Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στορμ και μπηχτη εχετε δικιο, ειδικα το οτι δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα και τα 2 δεν το ειχα προσεξει!!!

Οποτε παμε για αλλα!

ευχαριστω για τις απαντησεις παντα.

edit : επαιξα ριφτ40 εφτασα γρηγορα και ευκολα ισως στον αρχηγο με σωστη στρατηγικη και με ξεσκισε

γαμωτο γιατι εριχνε ανεμοστροβιλους που με καναν αλοιφη!!! Εμεινα και απο γιγαντες καποια στιγμη κτλ και δεν το εβγαλα κριμα. Τωρα εβαλα και το τριτο διαμαντακι και πιστευω θα αντεξω ποιο πολυ θεμα χρονου να περασω το 40+

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

μεσα σε 6 μερες δηλ ειναι σαν να σου λενε παιζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ...αλλιως ακλαφτο θα παει το event.

Δημοσ.

δεν εκατσα να διαβασω... παιρνουμε τιποτα σπουδαιο αν μπουμε η τα γνωστα @@ ? :X

Εβγαλα 41 RIFT ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

post-44836-0-22211300-1431723197_thumb.jpg

Δημοσ.

απο οτι ειδα ειναι μια αναμνηση του cow level του diablo 2...αμνημονευτες εποχες :)

πολυ γελαδι και αρκετα chests...

επισης εχει την cow queen ..σε αντιθεση με "τοτε" που ειχαμε τον king :)

• Like 1
Δημοσ.

legendary πεταει πολλα η θα πω παλι "τι ωραιο το σπιτακι........!!!" :-)

δεν υπαρχει πληροφορια οτι εκει μεσα θα χει περισσοτερες πιθανοτητες...απλα για το πανηγυρι γινεται η ολη φαση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πανηγυρι θα γινοταν αν αντι για γελαδια ειχε legendary... να πατας κλικ δηλαδη σε ενα πεσμενο legendary αντι για γελαδι και να μπαινεις μεσα σε πυλη τιγκα στα legendary :-D :mrgreen:

Ποιο ειναι το μεγιστο rift που βγαλατε στο season3 εσεις SOLO. εγω 41

edit : εχετε κανα καλο site που να υπολογιζει τα παντα, συνδιασμους σετ, extra damage απο rings ktl ktl?

Γιατι ας πουμε εχω βαλει ενα ring που η μια ιδιοτητα δινει +315% damage sto whilwird αλλα δεν το δειχνει

μεσα στο παιχνιδι, μου δειχνει μονο +15% απο ενα κοματι του σετ. Γιατι δεν υπολογιζει και τα 2?

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Ποιο ειναι το μεγιστο rift που βγαλατε στο season3 εσεις SOLO. εγω 41

μπορείς να το δεις μέσα στο game στα leaderboards από την αρχική οθόνη του game

απλά διάλεξε clan από το dropdown και solo barbarian ή ότι άλλο θες να δεις 

btw είμαι ακριβώς από πάνω σου στην κατάταξη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LOL LOL LOL

Edit: δεν νομίζω Τάκη :P

μόλις ανέβηκα μια θέση

(44 χωρίς το νέο όπλο που περιμένω drop)

Επεξ/σία από aliakas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...