Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

UPDATE

και ναι επιτέλους μετά από πολλές σφαλιάρες και μπουκέτα :P

tnx mphxths για το tip στο battle rage ήταν αυτό που μου έλειπε 

YBAvx3r.jpg

• Like 1
Δημοσ.

παιδια με μια ματια που ριχνω στους "μεγαλους" παρατηρω οτι κανενας δεν εχει unity, ουτε καν γιγαντες...πολλα cooldown

με διαφορους τροπους, φυσικα bull kathos, και ΠΟΛΛΟΙ χρησιμοποιουν το gem που ελεγα που εχει +20% damage

και +15% σε elites...νομιζω οτι για ποιο ψηλα πρεπει να αλλαξουμε κινητηρα... :mellow:

Δημοσ.

Μη θεωρείς δεδομένο ότι τα προφιλ που βλέπεις είναι αυτά με τα οποία έβγαλαν GR50+. Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι, χρησιμοποιούν TurboHUD (google it).

παιδια με μια ματια που ριχνω στους "μεγαλους" παρατηρω οτι κανενας δεν εχει unity, ουτε καν γιγαντες...πολλα cooldown

με διαφορους τροπους, φυσικα bull kathos, και ΠΟΛΛΟΙ χρησιμοποιουν το gem που ελεγα που εχει +20% damage

και +15% σε elites...νομιζω οτι για ποιο ψηλα πρεπει να αλλαξουμε κινητηρα... :mellow:

Δημοσ.

αυτοι που δεν εχουν unity , εχουν 500 κιλα toughness ... armor/res/life per sec/hp κλπ για να την παλεψουν..αν οντως παιζουν χωρις unity.

πηγα προχτες στο 52 χωρις unity..και ενω τους ειχα στο dmg...ετρωγα τα πατωματα σαν σφουγγαριστρα..πολυ ξυλο...

οσο για το turbohud..δεν το ειχα υποψη αλλα λιγο που το γοογλαρισα..ενα interface ειναι που απλα σου εχει πιο μαζεμενες και πιο ευχρηστες καποιες πληροφοριες..δεν ειναι οτι σε βοηθαει πρακτικα στο παιξιμο με καποιον τροπο.

Αντε η μονη ουσιαστικη βοηθεια ειναι που σου δειχνει τα elite groups πριν ακομα μπουν στην οθονη σου..στην ακρη της οθονης και τι ειδους affixes εχουν...ετσι μπορεις απο πολυ νωρις να επιλεξεις να τα πολεμησεις ή να τα αποφυγεις.

Η blizz δεν εχει παρει ξεκαθαρη θεση για αυτο το addon οποτε η χρηση του μπορει να οδηγησει σε ban...αλλα μπορει και οχι...

Δημοσ.

Πίστεψέ με, όταν παίζεις GR49+, αυτό ακριβώς που έχω κάνει έντονο στο μήνυμά σου παίζει σπουδαίο ρόλο.

...

οσο για το turbohud..δεν το ειχα υποψη αλλα λιγο που το γοογλαρισα..ενα interface ειναι που απλα σου εχει πιο μαζεμενες και πιο ευχρηστες καποιες πληροφοριες..δεν ειναι οτι σε βοηθαει πρακτικα στο παιξιμο με καποιον τροπο.

Αντε η μονη ουσιαστικη βοηθεια ειναι που σου δειχνει τα elite groups πριν ακομα μπουν στην οθονη σου..στην ακρη της οθονης και τι ειδους affixes εχουν...ετσι μπορεις απο πολυ νωρις να επιλεξεις να τα πολεμησεις ή να τα αποφυγεις.

Η blizz δεν εχει παρει ξεκαθαρη θεση για αυτο το addon οποτε η χρηση του μπορει να οδηγησει σε ban...αλλα μπορει και οχι...

Δημοσ.

μιλαω για βαρβαρο-build παντα στο τι ειδα - και επισης το ειδα με ατομα που το εβγαλαν στις 7 Ιουνιου οποτε αποκλειεται

σε μια μερα μεσα αυτα τα ατομα να αλλαξαν build! αντε να αλλαξε ενας!!!

ο greeneye ειμαι... :-)

ευχαριστω τα παιδια που μου 70αρησαν τον αγροτη μου!

τον εχω κανει πυραυλοκινητο σε ταχυτητα αλλα πρεπει να κανω αλλαγες γιατι τρωω death σε Τ6 :X

Δημοσ.

ο greeneye ειμαι...  :-)

καλά που μας το είπες

εγώ προσωπικά είχα μια αμφιβολία 

μπορεί κάποιος να hackαρε το account σου ρε παιδί μου :P

sorry δεν μπόρεσα να αντισταθώ

ευχαριστω τα παιδια που μου 70αρησαν τον αγροτη μου!

καλά μην κάνεις κουβέντα για 3 rift runs 

όποτε θες εδώ είμαι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...