aliakas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τί λέτε για αυτό? Είχε πέσει πριν καν φτιάξω barb! κάποιος με πράσινα μάτια έκλαιγε 2 μήνες γιαυτό το όπλο κοίτα πριν κάνα-δυο σελίδες τι έγινε όταν τελικά του έπεσε
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 η nenya τελευταια φορα που πρεπει να μπηκε diablo ηταν με τον κατακλυσμο του νωε @sleepy_head μην δειχνεις ετσι τα οπλα , θα του σκασει κανα εγκεφαλικο του πρασινοματη !!χοχοχοχο Άστα να πάνε :/ πίκρα, γυρίζω πτώμα τις τελευταίες μέρες κ δεν αντέχω ούτε μια ώρα να μπω. Χτυπησες εκεί που πονάει.Edit: φαντάσου και τώρα που μιλάμε ήδη έχω ξαπλωσει!!!!
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 κάποιος με πράσινα μάτια έκλαιγε 2 μήνες γιαυτό το όπλο κοίτα πριν κάνα-δυο σελίδες τι έγινε όταν τελικά του έπεσε Ναι το είδα, βαριόμουν να βγάλω screenshot τότε. Βάζοντας ένα gift θα έχω περισσότερο damage πάντως (reroll min-max damage)
mphxths Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι το είδα, βαριόμουν να βγάλω screenshot τότε. Βάζοντας ένα gift θα έχω περισσότερο damage πάντως (reroll min-max damage) βασει του reroll calculator..με attk speed πιανει το περισσοτερο dmg. @nenya η δουλεια (ή η γκομενοδουλεια) εχει προτεραιοτητα
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω αν τελικά το χρησιμοποιήσω. Αυτή τη στιγμή αν και τα BK2 που έχω δεν είναι ancient μου αρέσουν πιο πολύ, ποτέ δεν τελειώνει το fury αν υπάρχουν εχθροί γύρω.
mphxths Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ενδιαφέρον. Θα το κοιτάξω αν τελικά το χρησιμοποιήσω. Αυτή τη στιγμή αν και τα BK2 που έχω δεν είναι ancient μου αρέσουν πιο πολύ, ποτέ δεν τελειώνει το fury αν υπάρχουν εχθροί γύρω. globes γυρω φιξντ
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 φιξντ Ναι οκ αλλά χωρίς εχθρούς δεν έχει και globes
aliakas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καλά δεν είναι τπτ τέτοια σκισίματα τα έχω και εγώ ψωμοτύρι και επειδή έχω σιχαθεί να αλλάζω build από Grift σε bounties-rifts σήμερα όλη μέρα ανέβασα alt barb μόνο για bounties-rifts φυσικά είχα δεύτερα Wastes-IK και ο alt είναι κιόλας σαν main
mphxths Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εσκισα... 34 ωρες ειναι αυτες εκει ? με βαρδιες το επαιζες ?
greeneye Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) επαιξα 47αρι που το εχω σε ιδανικες συνθηκες και μου εβγαλε τον guardian perdition... δε γλυτωνεις με τιποτα μιλαμε. Ενα χαστουκι εισαι ελεος Κανονικα θα επρεπε να μπορεις να διαλεξεις rift που εχεις κανει, το νουμερο εννοω π.χ να παιξω οποτε θελω το 47αρι. Δεν γινεται να παιζω 5 rift της μισης ωρας για να παιξω στο rift που θελω να περασω. edit : παιδια progress κανεις μονο με kill η και με hit μονο (οταν παιζεις greater rift) Επεξ/σία 31 Μαΐου 2015 από greeneye
sleepy_head Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Χρησιμοποίησα αυτό το build και τελείωσα GR47 αλλά μόνο με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν. Το μόνο που άλλαξα ήταν το amulet, έχω ένα blackthorne με Str, CHC, CHD, socket οπότε χρησιμοποίησα αυτό, δεν πήγαινα για elites παρα μόνο όταν είχα power pylon και δεν είχαν reflect. Σιγά σιγά μαζεύω ancient items για αυτό το build που μου αρέσει περισσότερο στο χαρτί.
greeneye Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παιδια οταν κυνηγαμε κλειδια ποιος ειναι ο γρηγοροτερος τροπος? οταν πηγαινω σε public πρεπει να ειμαστε στο ιδιο ΑΚΤ για να πεσει σιγουρα? γιατι νομιζω παλι δεν πεφτει σιγουρα. Επειτα αν το βρει καποιος που ξερω εγω που το βρηκε αφου δεν μιλαμε ειναι ξενος? υπαρχει κατι που δεν γνωριζω? ποσο μεγαλωνουν οι πιθανοτητες παιζοντας public για τα κλειδια?
aliakas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) εγώ μπαίνω t6 bounties κοιτάω στον χάρτη που είναι οι άλλοι και μπαίνω στο ίδιο act αλλά όχι μαζί τους σε άλλο path αφού τα έχω όλα μόνος και το κάνω αυτό για πιο γρήγορα όταν κάποιος στο πάρτι τελειώσει παίρνω και εγώ το κλειδί όταν εγώ τελειώσω το δικό μου παίρνουν και αυτοί το κλειδί όταν τελειώσουμε όλο το act παίρνουμε όλοι το bonus Χρησιμοποίησα αυτό το build και τελείωσα GR47 αλλά μόνο με λίγα δευτερόλεπτα να απομένουν με αυτό είμαι και εγώ στο Grift 48 ο χρόνος παίζει ανάλογα στο πόσο δύσκολος είναι ο guardian επαιξα 47αρι που το εχω σε ιδανικες συνθηκες και μου εβγαλε τον guardian perdition... δε γλυτωνεις με τιποτα μιλαμε. Ενα χαστουκι εισαι ελεος αυτόν μου πέταξε και μένα στο 49 ΑΘΑΝΑΤΟΣ ο τύπος παίχτηκε άγριο sex και βια 35 min ... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από aliakas
greeneye Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) μολις μου εβγαλε στο 47 το βλακα με τους ανεμοστροβιλους... με ξετιναξε που να κρυφτεις Εφτασα και με τοσο πολυ χρονο ΑΝΕΤΑ! κριμα. εβγαλα και amulet hellfire συμπαθητικο με passive που μειωνει 30 sec το χρονο στα cooldowns και με 97 νομιζω CD και με strength! αλλα χωρις socket η μαλακια!!! Κριμα θα εφτιαχνα γαματο με αλλαγη σε CC μια ιδιοτητα... EDIT : Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει τα δεδομενα σε καποιους guardians η βληζαρτ... Δε μπορει ο αλλος ρε φιλε να πεταει 5 ανεμοστροβιλους και να βαραει και ο ιδιος, που να πας? Οση αντοχη και να εχεις με το αγγιγμα σχολας. Ασε που αν εχεις ενα death μετα μεχρι να ξαναφορτωσεις τα διαμαντια στο τερμα στους γυρους χαιρεται... με το καλημερα σε οριζοντιωνει. Φαντασου οτι ΟΛΑ τα gems μου (3) ειναι ΟΛΑ στο RANK 50 !!! Απο αυτα που εχω δει, με ενα καλο rift το 48 θα το βγαλω, παραπανω απιθανο, θες περισσοτερο damage. Απορω πως καποιοι ειναι στο 58-60... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από greeneye
Προτεινόμενες αναρτήσεις