Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις άδικο. 

Τι έκανε δηλαδή ακριβώς με το expansion? Άλλο game είναι. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από ένα expansion που αλλάζει ΟΛΗ τη φιλοσοφία του παιχνιδιού? Τι άλλο δηλαδή να περιείχε? First-person mode?

Και γω δεν είμαι fan του diablo και ειλικρινά πιστεύω ότι το game είχε απείρως μεγαλύτερο potential απ'αυτό που τελικά παρουσίασε που δε μ'αρέσει κιόλας αλλά να κρίνω μια εταιρία με τόσα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ fans/subscribers/buyers/whatever είναι τουλάχιστον αφελές. 

Προφανώς χέστηκε η blizzard αν το game της δεν αρέσει στον zeke και σε μένα γιατί πολύ απλά αρέσει η "στρατηγική" της (την οποία εσύ με ένα και μόνο expansion τη κατάλαβες) σε πολλούς άλλους.

να μην ηταν αλλο game!! ξεφευγει απο τις βασεις που εχει δωσει,, και εκει ειναι το μεγαλο λαθος σε ενα arpg. να μην αλλαξει την φιλοσοφια του παιχνιδιου. να βγαζει exp αλλα να μην σου φερνει τα ανω κατω επειδη ετσι θα πουλησει!

να αλλαξει το meta του αλλα οχι να σου μ@μησει ολο το game και να σου πει...εμμ τωρα εχουμε τα καινουρια ιτεμς τα λεγομενα ancient legendaries τα οποια ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που φορατε,, αντε καλοι μου αγροτες φαρμαρετε σαν τους κινεζους...

αλλα πως να το κανει οπως σου ειπα πριν, απο την στιγμη που ποσα χρονια το ιδιο βιολι παιζει απο το WoW και συνεχιζει ακαθεκτη στα Rpg της.

προφανως και χεστηκε η blizzard για τους λιγους....την μαζα στοχευει και το πετυχαινει μια χαρα (δεν το λεω ειρωνευτικα)

edit: Δες diablo 2 και το lord of destruction σαν παραδειγμα...

σε αναγκαζει να παιξεις υποχρεωτικα το lod? οχι

το classic εχει δικο του gameplay/items καλυτερα builds και δικο του ladder.

απλα στο d3 σου λεει τι να παιξεις και τι θα παιξεις η blizzard.......

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

εδώ ρε φίλος μέχρι και στο bloodborne thread πάλι το diablo κράζεις, το καταλάβαμε, δεν σου αρέσει, έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν και πάλι σε αυτό το thread, τράβα στο Path of exile και βάρα παλαμάκια. έλεος πια.

Δημοσ.

εδώ ρε φίλος μέχρι και στο bloodborne thread πάλι το diablo κράζεις, το καταλάβαμε, δεν σου αρέσει, έχει ξαναειπωθεί στο παρελθόν και πάλι σε αυτό το thread, τράβα στο Path of exile και βάρα παλαμάκια. έλεος πια.

να σε καλα φιλος για το κραξιμο,,, και εσυ και μερικοι αλλοι τους αρεσει να βλεπουν το ιστορικο του καθενος. ελεος πια.

Δημοσ.

να μην ηταν αλλο game!! ξεφευγει απο τις βασεις που εχει δωσει,, και εκει ειναι το μεγαλο λαθος σε ενα arpg. να μην αλλαξει την φιλοσοφια του παιχνιδιου. να βγαζει exp αλλα να μην σου φερνει τα ανω κατω επειδη ετσι θα πουλησει!

να αλλαξει το meta του αλλα οχι να σου μ@μησει ολο το game και να σου πει...εμμ τωρα εχουμε τα καινουρια ιτεμς τα λεγομενα ancient legendaries τα οποια ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που φορατε,, αντε καλοι μου αγροτες φαρμαρετε σαν τους κινεζους...

αλλα πως να το κανει οπως σου ειπα πριν, απο την στιγμη που ποσα χρονια το ιδιο βιολι παιζει απο το WoW και συνεχιζει ακαθεκτη στα Rpg της.

προφανως και χεστηκε η blizzard για τους λιγους....την μαζα στοχευει και το πετυχαινει μια χαρα (δεν το λεω ειρωνευτικα)

άιντε πάλι... diablo2... back in my time... pepperidge farm remembers... μισό λίγο να συνηθίσω το κρύο στην εποχή των παγετώνων που ζεις! :P

Τα diablo πάντα έτσι ήταν, από το πρώτο diablo. Απλό, mind-numbing farming για καλύτερα αντικείμενα. Και η λογική με τα expansions εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αυτά περιμένω όταν αγοράζω ένα expansion σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν περιμένω να πάρω σύνταξη με archon ή cm/cc wizard στο d3... Θέλω αλλαγές, δεν τις φοβάμαι. Καλά κάνουν και τα αλλάζουν όλα. Δηλαδή τί, να βρω ένα σούπερ όπλο το φέτος και να το έχω για τα επόμενα 5-10 χρόνια;! Μήπως να το παντρευτώ κιόλας; Ποικιλία ρε μαν! Αυτό την περίοδο έτσι, την άλλη αλλιώς!

Ούτε μου λέει η blizzard τί θα παίξω...δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου ήρθε αυτό και γιατί το λες...

Τελικά εσύ δεν είπες, τί ακριβώς περιμένεις από ένα νέο expansion; Τί πρέπει να γίνει με τα παλιά αντικείμενα, τί πρέπει να γίνει με τα καινούρια; Ποια πιστεύεις ότι είναι η βάση του παιχνιδιού από την οποία ξέφυγε; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σου λείπει;

Όταν λοιπόν κρίνεις, πρέπει να προτείνεις και τί θα ήθελες εσύ για να έχει ένα νόημα η κουβέντα αλλιώς είναι ανούσιο κράξιμο.

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι οπως ειναι το diablo3 αν δεν παρεις ΚΑΙ το repaer of souls ΔΕΝ μπορεις να παιξεις!!! Αυτο ειναι αδικο για μενα...

Ουσιαστικα σε υποχρεωνει να το παρεις. Οποτε αν βγαλει αλλα 1-2 expansion δεν ειναι μαλακια να πρεπει να πληρωσεις

συνολικα ενα σωροο λεφτα...? Νομιζω οτι ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ αυτο γενικα. Στο BF4 ας πουμε αν δεν παρεις κανενα expansion

μια χαρα παιζεις σε κεντρικες πιστες απλα σου λειπουν πιστες και καποια οπλα... ομως παιζεις και σκοτωνεις κανονικα!

Οποτε δινω και ενα δικιο στο φιλο σε αρκετο βαθμο. Οπως ειπα παραπανω μπορει να βαλει νεες πιστες και νεα πρασινα αντικειμενα , μεγαλη ποικιλια.

ΟΧΙ ομως μεγαλυτερο damage αλλα ετσι που τα εκανε η εταιρεια πως θα φτασουμε 100 rift?

Δημοσ.

Ενα πραγμα θα πω, ο περισσοτερος κοσμος παιζει season....!

Δεν εχω καποιο official νουμερο ή ποσοστο αλλα απο in game στα chat θα δεις το 80+% να ειναι seasonal χαρακτηρες που μιλανε.

Αρα δεν νομιζω να τους πειραξει που θα ακυρωθουνε τα παλια τους αντικειμενα αν και οποτε βγει expansion οταν παιζουν απο clean start σε season.

Ναι σιγουρα υπαρχει η μειοψειφια που θα ηθελε κατι αλλο η δεν τους αρεσει κατι αλλο ή ολα τους βρωμανε.

Για μενα το D3 εγινε απειρως καλυτερο με το expansion και μακαρι να συνεχισει ετσι.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε επομενο expansion ανεβασουν παλι οπλα κτλ παλι θα παμε στο μηδεν και θα ειναι μαλακια...!

έχεις συνειδητοποιήσει ότι έφτιαξες seasonal χαρακτήρα ?

τότε γιατί ξεκίνησες πάλι από το 0 ?

Δημοσ.

Στο BF4 ας πουμε αν δεν παρεις κανενα expansion

μια χαρα παιζεις σε κεντρικες πιστες απλα σου λειπουν πιστες και καποια οπλα... ομως παιζεις και σκοτωνεις κανονικα!

Γιατί στο vanilla Diablo 3, χωρίς το Reaper of Souls δεν παίζεις και σκοτώνεις κανονικά?

• Like 1
Δημοσ.

Απλά δεν έχει λογική αυτό που λες. Αν δε βγάλει νέα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αντικείμενα ένα παιχνίδι που έχει ως βασικό άξονα το loot και το farming σαν το Κινέζο τότε τι ακριβώς θες να έχει ένα expansion?

Θα loggareis δηλαδή στο νέο patch/expansion/whatever με το παλιό σου χαρακτήρα που ήταν τούμπανο και θα κάνεις τι? Onehit τα πάντα και απλά θα χαζεύεις τα τοπία και θα παρακολουθείς την ιστορία? 

Το D2 ήταν άλλο game και πολύ χειρότερο πριν το lod 1.09

Δεν έχουν λογική αυτά που λες. Μου φαίνονται γκρίνια για τη γκρίνια.

Συνοψίζοντας να συμφωνήσω στο ότι ούτε εμένα μ αρέσει η κονσολοποίηση του game και η απλότητά του αλλά αν μη τι άλλο το expansion και γενικότερα η στρατηγική της εταιρίες μου φαίνονται μια χαρά. Το γιατί επέλεξε να κάνει το παιχνίδι όπως το έκανε και γιατί απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο κοινό είναι άλλη κουβέντα που αφορά τα γούστα του καθενός και όχι τη ποιότητα της εταιρίας. 

Δημοσ.

Απλά δεν έχει λογική αυτό που λες. Αν δε βγάλει νέα ΚΑΛΥΤΕΡΑ αντικείμενα ένα παιχνίδι που έχει ως βασικό άξονα το loot και το farming σαν το Κινέζο τότε τι ακριβώς θες να έχει ένα expansion?

Θα loggareis δηλαδή στο νέο patch/expansion/whatever με το παλιό σου χαρακτήρα που ήταν τούμπανο και θα κάνεις τι? Onehit τα πάντα και απλά θα χαζεύεις τα τοπία και θα παρακολουθείς την ιστορία? 

Το D2 ήταν άλλο game και πολύ χειρότερο πριν το lod 1.09

Δεν έχουν λογική αυτά που λες. Μου φαίνονται γκρίνια για τη γκρίνια.

Συνοψίζοντας να συμφωνήσω στο ότι ούτε εμένα μ αρέσει η κονσολοποίηση του game και η απλότητά του αλλά αν μη τι άλλο το expansion και γενικότερα η στρατηγική της εταιρίες μου φαίνονται μια χαρά. Το γιατί επέλεξε να κάνει το παιχνίδι όπως το έκανε και γιατί απευθύνθηκε σε συγκεκριμένο κοινό είναι άλλη κουβέντα που αφορά τα γούστα του καθενός και όχι τη ποιότητα της εταιρίας. 

άιντε πάλι... diablo2... back in my time... pepperidge farm remembers... μισό λίγο να συνηθίσω το κρύο στην εποχή των παγετώνων που ζεις! :P

Τα diablo πάντα έτσι ήταν, από το πρώτο diablo. Απλό, mind-numbing farming για καλύτερα αντικείμενα. Και η λογική με τα expansions εμένα με βρίσκει σύμφωνο. Αυτά περιμένω όταν αγοράζω ένα expansion σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν περιμένω να πάρω σύνταξη με archon ή cm/cc wizard στο d3... Θέλω αλλαγές, δεν τις φοβάμαι. Καλά κάνουν και τα αλλάζουν όλα. Δηλαδή τί, να βρω ένα σούπερ όπλο το φέτος και να το έχω για τα επόμενα 5-10 χρόνια;! Μήπως να το παντρευτώ κιόλας; Ποικιλία ρε μαν! Αυτό την περίοδο έτσι, την άλλη αλλιώς!

Ούτε μου λέει η blizzard τί θα παίξω...δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου ήρθε αυτό και γιατί το λες...

Τελικά εσύ δεν είπες, τί ακριβώς περιμένεις από ένα νέο expansion; Τί πρέπει να γίνει με τα παλιά αντικείμενα, τί πρέπει να γίνει με τα καινούρια; Ποια πιστεύεις ότι είναι η βάση του παιχνιδιού από την οποία ξέφυγε; Ποιο είναι το χαρακτηριστικό που σου λείπει;

Όταν λοιπόν κρίνεις, πρέπει να προτείνεις και τί θα ήθελες εσύ για να έχει ένα νόημα η κουβέντα αλλιώς είναι ανούσιο κράξιμο.

ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ.

δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες)

τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι :)

Δημοσ.

έχεις συνειδητοποιήσει ότι έφτιαξες seasonal χαρακτήρα ?

τότε γιατί ξεκίνησες πάλι από το 0 ?

γιατι και με τον αλλον χαρακτηρα να ξεκινουσα παλι στο μηδεν ημουν με τα οπλα που ξαφνικα εγιναν αχρηστα!

Εκτος τουτου αναγκαστηκα αφου στο season εβαλε νεα legendary κτλ και υπαρχει και ladder ας πουμε και εχεις καποιο κινητρο.

Ηθελα να δω και πως ειναι να παιζεις season κτλ κτλ διαφοροι οι λογοι γενικα.

Γιατί στο vanilla Diablo 3, χωρίς το Reaper of Souls δεν παίζεις και σκοτώνεις κανονικά?

Παιζεις αλλα θα ειναι σαν να παιζεις μονος σου αφου ΟΛΟΙ ειναι στο reaper!

Εσυ αν εχεις 2 καφετεριες να μπεις να παρεις καφε κα να κατσεις και στη μια ειναι τιγκα και φουλ στα τουμπανα γκομενες

και στην αλλη ειναι αδεια σε ποια καφετερια θα μπεις ακομα και να μη σου αρεσει σαν μερος? :-)

Δημοσ.

ρε αγορινες μου δειτε τι κανουν εκει στο path of exile και θα λυθουν ολες σας οι απαντησεις,,,ΟΛΕΣ.

δεν ηθελα να το φτασουμε εδω οταν απαντησα στα παιδια για τα ριφτς,, αλλα αφου εγινε ετσι τοτε ναι... δειτε τι κανουν εκει στο game και ποσο μπροστα ειναι σε αυτα τα θεματα. (δεν λεω οτι ειναι το ΤΕΛΕΙΟ arpg γιατι ειναι διαφορετικο απο πολλες αποψεις,,, αλλα σε τετοια ζητηματα δεν κανει πουστριλικια οπως οι μεγαλο-νταβατζο-εταιρειες)

τελος παντων το κλεινω εδω και δεν συνεχιζω,, οποιος θελει απαντηση με αναλυση μου στελνει πμ και το συζηταμε σαν ανθρωποι :)

Το PoE που το έχω λιώσει εξίσου είναι άλλο παιχνίδι. Δε πλησιάζουν σε λογική. Η μόνη ομοιότητα είναι στη κάμερα.

Δημοσ.

Δεν θα πω σε αντιπαράθεση PoE Diablo, απλά ένα πράγμα θέλω να αναφέρω. Πολύ δυνατό Arpg το PoE αλλά μόνο και μόνο για το desync δεν αξίζει να παίζεις. Για Hardcore δεν το συζητάω καν. 

Σ αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι έτη φωτός το Diablo 3.

• Like 1
Δημοσ.

Ο βασικότερος λόγος που σταμάτησα να παίζω PoE ήταν το desync.

Δεν θα πω σε αντιπαράθεση PoE Diablo, απλά ένα πράγμα θέλω να αναφέρω. Πολύ δυνατό Arpg το PoE αλλά μόνο και μόνο για το desync δεν αξίζει να παίζεις. Για Hardcore δεν το συζητάω καν. 

Σ αυτόν τον τομέα τουλάχιστον είναι έτη φωτός το Diablo 3.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...