Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξε bracers.Εϊναι άθλια αυτά που έχεις.Θες phys% και crit chance

Μπορείς να Crafταρεις Reaper's Wraps,αν δεν έχεις το plan πήγαινε σκότωσε τον Malthael(δεν χρειάζεται να πας στο campaign πιάνει και από το adventure mode)

Αλλαξε στα passive το superstition και το relentless με τo nerves of steel και το berseker rage.

Kαι στο Battle rage βάλε το rune Swords to Ploughshares

Μην προσπαθείς να σκοτώσεις όλα τα elites

Y.γ:Θα πρέπει να βγάζεις άνετα 49-50+ grifts μέχρι τον Rg με αυτά τα items και το build.

Για να τον σκοτώνεις θες περισσότερα ancient items,περισσότερα paragon points,μεγαλύτερο upgrade στα gems και λίγο τύχη με τα pylons

δεν εμφανιζει το τελευταιο μου profil, δες το ξανα μολις ανανεωσει η μαλακια πλζ και πες μου. Παντως εχω to bracer που λες με physical +19% (στο μπαουλο)

απλα χανει σε tough αλλα παιρνω λιγο damage. το CC ειναι το ιδιο. Νομιζω ειμαι καλυμενος με fury γιατι να βαλω το swords?

αν θυμαμαι καλα σου δινει fury για καθε αντιμετωπιση επιθεσης. Για τa αλλα 2 runes ok ανοικτος, δεν ξερω ποιο θα ειναι 100%

χρησιμο αφου η θανατηφορα βολη σωζεται με το rune. Αν ομως την παλευεις δεν εχουμε θεμα, ολα σχετικα ειναι :-)

to berseker ναι θα ανεβασει damage, einai θεμα ποσο survive εχω θα ελεγα. Ας δοκιμασουμε !

ευχαριστω για τις συμβουλες σου.

Δημοσ.

Το swords σου δίνει globes που δεν έχεις πολλά στο gear σου.Δοκίμασε το πάντως.Είναι 50-50 ποιο από τα 2 runes είναι καλύτερο.

Στο rend συνήθως και εγώ χρησιμοποιώ αυτό που έχεις με το increase dmg.Και το bloodbath είναι κοντά.

Αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με fury μην τα βάζεις τα Reaper Wrap,αλλά phys% θες ΣΙΓΟΥΡΑ.

Τα unity που έχεις είναι super.Μπορείς να rollaρεις το main σε crit dmg και να τα χρησιμοποιήσεις και σε άλλους characters ή στον barb.Αλλά κράτα το για τώρα.Οταν θα έχεις όλα τα  items ancient το strength σου δίνει λίγο +dmg% και είναι καλύτερο το crit dmg.

Το berseker rage σου δίνει 25% flat increase dmg,κυρίως με τον Rg όπου σχεδόν πάντα θα έχεις γεμάτο fury.Απλώς πρόσεχε να μην πέφτει κάτω από το 95% το fury σου γιατί δεν λειτουργεί το passive.

To nerves of steel είναι cheat death.Θα πεθαίνεις τις μισές φορές από ότι τώρα και  δεν θα ανεβαίνει και το revive timer

Δημοσ.

το θεμα με το rend ειναι οτι δινει και αυτο αρκετο damage οποτε τραβας μια rend στον αρχηγο ας πουμε οποτε το fury

παυει να ειναι 100% αρα θα χασεις το rune του berserker μεχρι να ξαναπαει το fury full ! προτιμοτερο φυσικα

να μην κανεις κανενα rend αμα παιρνεις +25% damage... η εστω τραβας μια rend...OMΩΣ πατωντας συχνα rend

κατεβαζω τα sec στο call of the ancients,και το wraith  αρα ειμαι μακρια απο full fury αρα δεν εχει πολυ νοημα το berserker...?

Πως βλεπεις την αναλυση μου... που κανω λαθος? γιατι αν δεν παταω rend να κατεβασω χρονο τοτε θα χανω το +50% damage

απο wraith κτλ κτλ.

Να αλλαξω τωρα λες το strength με critical damage? (στο Unity)

Δημοσ.

Οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης 

1.βγαλε το superstition και βαλε κατι αλλο π.χ. nerves of steel οπως ειπωθηκε για να γλυτωσεις κανα θανατο.

2.το relentless δρομο και βαλε οπως ειπωθηκε το berserker rage...οσο εισαι ΚΟΝΤΑ στο φουλ θα δουλευει..δεν χρειαζεται να ειναι εντελως φουλ δηλ.

3. δεν προτεινω το Swords to Ploughshares στο battle rage ΧΩΡΙΣ REAPER'S BRACERS... αυτα τα 2 εχουν γεννηθει για να υπαρχουν μαζι.Ειναι ενας ευκολος τροπος να γεμιζεις fury (αυτον χρησιμοποιω παραλληλα με τα υπολοιπα..και δεν ξεμενω ποτε..γεμιζει ο χαρτης globes).

Aπο κει και περα χρειαζεσαι καποια περισσοτερα ancients , να ανεβει και το all-res δηλ συν τοις αλλοις , κανα καλυτερο οπλακι σιγουρα ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ BUILD :)

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα με το rend ειναι οτι δινει και αυτο αρκετο damage οποτε τραβας μια rend στον αρχηγο ας πουμε οποτε το fury

παυει να ειναι 100% αρα θα χασεις το rune του berserker μεχρι να ξαναπαει το fury full !

ότι ακριβώς λέει ο mphxths

από 45 πήγα 47 μόνο με αυτήν την αλλαγή Reaper+Swords

δεν προτεινω το Swords to Ploughshares στο battle rage ΧΩΡΙΣ REAPER'S BRACERS... αυτα τα 2 εχουν γεννηθει για να υπαρχουν μαζι.Ειναι ενας ευκολος τροπος να γεμιζεις fury (αυτον χρησιμοποιω παραλληλα με τα υπολοιπα..και δεν ξεμενω ποτε..γεμιζει ο χαρτης globes
Δημοσ.

Βεβαια μην ξεχναμε οτι τα globes πεφτουν απο τα critical hits με ενα ποσοστο γυρω στο 8%.

Αν το critical chance ειναι χαμηλα μην περιμενεις να βρεξει globes.

Αν και πιστευω οτι ολοι μας εχουμε πλεον crit chance > 40%

Σε normal mobs ...θα βρεχει globes...στον guardian οχι και τοσο.

Μου τυχε χτες σε guardian επι 1-2 λεπτα να μην ριχνει ουτε ενα globe..αν ειναι δυνατον..ειχα ξεμεινει απο fury...και εχω κοντα 50% crit chance.

Αρα θες αρκετο crit chance...για να πεις οτι αυτο το 8% θα σκασει καποια στιγμη..αλλο να βαρας 2 critical hits στα 10 και αλλο 5 στα 10...περισσοτερες πιθανοτητες για globes.

(Πανω απο 50% crit chance πιστευω ειναι περιττο...γενικοτερα..οποτε μην το παρακανετε μονο και μονο για τα globes..οπως ειπα στα normal mobs..που σκανε κατα δεκαδες και τα criticals ειναι εκ των πραγματων αρκετα...βρεχει globes χωρις υπερβολη).

Δημοσ.

Κανε επισης δοκιμη να μιλας και μεσα στο παιχνιδι οσο και στο φορουμ.

Για εναν λογο παιζουμε το diablo ..κριμα δεν ειναι να το σταματησουμε ? :)

Δημοσ.

πρωτη δοκιμη στο Τ47 (τελευταιο επιτυχημενο το Τ45) με reapers, sword kai berserker...

KANENA DEATH (!!!) - ΧΡΟΝΟΣ ΡΕΚΟΡ 9:21 !!!!

οντως πολυ health globe, den προσεξα μονο AN μου χρειαστηκε to nerves...!

Εφτασα στον αρχηγο σε χρονο DT - παραθετω και φωτο

πολυ δυνατος ειμαι μου φαινεται :X

edit: προς ΜΠΗΧΤΗ : η αλλη ζωνη ειχε +15% life. (ανεβαζε 10% tough)

να ανεβασω Τιερ η να παρω διαμαντακια?! ωραιο διλημα χμμμμμμ

post-44836-0-53390900-1432732729_thumb.jpg

post-44836-0-99364700-1432732738_thumb.jpg

post-44836-0-72849600-1432734361_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το life εχει νοημα μεχρι ενος σημειου..απο κει και πανω ειναι σπαταλη του stat , ενω θα μπορουσε να εβαζες κατι καλυτερο π.χ. lifer per fury spent.

Διοτι τι νοημα εχει να χεις π.χ. 1μυριο ζωη με χαμηλο dmg reduction (armor , all res , dodge κλπ) και χαμηλο healing (life per hit , life per fury κλπ)...

Το ξυλο ειναι δεδομενο..το οτι θα χανεις ζωη δεδομενο...το θεμα ειναι να την αναπληρωνεις γρηγορα (το Q εχει τραγικα μεγαλο cooldown για να στηριζεσαι σε αυτο)

ΥΓ : ανεβαζε παντα τιερ..το πολυ πολυ να μην το βγαλεις το επομενο και να τσιμπησεις εκ νεου legs + upgrade gem.

γιατι να χαραμισεις ενα ακομα run με το να κανεις upgrade gem τωρα?

Δημοσ.

επειδή βαρέθηκα σόλο...έστειλα ένα join request στην clan. (kapws#2310)

solo σε βλεπω και παλι...εχουν λυσσαξει ολοι με τους seasonal chars ...λες και μοιραζουνε legs...

οποτε εσυ που απο οτι βλεπω εχεις 1 char και αυτον νορμαλ...θα κανεις παρεα με τους περιθωριακους τους νορμαλ :)

Δημοσ.

solo σε βλεπω και παλι...εχουν λυσσαξει ολοι με τους seasonal chars ...λες και μοιραζουνε legs...

οποτε εσυ που απο οτι βλεπω εχεις 1 char και αυτον νορμαλ...θα κανεις παρεα με τους περιθωριακους τους νορμαλ :)

Ναααι μωρέ... έτσι λίγο να χαζεύω καμιά βλακεία στο chat.

Δεν ψάχνω για σχέση... ^^

• Like 1
Δημοσ.

Ναααι μωρέ... έτσι λίγο να χαζεύω καμιά βλακεία στο chat.

Δεν ψάχνω για σχέση... ^^

κριμα και ψαχνουμε ενα καλο παλικαρι για το κοριτσι μας :) (nenya)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...