Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν λες για την PTR δεν ξέρω τι παίζει

στο κανονικό πάντως ναι δεν είναι 100% drop

και τα 3 στα 4 που πέταξε καλά ήταν μου έχει τύχει και 2 στα 4

στο κανονικο εχω πετυχει και 0/4 ! το ατιμο ναι!

Στην ptr ελεγα... πολλα disconect κιολας ΔΕΝ ρισκαρω αλλο... πηρα 4 infernal και λουης. Μαλιστα το ενα ενω το ειχα πανω

μου το εχασα με το disconect και ξαναεπαιξα να το παρω! Μεχρι να σταθεροποιηθει μαλλον δε ξαναμπαινω.

Αρα να δοκιμασω να βγαλω amulet η δεν το μεταφερει μετα και θα παει ακλαφτο?

Δημοσ.

μιλάς σαν τα αντικείμενα από την PTR να μεταφέρονται με κάποιο τρόπο στο κανονικό game

πράγμα το οποίο απ' ότι ξέρω δεν ισχύει για κανένα game πόσο μάλλον για το diablo 

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με αυτά τα αντικείμενα μέσα στην PTR 

• Like 1
Δημοσ.

μιλάς σαν τα αντικείμενα από την PTR να μεταφέρονται με κάποιο τρόπο στο κανονικό game

πράγμα το οποίο απ' ότι ξέρω δεν ισχύει για κανένα game πόσο μάλλον για το diablo 

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με αυτά τα αντικείμενα μέσα στην PTR 

δηλαδη αμα φτιαξω ενα amulet στην PTR οταν ληξει θα εξαφανιστει αν και θα το φοραω? :mad:

Δημοσ.

Βασικά δεν θα εξαφανιστεί το item αλλά όλος ο χαρακτήρας σου. Ο PTR server είναι μόνο για testing σκοπούς.

• Like 1
Δημοσ.

πέρυσι που το είχα πιάσει δεν παιζόταν πως αντέχεις 

σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο 

μονο το tree λεει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πέρυσι που το είχα πιάσει δεν παιζόταν πως αντέχεις 

σε σχέση με το d3 είναι αργό και καθυστερημενο 

μονο το tree λεει 

μαθε αγορινα μου να παιζεις κανα arpg της προκοπης,,,οχι μονο να πατας 1 κουμπι χωρις να ξερεις γιατι το πατας.

μην ζοριζεσαι επειδη δεν μπορεις να μαθεις ενα true classic arpg,,,παιξε το no-brain arcade σου και μη μιλας!

edit: επειδη φενεται οτι δεν σκαμπαζεις μια απο τετοιου ειδους arpg μαθε αυτο: ξεκινας αργα και καθυστερημενα (επειδη δεν εισαι OP με το που ξεκινησεις οπως στο arcade που παιζεις) αλλα γινεσαι ολο και πιο δυνατος και γρηγορος αναλογα τι build θα κανεις.

στην τελικη ειναι 100 φορες πιο γρηγορο στο end game απο το ποταπο arcade no-brainer που συγκρινεις.

παρε ενα scrubcore buildspeed για σενα που θες ταχυτητα:

Επεξ/σία από zeke
Δημοσ.

wow και omg

για ποιο λόγο βγάζεις τέτοιο rage

παίρνεις τπτ ποσοστά ?

edit

tnx για το fast build αλλά αν είναι έτσι και η  community, δεν θα πάρω

over 'n' out

• Like 1
Δημοσ.

wow και omg

για ποιο λόγο βγάζεις τέτοιο rage

παίρνεις τπτ ποσοστά ?

edit

tnx για το fast build αλλά αν είναι έτσι και η  community, δεν θα πάρω

over 'n' out

οταν κρινεις κατι, με τετοιο τροπο χωρις καν να ξερεις το γιατι ή επειδη το επαιξες σαν scrubcoras για 5-10 λεπτα ή 5-6 ωρες και να το λες αργο και καθυστερημενο,,,με bolt κ'ολας,,,(που εσυ εχεις το rage εξαρχης και την αντιπαθεια) ε τοτε τετοια απαντηση αξιζει να σου ειπωθει.

γι'αυτο πριν πεταξεις τετοιες απαντησεις και θεωριες του κεφαλιου σου,,,πρωτα μαθαινεις τα παντα για κατι και μετα εχεις αποψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...