λολ

κουβεντα κανουμε,, μπορει να σου φανηκε λιγακι υπερβολικη επειδη μαλλον εισαι fanboy αλλα συνηθως ετσι δεν κανει αυτη η εταιρεια? ειδαμε ποσα χρονια με το wow που εξακολουθει να το κανει.......και προσφατα με d3 και το expansion του!

οταν επαιζες με τις ωρες να μαζεψεις το gear που ηθελες και μετα σου εβγαζε ενα exp και σου ελεγε τα μπλε που θα πεφτουν θα ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα ιτεμς που φαρμαρες για χρονια ε τοτε με χανει και απο πελατη.....

το μονο feature που ειχε το d3 και το εκανε γι'αυτο που ηταν ,, ηταν το AUCTION HOUSE., ο μονος λογος που αξιζε το game ηταν αυτος και το αφαιρεσαν ,, και δεν το λεω μονο εγω....

• Like 1
Δημοσ.

Μην με αναγκάσεις να ψάξω το ιστορικό του thread για το τι έχεις γράψει κατά καιρούς. Είναι κράξιμο ο τρόπος που σχολιάζεις, δεν λες απλά την αποψή σου (η οποία είναι σεβαστή εννοείτε).

Επίσης όπως όσο fanboy είμαι εγώ επειδή τόλμησα να μου αρέσει το Diablo 3 και άλλα games της Blizzard, τόσο hater είσαι εσυ.

οταν επαιζες με τις ωρες να μαζεψεις το gear που ηθελες και μετα σου εβγαζε ενα exp και σου ελεγε τα μπλε που θα πεφτουν θα ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα ιτεμς που φαρμαρες για χρονια ε τοτε με χανει και απο πελατη.....

Πες μου ένα Arpg που δεν ακολουθεί την παραπάνω τακτική.

το μονο feature που ειχε το d3 και το εκανε γι'αυτο που ηταν ,, ηταν το AUCTION HOUSE., ο μονος λογος που αξιζε το game ηταν αυτος και το αφαιρεσαν ,, και δεν το λεω μονο εγω....

Και δεν είναι τυχαίο ότι σου άρεσε το μοναδικό feature του Diablo 3 που δεν άρεσε στον περισσότερο κόσμο. (Και το οποίο ήταν το πραγματικό άρμεγμα που αναφέρεις συνέχεια).

• Like 1
Δημοσ.

πιστευεις δηλαδη οτι εκραξα το game? επειδη δηλαδη ειπα την αποψη μου οσο και πικροχολη και αν ηταν αυτη............ Δεν συγκρινα κανενα game ουτε ανεφερα ποιο ειναι καλυτερο arpg!

σε αυτα που ειπα εχω αδικο? τι πιστευεις εσυ? εκει να μου απαντησεις οχι να μου γραψεις οτι κραζω και ειρωνευομαι αλλιως πιο το κερδος μου? λολ

κουβεντα κανουμε,, μπορει να σου φανηκε λιγακι υπερβολικη επειδη μαλλον εισαι fanboy αλλα συνηθως ετσι δεν κανει αυτη η εταιρεια? ειδαμε ποσα χρονια με το wow που εξακολουθει να το κανει.......και προσφατα με d3 και το expansion του!

Έχεις άδικο. 

Τι έκανε δηλαδή ακριβώς με το expansion? Άλλο game είναι. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από ένα expansion που αλλάζει ΟΛΗ τη φιλοσοφία του παιχνιδιού? Τι άλλο δηλαδή να περιείχε? First-person mode?

Και γω δεν είμαι fan του diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι το game είχε απείρως μεγαλύτερο potential απ'αυτό που τελικά παρουσίασε που δε μ'αρέσει κιόλας αλλά να κρίνω μια εταιρία με τόσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ fans/subscribers/buyers/whatever είναι τουλάχιστον αφελές. 

Προφανώς χέστηκε η blizzard αν το game της δεν αρέσει στον zeke και σε μένα γιατί πολύ απλά αρέσει η "στρατηγική" της (την οποία εσύ με ένα και μόνο expansion τη κατάλαβες) σε πολλούς άλλους.

Δημοσ.

Μην με αναγκάσεις να ψάξω το ιστορικό του thread για το τι έχεις γράψει κατά καιρούς. Είναι κράξιμο ο τρόπος που σχολιάζεις, δεν λες απλά την αποψή σου (η οποία είναι σεβαστή εννοείτε).

Επίσης όπως όσο fanboy είμαι εγώ επειδή τόλμησα να μου αρέσει το Diablo 3 και άλλα games της Blizzard, τόσο hater είσαι εσυ.

σου ξαναλεω οτι το βλεπεις ετσι επειδη σου αρεσει το game παραπανω απο καποιους αλλους...

αντικειμενικα που ειναι το κραξιμο δηλαδη? στο οτι απαντησα στα παιδια πιο πισω για το θεμα των ριφτς? λογικο δεν ειναι να μην μπορεις να πας πανω απο 50-60 αφου ΔΕΝ υπαρχει το gear? στο επομενο exp θα μπορεις να πας μεχρι τα 100 που ειναι το ταβανι.

δεν θα παει στα σκουπιδια (λεγε με vendor) το gear που μαζευες τοσο καιρο ΧΩΡΙΣ trade? λεω κατι παραλογο εδω? λεω κατι που με κανει hater?

Πες μου ένα Arpg που δεν ακολουθεί την παραπάνω τακτική.

τωρα επειδη τα ζητας  :devil:  θα σου πω αυτο που μου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο,,,PoE 3ο expansion τωρα το καλοκαιρι και ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ αυτη την τακτικη. οκ?

Και δεν είναι τυχαίο ότι σου άρεσε το μοναδικό feature του Diablo 3 που δεν άρεσε στον περισσότερο κόσμο. (Και το οποίο ήταν το πραγματικό άρμεγμα που αναφέρεις συνέχεια).

δεν αρεσε ο τροπος που επεμβαινε η blizzard στο θεμα του RMAH,, σαν feature ηταν το μοναδικο που εκανε το d3 γι΄αυτο που ηταν,, και μπορουσες καλλιστα να παιζεις και να βγαζεις χαρτζιλικι,, κανενα αλλο game arpg δεν το εκανε και ηταν πρωτοποριακο...

Δημοσ.

εβαλα like στον ζεκε giati συμφωνω με to AH οτι ηταν κατι πρωτοποριακο και ωραιο κατ εμε, αλλωστε το ελεγα απο παλια!

Πολλοι εδω μεσα βγαλαμε και χρημα, εγω προσωπικα καπου 70 ευρω, ουσιαστικα παιζω τσαμπα!

Στεναχωρηθηκα ιδιαιτερα που το βγαλανε αλλα κυριως γιατι προσπαθησα μονος και εχασα χρονο, θα εβγαζα > 5000 ευρω πιστευω.

Ομως απο την ωρα που το βγαλανε και με το repaer τωρα που το επαιξα λιγο και εγω νομιζω οτι εχει γινει αρκετα fun !

Πραγματικα ειναι αρκετα διασκεδαστικο και αξιζει να το παρει κανεις, ειτε προλαβε το ΑΗ ειτε οχι!

Θα συμφωνησω με τον ΖΕΚΕ οτι ειναι μαλακια σε καθε expansion να βγαζει ανωτερα οπλα και να καθιστα αχρηστα ΟΛΑ

τα προηγουμενα... θα προτιμουσα να βγαλει πολλα πρασινα αντικειμενα με νεες δυνατοτηες για Builds !

Δε μπορει ρε φιλε ολοι στον βαρβαρο ας πουμε να στριφογυριζουν σαν την αδικη καταρα!!!! (whildwind)

Να μπορουν να γινουν τουλαχιστον 10 διαφορετικα builds αρα βγαλε αντικειμενα χωρις να ανεβαινουν τα στατιστικα

αλλα να συνδιαζονται αλλιως και ολοι να ψαχνουν τροπους να βγαλουν κατι καινουριο.

Φανταζομαι τα ιδια ισχυουν και για τα αλλα characters, 1-2 build θα δουλευουν.

Αν σε επομενο expansion ανεβασουν παλι οπλα κτλ παλι θα παμε στο μηδεν και θα ειναι μαλακια...!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...