stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 μια απο τα ίδια έπαιζα και με πέταξε ..από εκείνη την ώρα και μετά βγάζει error.
greeneye Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδια επαιξα 1,30 ωρες χωρις προβλημα!!!!!!! ουτε καν lag!!! * edit : παιζοντας χτες πατουσα στον κυβο στις 3 ιδιοτητες... αλλαζα το armor με διαφορα και παρατηρουσα οτι πατωντας διαφορετικες επιλογες αλλαζε το damage!!! Αυτο θα ηταν σωστο γενικα ΑΛΛΑ δε μπορει να αλλαζει το damage με ιδιοτητα του pickup gold κτλ!!! Οποτε η ζημια μια εμενε στο 1100 ας πουμε και μια εκτοξευοταν στο 1550 !!! Κατι δεν παει καλα... Καπου το χασανε νομιζω.Καντε το και εσεις να δειτε... αλλαζοντας το κουτι επιλογης στα 3 του κυβου σας αλλαζει το damage αλλα καθολου σωστα απο οτι φαινεται! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye
Locko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι άλλο αλλάζει στο gear/skill και αλλαζει και το dmg σου, κάτι σαν π.χ. τα Hexing Pants. Ποια αντικείμενα συγκεκριμένα άλλαζες και έβλεπες αυτή τη διαφορά;
nevermore Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκε και επίσημα από eu για το καμμένο σ/κ που μας προσφέρει η blizzard με τα double bounties caches. Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βάλω λινκ (βσκ και μόνο που μπαίνει εδώ άθλος είναι με τον κωλοexplorer που μας έχουν....). Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινάει το κάψιμο>? Split runs 4δες είπαμε έτσι?
Metaksas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 θα μπω και εγω, κατσε να ξεπαγωσω το κοτοπουλο θα αφησω το wow, εκει χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα!!!
gildo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει ξεκινήσει απο το πρωί ο χαμός.Εκει που ψάχναμε να βρούμε materials με το ζόρι τωρα θα μας φλομώσει το μηχάνημα.Πριν το double bug δεν έβρισκες άτομα για bounties και τωρα δεν βρίσκεις για ριφτ.Αντε απο βδομάδα να βάλουν και κανα Magic find event και δεν πρόκειται να μείνουν όρθιοι οι servers της βλιζαρδ..
greeneye Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι άλλο αλλάζει στο gear/skill και αλλαζει και το dmg σου, κάτι σαν π.χ. τα Hexing Pants. Ποια αντικείμενα συγκεκριμένα άλλαζες και έβλεπες αυτή τη διαφορά; θυμαμαι σιγουρα οτι το damage αναλογα την αλλαγη επεζε σε 2 νουμερα σταθερα. ειται καπου 1100 ειτε 1500 (το γραφου περιπου). Σιγουρα πηγαινε 1500 οταν επελεγα το rend να κανει διπλο στακ. Οταν επελεγα ομως με κινηση να εχω+25% damage τοτε εμενε σταθερο στα 1100. Ομως οταν επελεγα και καποιο ασχετο απο τα υπολοιπα αρμορ σε αλλα πηγαινε 1500 και σε αλλα εμενε 1100. Ειναι δυνατον σε ΟΛΑ να παιζει απλα σε 2 τιμες? επρεπε να παιζει σε διαφορες τιμες... και απο που και ως που το rend να εκτοξευει ετσι το damage οταν εχω 1 waste κιολας που δεν δινει +500% ?! και κραταει και 5 δευτερα... αρα ειναι οικονικο-λαθος για εμενα... δοκιμασα να αλλαζω στο οπλο διαφορα και εμενε σταθερο νομιζο... περιεργα πραγματα *** Μετα απο δοκιμες χτες διαπιστωσα σιγουρα οτι το pain enhancer ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΟΤΑΝ ΤΟ DAMAGE ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ 6-7 Μ (σε μπουγιο) !
lalanis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα παιδιά, φαρμάρεις mats ένα σουκού και δεν χρειάζεται να ξαναφαρμάρεις μέχρι το Expansion. 3
greeneye Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) η κουρσα αρχιζει... ο Μπολτον οπως παντα φευγει τελευταιος αλλα επιταχυνει δυνατα... ΚΑΙ... πρωτο θυμα ο LALANIS!!!!!!!!! Aliaka δε βλεπω και ανησυχω!!! edit : εβγαλε ancient γαντακι... πειραξα το strength να το παω μεγιστο επειδη το AS ηταν στο 7 Ελπιζω να μην εκανα βλακεια... το vitality που να το πειραξεις! Λετε να επρεπε να βγαλω το AS και να το κανω critical damage εως 50 ? Θαλω να πιστευω πως οχι! Παραθετω πως το τροποποιησα... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye
paularas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 crit hit dmg, crit hit chance rollareis σε γάντια... σου έπεσε το dream και το έκανες.... τα builds για baba είναι solo: http://www.diablofans.com/builds/57514-2-3-hota-barb-solo-60 http://www.diablofans.com/builds/57407-grift-70-solo-barb-whirlwind-build party: http://www.diablofans.com/builds/57383-grift-75-hota-barb-group-build τα 2 είναι "hota" δλδ να παίζεις με το hammer of the ancients και να κοπανάς και το άλλο με charge + bleeds. όλα τα άλλα είναι meh τα specs
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 σε αυτό το patch παίζω πάρα πολύ πάρτι αργότερα θα πάω solo δυστυχώς το γάντι το κατέστρεψες
greeneye Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 ωραια υπαρχει σαν τα οπλα μαθηματικος τυπος να το δουμε μαθηματικως το πραγμα? Δεν λεω οτι εχετε λαθος αλλα λιγο απορω οσο να ναι. Αν εκανα το attack speed 7 σε critical damage (εως 50) τοτε το strength θα εμενε 855 ενω τωρα πηγε 979. και το strength δινει αρμορ και damage επισης αφου εχει πολλαπλασιαστη στα details. Επειδη το pain gem δινει attack speed οταν εχει μπουγιο πολυ μεγαλο αφου για καθε bleed enemy ανεβαζει πιστευω ανεβαζει αρκετα. Σε καθε περιπτωση οποιο και να υπερτερει δεν πιστεω να ειναι μεγαλη η διαφορα. Για αυτο λεω υπαρχει site να το δουμε πρακτικα? το προτιμησα επισης γιατι εχω kαι το rampage που ανεβαζει 1% επι 25 στακ το strength. Ti να πω αλλο, αν εχουμε site ας μιλησει η επιστημη των μαθηματικων! * Το πολυ πολυ να κανω το strength σε critical damage! Αλλωστε strength παιρνεις μελλοντικα οσο θες!
icenex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω προσωπικα αν μου καθοτανε τετοιο τουμπανο γαντι θα το αφηνα 855 το str θα πεταγα το vitality και θα το εκανα δηλαδη 855 str 50% cr damage 10 chance 7 at speed...κοινως για μενα το γαμησες το γαντι...και αμα μου ελειπε vitality το εβαζα απο το παραγκον...end of story...
Προτεινόμενες αναρτήσεις