aliakas Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πω ρε φίλε gratz base damage με κλειστά τα μάτια από μένα το vitality θα το πάρεις από αλλού PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 πω ρε φίλε gratz base damage με κλειστά τα μάτια από μένα το vitality θα το πάρεις από αλλού PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic Ερχομαι με φορα... * το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ερχομαι με φορα... * το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage μαλακια ειπα-πηγα να πω... μετα ειδα οτι ειχε ηδη το οπλο 6% damage νομιζα δεν ειχε καθολου τοτε αξιζει το damage καλα το εκανες απλα προσπαθησε να το πας οσο πανω γινεται...gratz btw Μιας κ πηγα να την πω την μαλακια μου εγω με αυτο το build παιζω τι λετε??Σορρυ για τα χαλια γραφικα αλλα ειμαι στη δουλεια κ τα SS ειναι απο το λαπτοπ.Παρε και καμια ιδεα build για τον βαρβαρο σου αυτα φοραει ο φιλος μου... Επεξ/σία 28 Μαΐου 2015 από icenex
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το... δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει! 1
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το... δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει! Θα το κάνω το βράδυ... άμα πιάσει, θα πέσει πολύ γέλιο...
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη 5
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Θα το κάνω το βράδυ... άμα πιάσει, θα πέσει πολύ γέλιο... αμα πεσει πρεπει να μου βγαλεις το καπελο...
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη Καλά...αμα γίνει αυτό, θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας!!!
aliakas Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Κι όμως το πέταξε στο 2ο rift Ancient κιόλας tnx for the tip
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ωχ προβλεπω νεες θεωριες σε στυλ "σπιτακι" τωρα...εχετε γεια ραχουλες ΥΓ : και μενα μου πεσε σημερα αλλα εχω κανονικα relic στον templar... 1
greeneye Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μπηχτη οπως τονισα... δεν ειπα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΤΕ απλα... αν δεν εχεις τιποτα το παιχνιδι θα στο πεταξει πολυ συντομα (χωρις να ειναι βεβαιο οτι ειναι No Die). Σιγουρα πιανει το κολπο αφου επιασε και σε μενα... και τωρα διαταγη... SALVAGE ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΓΥΩΜΑΙ! 1
Kapws Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 πρέζα, κόκα και λεφτά τα posts του πρασινομάτη. ήρθε και ζωντάνεψε το thread!
mphxths Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 πανω που θα λεγα οτι δεν εχω ancient shoulders αλλα δεν λεει να μου τους ριξει..λες να τους στειλω αμονι? εγω λεω να στειλουμε οτι non-ancient εχουμε στον smith και να κοβουμε βολτες με τα βρακια μπας και ριξει ancient (βρακια) πρασινοματη δειξε μας τον δρομο λεμεεεεεε!!! 3
greeneye Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 αμα εχεις κοτσια ρισκαρε!!! αλλωστε για 1 αντικειμενο δεν τρεχει κατι, μια χαρα φαρμα κανεις απλα δε θα παιζεις ριφτ μεγαλα. Αντε θα δωσω νεο tip! Ισως αρκει να μην το φορας απλα και να το εχεις στο μπαουλο... Για δοκιμαστε Τστσιδος τελειως ομως, ουτε μπλε ουτε ασπρο στη θεση αυτη! χτες που εκανα δοκιμη στον Τεβλαρ μου να μη φοραω το relic και να το εχω μπαουλο... μου πεταξε και αλλο!!!!!!!!!!!!! Οποιος θελει θα ανεβασω φωτο αργοτερα αν δεν πιστεψει τα πρασινοματικα θαυματα αλα σπιτιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις