Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι rift να παιξω σε Τ6 οταν ειδα και επαθα να φαρμαρω σε Τ3 !!!!!!!! (Τ3 ειμαι τωρα αντε 4 μεγιστο)

αρα ναι δεν παιζεις καλα. ή φορας λαθος πραγματα, ή ρολαρεις λαθος στατς, ή χρησιμοποιεις μη βιωσιμα builds. αν θες δωσε λινκ απο τον βαρβαρο σου να σου πω τι θα αλλαζα και τι θα εψαχνα

Πόσοι είμαστε με (αρκουδο)δόκτωρες εδώ μέσα (season πάντα )να κανονίσουμε κανένα παρτάκι βραδιάτικα να πέσει ο server της βλιζαρντ :P

εγω μεσα γενικα για παρτυ αλλα οχι σιζον. βαριεμαι.

Δημοσ.

κάνα τιπ για το τι να προσέξω στον μονκ;στατ; σετ; και κανα καλό λινκ ευπρόσδεκτο γιατί εχω μείνει 2 χρόνια πίσω

Παίζεις seasonal ή non-seasonal;

Δημοσ.

DPS Monk:

- Uliana's SSS/EP: http://www.diablofans.com/builds/57405-quin69-gr69-ulianas-monk

- Generator: http://www.diablofans.com/builds/57396-quin69-gr69-generator-build

Tank/Heal Monk:

- http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only

Το generator είναι πιο εύκολο για αρχή γιατί κομμάτια όπως τα magefist/cindercoat δεν είναι absolute must και σε αυτό το build χωράει να βάλεις και Sage's εάν θες να farmάρεις πιο efficient Death's Breath.

• Like 1
Δημοσ.

τι rift να παιξω σε Τ6 οταν ειδα και επαθα να φαρμαρω σε Τ3 !!!!!!!! (Τ3 ειμαι τωρα αντε 4 μεγιστο)

Σκέψου να leachαρεις και κανα Public T6 για 4-5 ριφτς ωστε να σου ερθουν items. 

Άσχημη λύση μεν αλλά εύκολη δε.

Δημοσ.

Σκέψου να leachαρεις και κανα Public T6 για 4-5 ριφτς ωστε να σου ερθουν items. 

Άσχημη λύση μεν αλλά εύκολη δε.

εμ αυτο κανω πλεον και προσπαθω να μη με παρουν χαμπαρι και με χ*σουν :fear:

Δημοσ.

Σημερα ξεκολιαστηκε.Full set waste,2 imortal king,skull grasp.witching hour,και το cube 2 immortal kings two handed.Tον εκανα hybrid με 6 waste και 2 immortal king και παει σφαιρα τ6-τ7 που δοκιμασα.Λειπουν πολλα ακομα για να γινει τουμπανο αλλα και τωρα κοβει.Φιλε greeneye ποιο ειναι το id σου να μπαινουμε παρεα και οποιος αλλος θελει.Ειμαι γουρλης σου λεω :-D

Δημοσ.

εμ αυτο κανω πλεον και προσπαθω να μη με παρουν χαμπαρι και με χ*σουν  :fear:

lol τώρα κοίταξα το profile σου και κλαίω :P

σε κόβω Τ2 με το ζόρι 

κανε συνέχεια public να ανεβάσεις paragon

μην θες πράσινα καλά set με 150 paragon 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

aneta Τ3 εχω και υποφερτα Τ4 αλλα με εχει σκισει πραγματικα! Δε λεει να ριξει τιποτα χρησιμο

ας ειναι και μαπα ρε παιδι μου, να κανω το build θελω!!!!!

public παιζω με αλλους μπας και εχω καλυτερη τυχη αλλα ακομα τιποτα!!!!

* 2 ωρες χτες public T6 και δεν ειχα χωρο στο μπαουλο να βαλω αλλα blackthrone :rolleyes:

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Καταρχην για να μην κανω quote οταν κανεις convert set item πχ immortal δεν θα σου πεταξει κομματι απο αλλο σετ αλλα απο το ιδιο απλα απο γαντι μπορει να πεταξει κρανος κτλ..

Οσο για το leach εγω μεχρι και σε τ10 μπηκα και δεν ημουν καλα ντυμενος και ακολουθουσα τους αλλους αλλα ειναι σε ποιον θα πεσεις γιατι παρολο που δεν εκανα πολυ damage επειδη προσπαθουσα κτλ με αφησανε τα παιδια και δεν με kickarane.

Θελω να πω με αυτο οτι μπορει οποιος δεν ειναι καλα ντυμενος ακομη να χωθει σε τ8 και να ακολουθει.

Δημοσ.

aneta Τ3 εχω και υποφερτα Τ4 αλλα με εχει σκισει πραγματικα! Δε λεει να ριξει τιποτα χρησιμο

ας ειναι και μαπα ρε παιδι μου, να κανω το build θελω!!!!!

public παιζω με αλλους μπας και εχω καλυτερη τυχη αλλα ακομα τιποτα!!!!

* 2 ωρες χτες public T6 και δεν ειχα χωρο στο μπαουλο να βαλω αλλα blackthrone :rolleyes:

Αυτά είναι... όταν εγκαταλείπεις τις παραδόσεις...τα ήθη και τα έθιμα... όταν αλλοτριώνεσαι τότε η τύχη σου γυρνά την πλάτη!

Γύρνα στο παλιό καλό σπιτάκι πρασινομάτη! Back to the roots λέμε! :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...