Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω στείλει request για να μπω στην clan μιας και αποφάσισα να ξαναρχίσω, έτσι για να υπάρχει και λίγη παρέα εν ώρα farming  :D

Δημοσ.

@greeneye

αλλαξε το rune στο battle rage .Δεν χρειαζεσαι τα εξτρα globes για να φουλαρεις fury..αφου οσο ζει το τριο στουτζες εχεις φουλ fury ..ειδικα σε μαχες που οι εχθροι δεν φευγουν γρηγορα.αρα εχουν χρονο οι τρεις να βαρανε αρκετες...

βαλε το αλλο rune που αυξανει το dmg.Περισσοτερο ωφελος θα χεις.

• Like 1
Δημοσ.

θέλει να είναι συνέχεια full στο boss για να δίνει +25% dmg το berseker

βέβαια αυτό δεν λειτουργεί καλα σε boss χωρείς adds 

... συστημα full επιθεση με ξαφνικες αμυνες  :devil:

η ξαφνικές άμυνες να καταλάβω ότι είναι όταν κρύβεσαι πίσω από γωνίες και κολόνες και όταν τρέχεις πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt ?

- ruthless

- berserker

- brawler

- rampage

λες να μην ξέρω τα επιθετικά runes ?

για το whirwind λέω τι του έχεις βάλει dmg ή heal ?

EDIT 

ΤΟ είδα heal του έχεις βάλει 

έχεις θυσιάσει πολύ health απ ότι βλέπω

δύσκολα να πας παραπάνω με τόσο health

εξου και το 1 hit από τα trash 

απορώ πώς πέρασες τον 48ρι guardian

πρέπει να τον ήξερες πολύ καλά 

ή ίσως και τα φυλαχτά που σου είπα να φορέσεις

να έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους :P

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian.

κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η πρωτη αλλαγη στα σκαρια ειναι να γινει 15% το damage... περιμενετε να δειτε ΟΛΗ τη σκεψη μου πρακτικα. Ως τοτε ζηλεψτε το παρακατω μερικοι!!! :-D

post-44836-0-22392300-1433425710_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

ναι μια χαρά είναι για σπάσιμο

μερικοί παίζουμε μόνο με templar 

δεν χρειαζεται να ειναι φουλ fury για να δουλεψει το berserker...αλλα "near full"..με τους ancients εισαι παντα φουλ ο,τι και να κανεις..δεν κατεβαινει το fury..ειδικα στον guardian.

κατ'εμε τζαμπα παει το rune εκει περα.

ανάλογα το όπλο 

με τα δυο Bul ναι 

με το ΙΚ οχι

Δημοσ.

αυτό δεν είναι για templar που χρησιμοποιουμε

αν δεις το εικονίδιό του είναι διαφορετικό 

κάθε follower έχει τα δικά του 

γιαυτό έχει dexterity 

Δημοσ.

αυτό δεν είναι για templar που χρησιμοποιουμε

αν δεις το εικονίδιό του είναι διαφορετικό 

κάθε follower έχει τα δικά του 

γιαυτό έχει dexterity 

ναι καλε το ξερω! το εβαλα στον αλλον follower! χρησιμο ειναι για οποιον παρει τον follower αυτον!

Δημοσ.

με κοπο μαζεψα ΠΑΛΙ τα κλειδια...

ιδου το νεο μου amulet... εβγαλε συμπαθητικο rune ΑΛΛΑ θυσιασα 16% life για να παρω socket... :-(

αν εβγαζε απο μονο του και socket θα ηταν αρκετα καλο.

post-44836-0-13511000-1433535636_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα uber bosses τα κάνεις μόνος σου;

ναι και τα εχω για ΠΛΑΚΑ. B)

παιδια ερωτησεις για οποιον ξερει :

1) αν βαλω το gem που δινει +20% damage οταν καθαρισω elite pack και +15% στα elites

τοτε ΑΝ καθαρισω και δευτερο pack θα παρω ΚΑΙ ΑΛΛΟ +20% damage? Εαν ναι τοτε ειναι πολυ σημαντικο

γιατι μπορεις με μια κολωνα ας πουμε να κανεις την αρχη και μετα ειναι ευκολο που θα εχεις μεγαλο

damage να καθαριζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να κερδιζεις χρονο... Εκτος αυτου εχεις ενα ακομα +15% στα elites.

2) Εβαλα στον ταβλαρισμενο μου ενα διαμαντι ( απο socket απο ring ) που κανει poison και σαν δευτερη ιδιοτητα λεει οτι τα ποηζωμενα ζομπι παιρνουν +10% damage παραπανω... οποτε παω και εκει που βαραει ο ταβλαριασμενος και αυξανω απεραντα τη ζημια... ωραιο τρικ η ΜΑΛΑΚΙΑ? :fear:

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Κατ' αρχάς, όταν έχεις mats για 4 machines, βρίσκεις ένα group που θέλουν να κάνουν το ίδιο και με τα 4 machines σου κάνεις 4 amulets γιατί θα μαζέψεις τα mats και από τα machines των υπολοίπων 3. Efficiency for life.

Στις απορίες σου:

1) Το Bane of the Powerful δεν stackάρει. Όταν φας το 2ο elite pack απλά θα ανανεωθεί η διάρκεια του buff.

2) Είμαι 99% σίγουρος ότι τα legendary gems δεν δουλεύουν στους followers αλλά cba να το googlάρω.

Δημοσ.

Τί είδα σήμερα....Έκανα power level σε κάποιους άγνωστους και μετά πάω να δώ το προφίλ ενός και βλέπω είχε Bul kathos warrior blood κοντά σε maxed min-max dmg, strength, ATK speed@7% και socket. Ο τυπάς αποφάσισε ότι αυτά τα stats ήταν μια χαρά και rollαρε το secondary αντί για 10% dmg+gift για socket. Το κατάστρεψε τελείως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...