yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το βλεπεις ποιος το βγαλε. Οταν κοιτας στο χρονο νομιζω βγαινει εικονιδιο του char. Επισης κανεις δεξι κλικ κ κοιτας view hero details καπως ετσι και σε παει κατευθειαν. Καπως ετσι. Παντως τα builds αλλαζουνε ειτε για σολο ειτε για groups 4αρια ειτε για support builds. Τα standarts ομως δεν αλλαζουν. Οπλο μπορεις να βρεις απο cube. Ειτε craftαρεις mighty(δεν θυμαμαι καλα τι λεει το οπλο πανω) 2hand κιτρινο κ το ψαχνεις για legendary ειτε βρισκεις part απο ik set κ το αλλαζεις σε αλλο part ik, εχει πιθανοτητα να βγαλει κ οπλο.
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 με τον hardcora φοβαμαι να παω πανω απο 45... χεσμεντεν. αυτοι που πανε 60 και 70 πως πανε ρε παιδια, πως γινεται να μην χασουν ουτε μια φορα Giatsek αμα αλλαζεις απο παρτ σε παρτ στον κυβο ΔΕΝ βγαζει ποτε ancient οποτε το ξεχναμε! Πως να βγαλω λοιπον ancient IK οπλο?! Μονο με upgrade μπορει να κατσει και με reforge με πιθανοτητα 10% (1 στις 10 δηλαδη)
aliakas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πρασινοματι το όπλο θα το βγάλεις από το cube μην περιμένεις να σου πέσει ξεκίνα φαρμαρε γρήγορα death breaths T7 και πάνω μόλις μαζέψεις 500 πας και κραφταρεις 20 2h mighty weapon 70 level κίτρινα στον smith τέλος πας στο cube και τα κάνεις upgrade εμένα στις 4 20αδες μου έδωσε 2 hota ancient ,2 IK ancient και 3 sismic slam ancient χάλασα 2000 death breaths και 5000 περίπου από τα άλλα
Wayward Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι το πως σε seasonal characters πιάνει ο κόσμος τόσο γρήγορα paragon levels 1100-1200+ Ok παίζουν κατά βάση public αλλά και πάλι πόσες ώρες gaming απαιτεί? Είναι ο βασικός λόγος που με αποτρέπει να ξεκινήσω σοβαρά seasonal καθώς πέρα από τις λοιπές υποχρεώσεις δουλειάς, οικογένειας, hobbies, κλπ παίζω και 2-3 ακόμα games. Προφανώς δεν είναι για εμένα το season hehe.
Metaksas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 στα 63 μονο ο legend και ο archie ειναι? στο seasonal λεω.
greeneye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το εχω απορια αυτο... και εγω επαιξα τελευταια αρκετα και ειμαι μολις 480 παραγκον. Αμα ημουν 1100 το vitality τι θα το εκανα νομιζετε... ουσιαστικα οποιος εχει παραγκον εχει βασικο πλεονεκτημα να παει σε ψηλα ριφτ! Μετα μου λετε να κοψω vitality και να το κανω CD στο γαντι
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω το εχω απορια αυτο... και εγω επαιξα τελευταια αρκετα και ειμαι μολις 480 παραγκον. Αμα ημουν 1100 το vitality τι θα το εκανα νομιζετε... ουσιαστικα οποιος εχει παραγκον εχει βασικο πλεονεκτημα να παει σε ψηλα ριφτ! Μετα μου λετε να κοψω vitality και να το κανω CD στο γαντι Ναι ρε συ, καλά σου λένε. Γιατί το vit σε ias μια φορά γίνεται στο γάντι. Ενώ vitality, γενικά, παίρνεις και από paragon. Κοίτα τους ψηλούς στόχους, μην κοιτάς το πρώτο σκαλοπάτι.
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το vitality το παιρνεις απο χιλιες μεριες... life per hit..life per fury spent..με gem...απο skill (το ww heal-αρει με εκεινο το rune) ακομα και armor/dodge/all ress αν βαλεις ειναι σαν να "γλυτωνεις" χαμενη ζωη. αντε βρες τροπο να ανεβασεις dmg με τοσους τροπους..καποιες κινησεις για να παρεις dmg ειναι συγκεκριμενες και επιβεβλημενες
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ψήνετε να με 70αρίσεις κανείς seasonal στα μπαμ;
yiatsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Green κανε ενα hota για 4αρια βαλε κοκκινο gem k leoric στο cube κ ανεβασε paragon κανοντας 60+ speed runs οπου μπορεις να τα βρεις κ απο communities. Δεν εχει νοημα το σολο στα paragon lvl σου. Ειναι ασκοπος κ χαμενος χρονος.
Locko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 @green Εάν στο ladder κάνεις δεξί κλικ και View Hero Details σου δείχνει τι ακριβώς φορούσε ο char όταν έκανε το συγκεκριμένο GRift. Επίσης, το hardcore είναι άλλη φάση τελείως. Λίγο να μην προσέξεις και QQ χάνεις όλο το progress σου από θέμα gear. Προχθές προσπάθησα να pushάρω πάνω από 60 αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να RIPάρω το monk μου. Farm τώρα 1000 forgotten για να ξαναβγάλουμε ancient weapons.
greeneye Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 απο εδω βασικα εννουσα οτι ψαχνω μια ωρα να βρω ποιος εκανε τι http://us.battle.net/d3/en/rankings/era/4/rift-barbarian πως ξερουμε ποιος χαρακτηρας ειναι Απο το παιχνιδι δε μπορουσα να δω τα 3 του κυβου που ειχε (η τα δειχνει και δεν θυμαμαι καλα γιατι ειμαι δουλεια)
yiatsek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν ειναι αναεωμενα πρωτον κ δευτερον ακουσε μας μια φορα κ δες τα ευρωπαικα ingame που ειναι ποιο ευκολα να τα δεις, shift j νομιζω Το κυβο το βλεπεις αλλα κ να μην το βλεπες τα build ειναι τοσο στανταρτ που τα μαθαινεις κ απεξω. Παιξε hota speed runs 60 απο community , οχι public και θα βρεις την υγεια σου. Θα με θυμηθεις κ εγω λαθος ξεκινησα κ το καταλαβα στην πορεια. Σολο κανε απο 800 πχ
Snolly Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Απλα θα δοκιμασω και το vitality se CD απλα για να το δω, δε θα το εκανα ποτε, μου λειπει πολυ vitality. αρχισε να το κανεις πάντα στα γαντια. αλλιως καλα σε ειπε ο συνφορουμιτης.
aliakas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Aliaka δε βλεπω και ανησυχω!!! η περιέργεια σκότωσε τη γάτα :P 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις