Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνα τιπ για το τι να προσέξω στον μονκ;στατ; σετ; και κανα καλό λινκ ευπρόσδεκτο γιατί εχω μείνει 2 χρόνια πίσω

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ίσως είναι ο τρόπος που παίζεις  

όποτε σε βλέπω μέσα παίζεις solo οπότε έχεις μειωμένες πιθανότητες για καλό loot

για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι σε party clan ή public

με πετυχες σε λαθος στιγμη, επαιξα καποια ριφτ μονος για αλλαγη. Επαιξα παρα πολυ σε παρτυ και μαλιστα σε Τ6 που με χεζανε επειδη δεν το ειχα και δεν επεφτε τιποτα σου λεω! επισης παρα πολλα σε Τ3 και Τ4 που αντεχω παρτυ αλλα πεφτουν πολλα καφε σχετικα και σπανια πρασινο ... και οταν πεφτει με εχει πηξει se blackthrone και αλλες παπαριες! Θα γυρισει η τυχη δε μπορει

edit : η ατυχια συνεχιζεται... μου εριξε πρασινη στολη torso και ηταν immortal... τι να κανω παω για convert

και σκαω 10 death και 10 souls... και τσουπ! Μου ριχνει κρανουμπα σε immortal! Τι να το κανω μωρε

εχω το wastes!  ξανακανω convert και ριχνει 2-Hand immortal αλλα μαπα!!! Γαμωτο!

Ξανακανω και ριχνει παλι κρανος immortal! Ξανακανω και ριχνει παλι τορσο immortal! ΟΥΦ

δεν εχω αλλα souls! τελευταια ευκαιρια! Βαραω και...

ΓΑΝΤΙ immortal μετριο... ε αντε γαμ*σου blizart... ας ειναι και ετσι ομως! 1 πρασινο λιγοτερο ψαχνω

να μην πεθαινουν οι φουσκωτοι!!! Θα με σκασει το κολοπαιχνιδο μεχρι

να φτιαξω το build!!!!!!!

ξοδεψα 40 deaths και 40 souls... τοσο κοπο εκανα

τοσες ωρες επαιξα και δεν εριξε το αντικειμενο για socket- τι θα γινει μαριιιιιιιιιιιιιιιι

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Αυτό το patch φαίνεται λίγο unbalanced.

Τα top group στα ladders είναι:

- Monk + Barb

- Monk + Barb + Barb

- Monk + Barb + Barb + Barb

Κάτσε να σκεφτώ τι πρέπει να παίξω!

Δημοσ.

ρε σεις οντως συζηταμε για το αν πεφτουν ή δεν πεφτουν πρασινα; είναι θεμα 4-5 ωρων να σεταρεις ο,τι θες.

ειτε απο ριφτ ντροπς, ειτε απο κανταλα ειτε απο κυβο. το θεμα ολο ειναι στο πως θα σου κατσουν οχι στο αν θα σου κατσουν.

Δημοσ.

ρε σεις οντως συζηταμε για το αν πεφτουν ή δεν πεφτουν πρασινα; είναι θεμα 4-5 ωρων να σεταρεις ο,τι θες.

ειτε απο ριφτ ντροπς, ειτε απο κανταλα ειτε απο κυβο. το θεμα ολο ειναι στο πως θα σου κατσουν οχι στο αν θα σου κατσουν.

φιλε εισαι πολυ λαθος... (και τυχερος προφανως).

Εγω εχω φτασει Paragkon 130 περιπου και βλαστημαω καθε ωρα γιατι συνεχως πεφτουν (οταν πεφτουν) ασχετα...

π.χ χτες ξεφορτωσα shards... εβγαλε 3 πρασινα ναι!!! Μαντεψε... ουτε 1 waste h ιμμορταλ !!!

Επαιξα τοσα ριφτς μονος... παλι παπ*αρια... καφε κυριως και πρασινα σπανια και ασχετα.

Επαιξα Τ6 με αλλους... μπορω να πω οτι δεν επεφτε γενικα legendary!!!!!!!!!

Τι να τον κανω τον κυβο οταν δεν εχω 1 κομματι να αλλαξω! 1 επεσε χτες και χαραμισα 80 items για να καταφερω να παρω 1

γαντακι immortal...

Θελω αντικειμενο για socket αλλα ακομα να πεσει, μαλλον θα πεσει στο season5.

Μηπως δεν ξερω να παιζω, αρχιζω και ανησυχω... υψηλος ριφτης απο season3 ειμαι εμπειρος. :-)

Δημοσ.

monk (palm) + monk (healing) + barb + barb ξέχασες....

και wd είναι καλός.... 

βασικα ο wd ειναι καλυτερος αλλα δν τον παιζουν τωρα στα παρτυ γιατι τους γα#$#ει στο LAG! :P

Δημοσ.

έχω δει wd να σκάει 1shot t8 boss χωρίς pylon. ναι οκ σε lagarei αλλά κόβει άντερα (και χαιρόμουν με τα 12b hammer που έριξα επειδή είχε proqarei το convention of elements + gem stack ) 

Δημοσ.

To build ειναι στο τελος του video

https://www.youtube.com/watch?v=NuLx-QQKaec

Επεξεργασία από Raptoras76, σήμερα, 12:16.

ωραίος

έπεσε και οπλακι βλέπω gratz

εγώ θα αλλάξω build όταν μου πέσει καλό όπλο

αλλιώς πάω πιο κάτω από εδώ που είμαι με το 2 h IK 

λογικά το 6+4 με πάει μέχρι 55  αν βρω unity 

Δημοσ.

φιλε εισαι πολυ λαθος... (και τυχερος προφανως).

Εγω εχω φτασει Paragkon 130 περιπου και βλαστημαω καθε ωρα γιατι συνεχως πεφτουν (οταν πεφτουν) ασχετα...

π.χ χτες ξεφορτωσα shards... εβγαλε 3 πρασινα ναι!!! Μαντεψε... ουτε 1 waste h ιμμορταλ !!!

Επαιξα τοσα ριφτς μονος... παλι παπ*αρια... καφε κυριως και πρασινα σπανια και ασχετα.

Επαιξα Τ6 με αλλους... μπορω να πω οτι δεν επεφτε γενικα legendary!!!!!!!!!

Τι να τον κανω τον κυβο οταν δεν εχω 1 κομματι να αλλαξω! 1 επεσε χτες και χαραμισα 80 items για να καταφερω να παρω 1

γαντακι immortal...

Θελω αντικειμενο για socket αλλα ακομα να πεσει, μαλλον θα πεσει στο season5.

Μηπως δεν ξερω να παιζω, αρχιζω και ανησυχω... υψηλος ριφτης απο season3 ειμαι εμπειρος. :-)

σε καθε rift run σε Τ6-Τ10 πεφτουν από 1 εως και 5-6 legendaries. Αν ειστε 4 του ιδιου κλας σε 5-6 ωρες παιχνιδιου (δεδομενου πως σε 5 λεπτα εχετε καθαρισει το ριφτ) εχετε ντυθει. χωρις κυβους και κραφταρισματα. 

ξεκινησα να παιζω τον βαρβαρο μου που ηταν αντυτος την πρηγουμενη τεταρτη. σε λιγοτερο απο εβδομαδα εχω σεταρει τα παντα. οχι με καλα ρολαρισματα αλλα σιγουρα σεταρισμενος (και μου εχουν πεσει και διπλα και τριπλα καποια και τα εσπασα)

Δημοσ.

Πόσοι είμαστε με (αρκουδο)δόκτωρες εδώ μέσα (season πάντα )να κανονίσουμε κανένα παρτάκι βραδιάτικα να πέσει ο server της βλιζαρντ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...