Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια είναι καινούριος στο Diablo και προςπαθω Να μάθω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα....Τα rift τι είναι ;

Δημοσ.

ταινιες μικρου μηκους... τις τελειωνεις γρηγορα και παιρνεις αρκετα "υλικα" στον δρομο. ουσιαστικα ειναι πιστες που σου δινουν οτι χρειαζεσαι για να πας στα greater rift και να ανεβεις οσο ποιο ψηλα γινεται π.χ greater rift74 που παιζει τωρα.

Θα χρειαστεις και bounties ομως δηλαδη 5 πιστες ανα ΑΚΤ ωστε να παρεις τα υπολοιπα υλικα.

Ενα ριφτ μπορει να το κλεισεις αν τρεχεις γρηγορα σε 5 λεπτα ας πουμε. Για το bounties αν παιζεις μονος θες χρονο.

Καλυτερα public.

Δημοσ.

Καλύτερα τα πάντα public στο game... Rift, Greater Rifts, Bounties, Keywardens & Uber Bosses...

Όσοι περισσοτέροι, τόσο καλύτερα λόγω XP & Magic find buff + το ότι κάνεις πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα,εκανα φορματ στο pc και τωρα που εχω κανει εγκατασταση το batle.net και παω να συνδεθω μου βγαζει προβλημα,εχω ξεχασει τον κωδικο μου και επισης οταν παω στο can't log in παω να κανω το i don't now my password αλλα μου ζηταει το Authenticator code ετσι θελω να ξερω,παω στο κινητο μου βρισκω το κωδικο απο το app βαζω βαζω αλλα τιποτα..!!! Τι να κανω..?? εχω το diablo 3 μεσα και το εχω πληρωσει 60 ευρω και εχω γενικα θελω τον λογαριασμο μου ας με βοηθησει καποιος ξερω το email ξερω τα παντα εκτος απο τον κωδικο μου στο battle.net.!! Ευχαριστω Νικος..!!

Δημοσ.

Καπου θα εχει να ανοιξεις ticket σε technical support η κατι αντιστοιχο τελοσπαντων. Μιλησε τους μεσω mail

Green τελικα βρηκα καλυτερη λυση για γρηγορο xp. Kανεις support barb, παιζεις απο διαδορα communities 65αρια κ παιρνεις 7-8 para per game. Ανεβαζεις γρηγορο xp κ gem :) 554 atm κ συνεχιζουμε. Μην σου πω οτι ανεβαζω κ τα gems των hota,rend με 100%

Δημοσ.

εγο ανεβαζω μονος με κοπο και ιδρωτα και εσεις με αλλους ετσι ευκολα ευκολα με 100% !

Μετα χαιρω πολυ ρε σεις να εχετε το Ριφτ60 για πλακα και εγω να παιδευομαι στο 52-53.

μαλακια του παιχνιδιου, τα gems επρεπε να ανεβαινουν μονο ατομικα. Αμα καποιος παιζει δηλαδη με 3 τανκ παρεα τοτε

θα παρει τα gems στο θεο ευκολα.

Δημοσ.

Πάει και το 63, για 10 δευτερόλεπτα δεν πέρασα το 64, legend σ ερχομαι :D

Ετσι για να υπαρχει λιγο σασπενς! Εγω παλι που δε μπορω να παιξω καθολου με το Helltooth set???!!! Θα αρχισω δοκιμες απο σημερα γτ δε βλεπω αλλιως προκοπη για να σπασουμε το 65αρι με τα φυσοκαλαμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...