aliakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 σαν βάρβαρος δεν μπορώ να χαραμίσω ένα ring spot στο cube για να βάλω το passive affixes από το amulet μου και να φορέσω ένα hellfire amulet της πλάκας όποτε πάλι farm θες για τα stats το καλό είναι ότι έχει στάνταρ socket καλό season guyz
wintaxt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 σημερα τι ωρα ξεκιναει να παω σπιτι...aliakaaaaaaa μην με αφησεις μονο...
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 τι ωρα ξεκιναει σε μας edit : ξεκινησε... αντε καλο γκαζι!
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πότε θα γίνει επιτέλους στίκι το θρεντ του Diablo οέο;;;;;;;;;
greeneye Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πότε θα γίνει επιτέλους στίκι το θρεντ του Diablo οέο;;;;;;;;; οταν παντρευτουμε εμεις αγαπη 1
aliakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 σημερα τι ωρα ξεκιναει να παω σπιτι...aliakaaaaaaa μην με αφησεις μονο... ωχ παίχτηκε μ@λ@κι@ boy τώρα το είδα αλλιώς θα σου είχα κρατήσει θέση πήγαμε μπάλα μέχρι 70 sorry
MaurosPiraths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ΕρώτησηAν παω πρώτα lvl70 και μετά παίξω το Story τα legendaries Που θα πέφτουν από τα Boss θα είναι 70αρια;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εβγαλαν καινουργιο Set για Crusader? Ναι, seeker of light, Blessed hammer build με falling sword νομίζω;
Aias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εγινε ακομα πιο ευκολο το παιχνιδι.Items για ολους. Tip Δειτε τι σας λειπει και απο το Kanai cube καντε upgrade απο rare σε legendary και θα σας τα δωσει ολα.Δινει και Set items και ancients. 1
*nenya* Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Επίσης είδα ότι και συνταγές έπεφταν βροχή, για σετ. Με το cube δν μπορώ ν'ασχοληθώ γιατί θέλει λέει κάτι materials και δεν τα έχω όλα. Αυτά πέφτουν random ή πρέπει ξανά κ ξανά πχ να παίζω κάποιο συγκεκριμένο Bounty για να πέσουν;
MaurosPiraths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Επίσης είδα ότι και συνταγές έπεφταν βροχή, για σετ. Με το cube δν μπορώ ν'ασχοληθώ γιατί θέλει λέει κάτι materials και δεν τα έχω όλα. Αυτά πέφτουν random ή πρέπει ξανά κ ξανά πχ να παίζω κάποιο συγκεκριμένο Bounty για να πέσουν; Όταν κάνεις τα Bounty κάποιο Arc θα γράφεις μπόνους. Όταν κάνεις και τα 5 εκείνου του Arc θα σου δώσει 2 Caches. To ένα θα έχει plans και το άλλο τα material για το Cube. Κάθε Arc έχει και διαφορετικό Material. Btw είναι κάποιο Map Που να δίνει περισσότερο Exp λόγο mobs ή Whatever για να τον πάω 70 τον Monk σήμερα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις