Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερες! εχω στειλει req για το clan. οποιος μπορει ας με κανει add! (κι ενα boostαρισμα μεχρι το 70 δεν θα ηταν ασχημο :P )

53 lvl monk, ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο απο dh αυτη τη φορα (αν και μαλλον θα μου λειψει το aoe του dh)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εριξε πρασινη κρανουμπα... και πανω που πηγα να χαρω ιδιαιτερα διαπιστωσα οτι ητανε για ΜΑΓΟ...

το γαμ*ς η οχι? τι τρολια ηταν αυτη? :devil:

Δημοσ.

εριξε πρασινη κρανουμπα... και πανω που πηγα να χαρω ιδιαιτερα διαπιστωσα οτι ητανε για ΜΑΓΟ...

το γαμ*ς η οχι? τι τρολια ηταν αυτη? :devil:

Εσύ δεν έλεγες να ντύσεις κι άλλους χαρακτήρες; Ορίστε, σε άκουσε η Μητέρα και πραγματοποίησε την ευχή σου! Θα έχεις έτοιμη πράσινη κρανούμπα για μάγο!

Δημοσ.

όποιος θέλει 1 -> 70 ή 70 t6 ας σφυρίξει ελεύθερα. 

Δεν θα ελεγα οχι σε ενα μικρο boost, ειμαι 55 με cain set/leoric crown/ring αλλα αρχισε να γινεται πολυ βαρετο το solo rifting..

Δημοσ.

Τί έγινε με την clan ρε λεβέντες; Δεν είναι available, ή φαγαμε κανενα roundhouse kick, Chuck style και δεν το πήραμε χαμπάρι; :huh:

Δημοσ.

Εσύ δεν έλεγες να ντύσεις κι άλλους χαρακτήρες; Ορίστε, σε άκουσε η Μητέρα και πραγματοποίησε την ευχή σου! Θα έχεις έτοιμη πράσινη κρανούμπα για μάγο!

ναι ηθελα να εχω ολους στο 70 ανεξαρτητως damage κτλ. Τους εχω στο normal. Τωρα στο season4 ΔΕΝ προκειται

να κατσω να ντυσω αλλους χαρακτηρες περαν του βαρβαρου... εδω δε μπορω να ντυσω το βαρβαρο!!!!!

Ακομα να βαλω 1 κομματακι πρασινο... μεχρι να ντυσω βαρβαρο θα ερθει το season25 :-)

edit : αργησε αλλα ηρθε επιτελους ενα πρασινακι!

post-44836-0-16174000-1441224945_thumb.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...