Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες αρχισα και εγω το game μετα απο 2 χρονια αποχη,μπορει καποιος με λιγα λογια να μου εξηγησει ποια η διαφορα seasonal με non-seasonal character?εχω 60lvl monk πρεπει να αρχισω παλι απο την αρχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχεις αγορασει ΚΑΙ το reaper of souls τοτε δεν εχεις θεμα... μπορεις και τον παλιο ΜΟΝΚ να παιξεις ΑΛΛΑ πρεπει να τον πας στο 70 επιπεδο (ευκολα με λιγο farm) και να τον ντυσεις με πολυ καλυτερα αντικειμενα. ΟΜΩΣ οταν παιξεις season4 (που ειναι τωρα)

τοτε σημαινει οτι ΔΕΝ εχεις τον παλιο ΜΟΝΚ ΑΛΛΑ ξεκινας εναν ΝΕΟ χαρακτηρα (οτι θες) και οπου φτασεις μεχρι να τελειωσει το season περιπου σε  3-4 μηνες. Εχεις ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ αφου ο παλιος παικτης-παικτες του diablo  ΔΕΝ ειναι νικητης, ξεκινησε και αυτος απο το μηδεν! Οταν τελειωσει το season θα διατηρησεις το νεο χαρακτηρα σου (ουσιαστικα πετας τον παλιο αφου θα ειαι αδυναμος) και θα μεταφερεις ΟΛΑ τα αντικειμενα! Ολα αυτα μεχρι να αρχισει λογικα το season5... !!!

Αν παιξεις το παλιο με λιγα λογια μπορει να εισαι και ΜΟΝΟΣ χεχε

Επισης εχουν ladders, νεα αντικειμενα και αλλα καλουδια. Με λιγα λογια ξεκινα season!

*** Αλιακας δεν ειναι για πεταμα το νεροπιστολο μου... λεω να σπειρω πανικο!

ερωτηση : υπαρχει τελικα αντιστοιχια 10 ARMOR για 1 ALL RES η οχι?

ποια η διαφορα τους με τα τελευταια δεδομενα? με απλη ματια στο γοογλε o καθενας λεει τα δικα του!

Και τα 2 μειωνουν οποιαδηποτε ζημια η οχι?

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις αγορασει ΚΑΙ το reaper of souls τοτε δεν εχεις θεμα... μπορεις και τον παλιο ΜΟΝΚ να παιξεις ΑΛΛΑ πρεπει να τον πας στο 70 επιπεδο (ευκολα με λιγο farm) και να τον ντυσεις με πολυ καλυτερα αντικειμενα. ΟΜΩΣ οταν παιξεις season4 (που ειναι τωρα)

τοτε σημαινει οτι ΔΕΝ εχεις τον παλιο ΜΟΝΚ ΑΛΛΑ ξεκινας εναν ΝΕΟ χαρακτηρα (οτι θες) και οπου φτασεις μεχρι να τελειωσει το season περιπου σε  3-4 μηνες. Εχεις ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ αφου ο παλιος παικτης-παικτες του diablo  ΔΕΝ ειναι νικητης, ξεκινησε και αυτος απο το μηδεν! Οταν τελειωσει το season θα διατηρησεις το νεο χαρακτηρα σου (ουσιαστικα πετας τον παλιο αφου θα ειαι αδυναμος) και θα μεταφερεις ΟΛΑ τα αντικειμενα! Ολα αυτα μεχρι να αρχισει λογικα το season5... !!!

Αν παιξεις το παλιο με λιγα λογια μπορει να εισαι και ΜΟΝΟΣ χεχε

Επισης εχουν ladders, νεα αντικειμενα και αλλα καλουδια. Με λιγα λογια ξεκινα season!

*** Αλιακας δεν ειναι για πεταμα το νεροπιστολο μου... λεω να σπειρω πανικο!

ερωτηση : υπαρχει τελικα αντιστοιχια 10 ARMOR για 1 ALL RES η οχι?

ποια η διαφορα τους με τα τελευταια δεδομενα? με απλη ματια στο γοογλε o καθενας λεει τα δικα του!

Και τα 2 μειωνουν οποιαδηποτε ζημια η οχι?

καταρχην σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. κατι ακομα ομως που δεν το επιασα...δλδ οταν τελειωσει η season ξαναρχιζω νεο χαρακτηρα παλι απο το 0? :blink:

Δημοσ.

καταρχην σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση. κατι ακομα ομως που δεν το επιασα...δλδ οταν τελειωσει η season ξαναρχιζω νεο χαρακτηρα παλι απο το 0? :blink:

Ξεκινάς νέο χαρακτήρα αν παίξεις season 5, αλλιώς, αν θες να παίξεις non-seasonal, μπορείς να παίξεις με το χαρακτήρα από season 4 ο οποίος πλέον έχει γίνει normal - non seasonal

Δημοσ.

χμμμ δλδ αμα δεν εχεις πολυ χρονο...μολις πας 70 ξανα παλιι απο το 0  :blink:  :wacko: . τελεια! οκ ευχαριστώ!

δεν πας στο 0, ο χαρακτηρας σου μενει οταν τελειωσει η season η τελος παντων τα αντικειμενα. Μπορεις να παιζεις αιωνια το χαρακτηρα και να τον βελτιωνεις, απλα οταν τελειωσει η season μετατρεπεται  se NORMAL χαρακτηρα. Εχεις το paragon level που δεν τελειωνει ποτε, συνεχως προσθετεις. Οτι χαρακτηρες κανεις κερδιζουν PL και τα προσθετει σε ΟΛΟΥΣ! Εχω π.χ 500 παραγκον απο νορμαλ και 500 τωρα παραγκον, οταν τελειωσει η σεζον θα εχω 1000 παραγκον σε καθε χαρακτηρα!

Αν εχεις λιγο χρονο παιζε νορμαλ και οπου φτασεις. Αλλα για να μην χανεις αντικειμενα ξεκινα κανε εναν χαρκατηρα 70 ευκολα με βοοστ και οπου φτασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθομαι και ταλαιπωριέμαι με τον χοντρό το σβούρα το βάρβαρο t8 ενώ υπάρχει το κοτόπουλο που μέχρι t9 πάει σφαίρα και του ρίχνει του μπουχέσα... Θα rollάρω και seasonal γιατρό μου φαίνεται... #giatroitoukosmou

• Like 1
Δημοσ.

πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon

στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season 

και πάνε στους normal χαρακτήρες

τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail 

αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ 

Δημοσ.

Χθες το δοκίμασα το κοτόπουλο και μάλιστα με ht set και πάει σφαίρα...

Το name πάντως θα είναι όλα τα λεφτά :D

Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! :P
Δημοσ.

πρασινοματι δεν προσθέτονται τα paragon

στο τέλος της season προσθέτονται τα xp που αντιστοιχούν στα paragon που ανέβασες στην season 

και πάνε στους normal χαρακτήρες

τα αντικείμενα πάνε στους νορμαλ με mail 

αν το παιδί έχει λίγο χρόνο μπορεί να παίζει νορμαλ 

κανα 2 ωρο καθε βραδυ παιζω...καθε προσφορά για boost δεχτή! :P

Δημοσ.

ναι το XP σωστο.

Ποιο gem τωρα να προτιμησουμε απο τα 4 για τριαδα... ποιο να αφησουμε εξω!

taeguk

pain of enhancer

bane of the stricken

bane of trapped

αρχιζω να συγκλινω για οριστικο στο εξης τριολε

1) taeguk

2) pain

3) bane of trapped ενω ειχα bane of the stricken.

Για τα πρωτα 2 ειμαι σιγουρος να μεινουν, το τελευταιο θα δειξει... αρχιζα να το ανεβαζω χτες απο το μηδεν και το πηγα καπου 35.

Σημερα θα το παω 40+ και εχει ο θεος. Νομιζω κανει περισσοτερο damage

Κανονίστε να με boostάρει κάποιος το απόγευμα! :P

προσφερομαι για να κανα ριφτ να σε υψωσω σαν τη σημαια αλλα βραδακι κυριως. Απογευμα αν με δεις μεσα για λιγο θα ειναι

αλλα και ετσι ακομα οκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...