Norone92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω στείλει request για να μπω στην clan μιας και αποφάσισα να ξαναρχίσω, έτσι για να υπάρχει και λίγη παρέα εν ώρα farming
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 @greeneye αλλαξε το rune στο battle rage .Δεν χρειαζεσαι τα εξτρα globes για να φουλαρεις fury..αφου οσο ζει το τριο στουτζες εχεις φουλ fury ..ειδικα σε μαχες που οι εχθροι δεν φευγουν γρηγορα.αρα εχουν χρονο οι τρεις να βαρανε αρκετες... βαλε το αλλο rune που αυξανει το dmg.Περισσοτερο ωφελος θα χεις. 1
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 θέλει να είναι συνέχεια full στο boss για να δίνει +25% dmg το berseker βέβαια αυτό δεν λειτουργεί καλα σε boss χωρείς adds ... συστημα full επιθεση με ξαφνικες αμυνες η ξαφνικές άμυνες να καταλάβω ότι είναι όταν κρύβεσαι πίσω από γωνίες και κολόνες και όταν τρέχεις πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt ? - ruthless - berserker - brawler - rampage λες να μην ξέρω τα επιθετικά runes ? για το whirwind λέω τι του έχεις βάλει dmg ή heal ? EDIT ΤΟ είδα heal του έχεις βάλει έχεις θυσιάσει πολύ health απ ότι βλέπω δύσκολα να πας παραπάνω με τόσο health εξου και το 1 hit από τα trash απορώ πώς πέρασες τον 48ρι guardian πρέπει να τον ήξερες πολύ καλά ή ίσως και τα φυλαχτά που σου είπα να φορέσεις να έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian. κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα.
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) η πρωτη αλλαγη στα σκαρια ειναι να γινει 15% το damage... περιμενετε να δειτε ΟΛΗ τη σκεψη μου πρακτικα. Ως τοτε ζηλεψτε το παρακατω μερικοι!!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2015 από greeneye
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ναι μια χαρά είναι για σπάσιμο μερικοί παίζουμε μόνο με templar δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian. κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα. ανάλογα το όπλο με τα δυο Bul ναι με το ΙΚ οχι
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 aliakas γιατι να σπασει το item? εχει το No die...
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αυτό δεν είναι για templar που χρησιμοποιουμε αν δεις το εικονίδιό του είναι διαφορετικό κάθε follower έχει τα δικά του γιαυτό έχει dexterity
greeneye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αυτό δεν είναι για templar που χρησιμοποιουμε αν δεις το εικονίδιό του είναι διαφορετικό κάθε follower έχει τα δικά του γιαυτό έχει dexterity ναι καλε το ξερω! το εβαλα στον αλλον follower! χρησιμο ειναι για οποιον παρει τον follower αυτον!
greeneye Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 με κοπο μαζεψα ΠΑΛΙ τα κλειδια... ιδου το νεο μου amulet... εβγαλε συμπαθητικο rune ΑΛΛΑ θυσιασα 16% life για να παρω socket... αν εβγαζε απο μονο του και socket θα ηταν αρκετα καλο.
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα uber bosses τα κάνεις μόνος σου; ναι και τα εχω για ΠΛΑΚΑ. παιδια ερωτησεις για οποιον ξερει : 1) αν βαλω το gem που δινει +20% damage οταν καθαρισω elite pack και +15% στα elites τοτε ΑΝ καθαρισω και δευτερο pack θα παρω ΚΑΙ ΑΛΛΟ +20% damage? Εαν ναι τοτε ειναι πολυ σημαντικο γιατι μπορεις με μια κολωνα ας πουμε να κανεις την αρχη και μετα ειναι ευκολο που θα εχεις μεγαλο damage να καθαριζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να κερδιζεις χρονο... Εκτος αυτου εχεις ενα ακομα +15% στα elites. 2) Εβαλα στον ταβλαρισμενο μου ενα διαμαντι ( απο socket απο ring ) που κανει poison και σαν δευτερη ιδιοτητα λεει οτι τα ποηζωμενα ζομπι παιρνουν +10% damage παραπανω... οποτε παω και εκει που βαραει ο ταβλαριασμενος και αυξανω απεραντα τη ζημια... ωραιο τρικ η ΜΑΛΑΚΙΑ? Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2015 από greeneye
Locko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Κατ' αρχάς, όταν έχεις mats για 4 machines, βρίσκεις ένα group που θέλουν να κάνουν το ίδιο και με τα 4 machines σου κάνεις 4 amulets γιατί θα μαζέψεις τα mats και από τα machines των υπολοίπων 3. Efficiency for life. Στις απορίες σου: 1) Το Bane of the Powerful δεν stackάρει. Όταν φας το 2ο elite pack απλά θα ανανεωθεί η διάρκεια του buff. 2) Είμαι 99% σίγουρος ότι τα legendary gems δεν δουλεύουν στους followers αλλά cba να το googlάρω.
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 γμτ ναι εχεις δικιο...ο καθενας ανοιγει απο μια πορτα! φτου!!!!!!!!!!! ψηνεται κανεις για 4χ4 amulet?
sleepy_head Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Τί είδα σήμερα....Έκανα power level σε κάποιους άγνωστους και μετά πάω να δώ το προφίλ ενός και βλέπω είχε Bul kathos warrior blood κοντά σε maxed min-max dmg, strength, ATK speed@7% και socket. Ο τυπάς αποφάσισε ότι αυτά τα stats ήταν μια χαρά και rollαρε το secondary αντί για 10% dmg+gift για socket. Το κατάστρεψε τελείως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις