Mirkas7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μάγκες τελείωσα το starter edition και ψήθηκα να το πάρω σε retail,όταν το κανω install θα συνεχίσω κανονικά απο κει που άφησα τον χαρακτήρα μου;
icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μάγκες τελείωσα το starter edition και ψήθηκα να το πάρω σε retail,όταν το κανω install θα συνεχίσω κανονικά απο κει που άφησα τον χαρακτήρα μου; Νομιζω πως ναι συνεχιζεις αλλα κ ετσι να μην ειναι ενας που ειναι μεγαλο level ετσι κ σε παρει μαζι του party σε 1 ωρα θα εισαι 70 level για πλακα...
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 @greeneye φτιαχνεις εναν char lvl1 και μετα σου βγαζει επιλογη να διαλεξεις σερβερ (ευρωπη) και να κανεις "copy" τους chars σου. ειναι διαφορετικο "παιχνιδι" εκει..δεν μπορεις να επαναφερεις οτι κανεις (chars/items/κλπ) πισω στο κανονικο.... ειναι μονο για τεστ και πειραματισμο εκει περα...
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 τι εννοεις ποσο καιρο... το PTR ειναι ο "ειδικος" σερβερ οπου περνανε τις μελλοντικες εκδοσεις του κανονικου παιχνιδιου για να μπαινει ο κοσμος να πειραματιζεται..να δουν τι δουλευει και τι οχι ...τι αρεσει και τι οχι. Κανουν τις διορθωσεις και περνανε την εκδοση στον "κανονικο" σερβερ...ο PTR συνεχιζει να υπαρχει και να patch-αρεται συνεχως παραλληλα και με τον "κανονικο"....
greeneye Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) με 1 σερβερ ουτε μυρμηγκι δε μπαινει ομως... καταφερε να παιξει κανεις? ουτε λεπτο εγω. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από greeneye
sleepy_head Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μην ξεχνάτε ότι εάν τελικά μπείτε στο PTR οτι ο server είναι στην Αμερική οπότε το ping στο θεό...δεν έχει τεράστια διαφορά αλλά θέλει προσοχή σε high GR level.
greeneye Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 δεν προκειται να μπουμε - παντα κατι ωρες βγαζει αναμονη
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 εμένα μου βγάζει γύρω στη 1 μέρα αναμονή...μπορείς να μπείς μέσω communities αν έχει κανείς spot.
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 επαιξα το παλιο... αστ τα διαλα! * επαιξα ριφτ 51 για πρωτη φορα... την παλεψα καλα εφτασα με ωραιο χρονο στο τελος, εβγαλε βατουλη σχετικα guardian αλλα το damage δε με βοηθησε να προλαβω για λιγο το χρονο... οποτε με λιγο damage παραπανω το εχω! * με 30% καταφερα το gem απο 52 να το παω 53! το ενα απο τα τρια, διανα η στατιστικη!
tzelen Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Λιγότερο από 6 ώρες αναμονή δεν μου έχει βγάλει...και ήθελα να δω τα νεα features ρε γμτ, φαίνονται σούπερ
greeneye Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ενα ancient δεν καθεται με τιποτα γαμωτο... και ας μην ειναι οπλο, ενα κομματι απο το puzl να ανεβουμε! Καλα για το PTR ουτε λογος... ακομα ουτε 1 sec δεν καταφερα να παιξω!
tzelen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το λοιπόν, κατάφερα και μπήκα στο ptr, χωρίς να πρέπει να σκάσει λογαριασμός ΔΕΗ 14234234234324 ευρώ Αν και κυκλοφορούν ήδη πολλά guides εκεί έξω, συν τοις άλλοις αρκετά πράγματα μπορεί να αλλάξουν όταν βγει live, εγλω αυτό που είδα και έχω να προτείνω είναι να κρατήσετε μια κόπια από item που έχετε ήδη και σας ξαναπέφτει: πχ πέφτει Furnace ενώ το έχεις ήδη. Με το transmute που κάνεις στο cube, καταστρεφεται το original αντικείμενο (αλλά σου μένει το passive). Επίσης, η διαδικασία αυτή σου δίνει πάντα το max αποτέλεσμα που θα έδινε το αντικείμενο. Χρειάζονται mats από τα Bounties κάποιου (ή όλων) zone, οπότε ετοιμαστείτε για μπόλικο bounty farming Για να πάρεις το cube δεν έχει καν να κάνεις κάποιο quest, απλά μιλάς λίγο με τον Zoltan Kulle, σου αραδιάζει 5-6 λαλακίες, πας στο νέο zone και το τσιμπάς. Καλούτσικο φαίνεται το patch πάντως
greeneye Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εκανα ΑΚΤ1 full. με το τουφεκι τα legendary. Επισης σε 4 ΑΚΤ που επαιξα για κλειδια-mαchines πεταξε στα 3! στο 4ο οχι!!! γιατι??????? bug? η δε ριχνει παντα? * edit : πολλα disconect! spasan ta @@ moy
aliakas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αν λες για την PTR δεν ξέρω τι παίζει στο κανονικό πάντως ναι δεν είναι 100% drop και τα 3 στα 4 που πέταξε καλά ήταν μου έχει τύχει και 2 στα 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις