greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω μετανιωσει για την επιλογη μου μετα απο το testing. Οταν πεσει new το ξαναβλεπουμε
paularas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 πάλι καλά που δεν είσαι γιατρός πάντως : p
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω μετανιωσει για την επιλογη μου μετα απο το testing. Οταν πεσει new το ξαναβλεπουμε δηλαδη επιμενεις οτι πειραζοντας το str σε str ή το str σε crit dmg βγαζει το γαντι περισσοτερο damage απο οτι αν πειραζες το vit σε crit dmg ? σοβαρα το συζηταμε ακομα αυτο ? 2
greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δηλαδη επιμενεις οτι πειραζοντας το str σε str ή το str σε crit dmg βγαζει το γαντι περισσοτερο damage απο οτι αν πειραζες το vit σε crit dmg ? σοβαρα το συζηταμε ακομα αυτο ? ρε παιδια διαβαζετε σωστα τι γραφουμε και μη βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας!!! Τα ξαναγραφω και διαβαστε σωστα 1) Το θεμα εξαρχης δημιουργηθηκε για το ΑΝ ηταν καλυτερα να αλλαξω το strength απο 855 σε 1000 κοντα Η να αλλαξω το attack speed που ηταν 7 εξορισμου σε CD κοντα στο 50. Εγω τελικα αλλαξα το πρωτο και με φαγατε οτι στη δευτερη περιπτωση το damage θα ηταν θεορατο!!! Εκανα τους υπολογισμους με το site και σας ειπα οτι τελικα η διαφορα ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΗ, μολις 20 points. Αυτο ηταν ΟΛΟ. Και σας ειπα οτι πεσατε εξω. 2) Μετα ενας φιλος ειπε οτι επρεπε να βγαλω το vitality και να το κανω σε CD. Ενοιται οτι αυτη ειναι η ιδανικη κινηση για damage ΑΛΛΑ ειχα ηδη χαμηλο tough δε με επερνε να χασω 900 vitality ποσο ηταν! Αρα τη ξεχνουσα και ΔΕν τη σκεφτηκα καν. Ουτε θα περιμενα 100 χρονια να παει το paragon στο θεο για να παρω vitality. 3) Δοκιμασα για test αν εβγαζα το strength και το εκανα CD αφηνοντας το AS στο 7 αλλα ετσι ηταν τελικα το xeirotero damage αφου ως γνωστον και το strength εχει πολλαπλασιαστη για να κανει damage (απο τα πρωτα στα details). Αρα αφηστε το trolling h αν δεν τρολαρετε να διαβαζετε σωστα. και τωρα να το αλλαζα το ιδιο θα εκανα η αν ηξερα ισως να πειραζα το AS και να το εκανα CD να κερδισω αλλα 20 points σε damage. That's all. Δεν ειπα ποτε αυτο που εγραψε ο μπηχτης, απλα ειπα οτι ΔΕ με επερνε να παει -20% tough γιατι για τοσο μιλαμε!!! * by the way... και με χαλασμενα γαντια οπως λετε Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye
mphxths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αμα απενεργοποιησεις και την σημαια..θα κανεις καλυτερο χρονο..σε βαραινει..σε καθυστερει..ακου με και μενα
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 χαλια το γαντακι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, το διελυσα μιλαμεεεεεεεεεεεεεεε
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 χαλια το γαντακι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, το διελυσα μιλαμεεεεεεεεεεεεεεε επειδη εβγαλες το 52..αυτο δεν σημαινει οτι δεν του βγαλες τα ματια του γαντιου... ετερον εκατερον..μην μπερδευεσαι. το γαντι εξαρχης ηταν upgrade για σενα..αρα ενα μικρο dmg boost το πηρες..απο κει και περα..του βγαλες τα ματια..μην το ξανα αναλυσουμε 3
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χτες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου και να κανω το πρωτο reforge σε focus δαχτυλιδιον ΜΗΠΩΣ πεσει κατι καλυτερο αφου αυτο που επεσε ηταν μαπα, ουτε CC ουτε CD... κανω (κλαιω πρωτα τα υλικα που ηταν πολλα) και... ANCIENT!!!!!!!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ δε λεω αλλα το χαμογελο κοπηκε οταν ειδα τα στοιχεια του... δεν ηταν οτι ηθελα αλλα ενταξει απο το απλο καλυτερο ηταν αυτο. Γλυκαθηκα και δοκιμασα και ενα restrait... εκει δεν πηρα φυσικα ancient αλλα ενταξει εδωσε ενα attack speed7 και πειραξα και το vitality και το εκανα critical damage. Αντε βρε να μη φωναζετε Παρολα αυτα ειχα ενα ancient στο μπαουλο καλυτερο (conversion of elements) και εβαλα αυτο μεχρι να πεσει ancient και να τα συνδιασω σωστα για μεγαλυτερο damage. Ερωτηση στους υπολογισμους του γνωστου site μας δειχνει το μεγιστο damage υπολογιζοντας και τα +50% απο focus-restrait η οχι? γιατι στην καρτελα σιγουρα δεν το υπολογιζει αφου δεν εχουμε κανει "επιθεση" για να το μετρησει.
GBorb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χτες εβγαλα μονος πρωτη φορα grift 58. Παμε γερα και συντομα για 60
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χτες εβγαλα μονος πρωτη φορα grift 58. Παμε γερα και συντομα για 60 δωσε λιγο link να δω το χαρακτηρα σου φιλε! gborb
Metaksas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 με τον hardcora φοβαμαι να παω πανω απο 45... χεσμεντεν.
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Green διαβαζω τα ποστ σου σχετικα με το γαντι με το σαϊτ κ με το damage. Οφειλω να σου πω πως το μεγιστο dmg στη καρτελα του char σου δεν σημαινει παντα οτι κυνηγαμε αυτο. Πχ αναλογα τα builda αλλοτε κανει καλο το attack speed αλλοτε δεν εχει σημασια. Οποτε αν βαλεις στο σαϊτ οτι προσθετεις as θα σου βγαλει περισσοτερο dmg στην καρτελα, αλλα για το εκαστοτε build ειτε αποκτησες αυτο το λιγο boost ειτε οχι δεν εχει σημασια. Τωρα τα builds λιγο πολυ εχουνε ανεβει στο σαϊτ κ γενικως πρεπει να μπεις να διαβασεις στο www.diablofans.com ή να βλεπεις chars απο το bnet ή απο το www.diabloprogress.com ή inspect (view hero details κτλπ). Γενικως ψαξου Και επισης αν εχεις 2 rings focus k restraint χωστα πανω ακομα κ με αχρηστα στατς. Το combo ειναι παντα καλυτερο απο unity convection obsidian κτλπ
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Green διαβαζω τα ποστ σου σχετικα με το γαντι με το σαϊτ κ με το damage. Οφειλω να σου πω πως το μεγιστο dmg στη καρτελα του char σου δεν σημαινει παντα οτι κυνηγαμε αυτο. Πχ αναλογα τα builda αλλοτε κανει καλο το attack speed αλλοτε δεν εχει σημασια. Οποτε αν βαλεις στο σαϊτ οτι προσθετεις as θα σου βγαλει περισσοτερο dmg στην καρτελα, αλλα για το εκαστοτε build ειτε αποκτησες αυτο το λιγο boost ειτε οχι δεν εχει σημασια. Τωρα τα builds λιγο πολυ εχουνε ανεβει στο σαϊτ κ γενικως πρεπει να μπεις να διαβασεις στο www.diablofans.com ή να βλεπεις chars απο το bnet ή απο το www.diabloprogress.com ή inspect (view hero details κτλπ). Γενικως ψαξου Και επισης αν εχεις 2 rings focus k restraint χωστα πανω ακομα κ με αχρηστα στατς. Το combo ειναι παντα καλυτερο απο unity convection obsidian κτλπ Giatsek εχεις απολυτο δικιο. Να σου πω τι εκανα εγω... επειδη πρεπει να παιξεις για να δεις τι απιδια βαζει ο σακος οπως λεμε ... 1) Δοκιμασα με τα 2 παλια μου ring και επαιξα καλο ριφτ να δω μεσα σε μπουγιο οπου πιανουν ΟΛΑ τα εξτραδια το damage. Ειδα π.χ κατι 7-9 Μ damage. Μετα δοκιμασα σε αλλο ριφτ με τα 2 αλλα rings παλι σε μπουγιο να δω τι ψαρια επιανε... ΕΙΔΑ οτι εφτανε μεχρι 5-6 Μ... ε λοιπον ναι το focus-restrait υστερουσε σιγουρα παρα το +50% . Αυτο εκανα εγω για να βγαλω ακρη! Φυσικα κοιτωντας και το ποσο αντεχα να μενω μεσα στο μπουγιο, αν ειχα sudden deaths κτλ. Πρωτιστος ομως για να βγουν ριφτ πανω απο 50 οπως διαπιστωσα και εγω που ειμαι 52 νομιζω θελεις damage. Χωρις αυτο δεν πας πουθενα. Οποτε τα τεστ μου ΟΛΑ ειναι για το πως θα παρω το μεγιστο damage αλλα ταυτοχρονα να αντεχω αρκετα με καποια τεχνικη. Βρηκα ενα ιδανικο χαρη στο οποιο καταφερα και εβγαλα το 50-51. Και ισως βγαλω και αλλα. Δεν το αναφερω ακομα γιατι θελω να δω αν χαρη σε αυτο καταφερω μεγαλυτερα πραγματα... Εκοψα ουσιαστικα μια παραμετρο του damage για να δωσω αρκετο health ωστε να μην πειραξω τα επιθετικα runes τυπου berserker ktl. Ειμαι και ατυχος γιατι στο hellfire amulet μου εκατσε το weapon master και οχι το nerve of steels που θα ηταν τελειο να γλιτωσω κατι ξαφνικα death! Αν καταφερνεις να στριβεις συνεχως μεσα στο μπουγιο αυξανεις κατακορυφα το damage. * Αν μου κατσει ενα bull οπλακι (το δευτερο στο σετ) θα γινει χαμος...! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από greeneye
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν παρατηρω καλα τον char σου παιζεις ww με rend 2waste 6ik set. Και δεν εχεις furious charge. Αν εισαι alkaizer fun πρεπει να το κολησεις, πως ανανεωνεις το bonus f&r χωρις charge ; Επισης για rend build ( που ειναι το ποιο skilled build στον barb για τα μεγαλα πραγματα οπως λες , θελει τρελο charge move κτλπ , το gr μεχρι 60 δεν λεει κατι) Θες οπωσδηποτε lamentation belt στο cube. Reaper αχρηστο καντο strongarm Κ φυσικα θες weapon ik κ οχι grandfather (εκτος αν βλεπω αλλο char).http://eu.battle.net/d3/en/profile/GMWARRIOR-2670/hero/64651983αυτος δεν εισαι ; Επειδη μπαινω απο tablet κ δεν τα βλεπω καλα , ειδα πως χαραμησες το δευτερο σετ των waste κ για να παρεις τα 6 set ik εχεις βαλει ancient grandfather. Δεν κοιτας damage κοιτας αλλα πραγματα, το grand ειναι gtp (if you know what i mean) απλα εσυ χαρηκες με την τελικη του. Τωρα σου δινει dmg. Aλλα μετα που θα δυσκολευει το πραγμα θα δεις οτι ειναι noobia
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αυτος ειναι ο χαρακτηρας αλλα δεν εχει πιασει τις τελευταιες αλλαγες γιατι εκανα αρκετες. Θα σου πω οταν τον δειχνει σωστα γιατι εκανα αλλη μια χτες το βραδυ και δεν εχει ολοκληρωθει κιολας. Ευχαριστω για τα info. ΙΚ δυνατο οπλο δεν εχω οποτε εβαλα αυτο. newkonan χαρακτηρας. Ερωτηση : καθε φορα που παω να δω εναν αλλο χαρακτηρα που εφτασε π.χ το 65 ριφτ ψαχνω ενα σωρο χαρακτηρες να δω ποιος ειναι αυτος που ο τυπος το καταφερε. Και αν τον βρω ισως εχει κανει αλλαγες οποτε δωρον αδωρον! Για μενα πρεπει η εταιρεια να αποθηκευει το χαρακτηρα που πραγματικα εβγαλε εκεινο το ριφτ! Και να εμφανιζει και ποιον απο ολους. Δε γινεται ο αλλος πχ να εχει 10 βαρβαρους και να ψαχνω εγω ποιος ειναι ο καλος του
Προτεινόμενες αναρτήσεις