Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω ρε φίλε  gratz

base damage με κλειστά τα μάτια από μένα

το vitality θα το πάρεις από αλλού 

PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά 

γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic 

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πω ρε φίλε  gratz

base damage με κλειστά τα μάτια από μένα

το vitality θα το πάρεις από αλλού 

PS με αυτό το όπλο με έχεις στεγνά 

γιατί έχεις καλύτερο unity + το στοιχειωμένο templar relic 

Ερχομαι με φορα... :rolleyes:

* το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage :P

post-44836-0-37267600-1432818666_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερχομαι με φορα... :rolleyes:

* το νεο μου οπλο ζηλιαριδες... σχεδον τερματισε με physical damage :P

μαλακια ειπα-πηγα να πω... μετα ειδα οτι ειχε ηδη το οπλο 6% damage νομιζα δεν ειχε καθολου τοτε αξιζει το damage καλα το εκανες απλα προσπαθησε να το πας οσο πανω γινεται...gratz btw

Μιας κ πηγα να την πω την μαλακια μου εγω με αυτο το build παιζω τι λετε??Σορρυ για τα χαλια γραφικα αλλα ειμαι στη δουλεια κ τα SS ειναι απο το λαπτοπ.Παρε και καμια ιδεα build για τον βαρβαρο σου αυτα φοραει ο φιλος μου...

post-279402-0-83422000-1432823526_thumb.jpg

post-279402-0-78046100-1432823539_thumb.jpg

post-279402-0-56310400-1432824474_thumb.jpg

post-279402-0-64487400-1432824482_thumb.jpg

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ.

aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ

πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το...

δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει!

• Like 1
Δημοσ.

aliakas βγαλε το relic που εχεις και καντο salvage και περιμενε να πεσει νεο... το παιχνιδι αναγνωριζεις οτι εχεις ηδη κατι και ΔΕΝ

πολυπεταει!!! Μπορει να ακουγεται μαλακια αλλα εγω μολις το εβγαλα το πεταξε και με NO DIE! για δοκιμασε το...

δε μιλαμε να στο πεταξει σε 5 λεπτα αλλα μετα 4-5 ριφτακια αν ειναι να στο δωσει θα στο δωσει!

Θα το κάνω το βράδυ... άμα πιάσει, θα πέσει πολύ γέλιο...

Δημοσ.

το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη :)

• Like 5
Δημοσ.

το γελιο θαναι να σου πεσει το relic εξω απο το "σπιτακι"... ποιος τον κραταει μετα τον πρασινοματη :)

Καλά...αμα γίνει αυτό, θα το χάσουμε τελείως το μυαλό μας!!! :devil:

Δημοσ.

ωχ προβλεπω νεες θεωριες σε στυλ "σπιτακι" τωρα...εχετε γεια ραχουλες :)

ΥΓ : και μενα μου πεσε σημερα αλλα εχω κανονικα relic στον templar...

• Like 1
Δημοσ.

Μπηχτη οπως τονισα... δεν ειπα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΟΤΕ απλα... αν δεν εχεις τιποτα το παιχνιδι θα στο πεταξει πολυ συντομα :)

(χωρις να ειναι βεβαιο οτι ειναι No Die). Σιγουρα πιανει το κολπο αφου επιασε και σε μενα...

και τωρα διαταγη...

SALVAGE ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΓΥΩΜΑΙ! :X

• Like 1
Δημοσ.

πανω που θα λεγα οτι δεν εχω ancient shoulders αλλα δεν λεει να μου τους ριξει..λες να τους στειλω αμονι?

εγω λεω να στειλουμε οτι non-ancient εχουμε στον smith και να κοβουμε βολτες με τα βρακια μπας και ριξει ancient (βρακια)

πρασινοματη δειξε μας τον δρομο λεμεεεεεε!!!

• Like 3
Δημοσ.

αμα εχεις κοτσια ρισκαρε!!! αλλωστε για 1 αντικειμενο δεν τρεχει κατι, μια χαρα φαρμα κανεις απλα δε θα παιζεις ριφτ μεγαλα.

Αντε θα δωσω νεο tip! Ισως αρκει να μην το φορας απλα και να το εχεις στο μπαουλο... Για δοκιμαστε :-)

Τστσιδος τελειως ομως, ουτε μπλε ουτε ασπρο στη θεση αυτη!

χτες που εκανα δοκιμη στον Τεβλαρ μου να μη φοραω το relic και να το εχω μπαουλο...

μου πεταξε και αλλο!!!!!!!!!!!!! Οποιος θελει θα ανεβασω φωτο αργοτερα αν δεν πιστεψει τα

πρασινοματικα θαυματα αλα σπιτιου! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...