Metaksas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πάει και το 63, για 10 δευτερόλεπτα δεν πέρασα το 64, legend σ ερχομαι
shooterg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδια είναι καινούριος στο Diablo και προςπαθω Να μάθω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πολλά πράγματα....Τα rift τι είναι ;
greeneye Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ταινιες μικρου μηκους... τις τελειωνεις γρηγορα και παιρνεις αρκετα "υλικα" στον δρομο. ουσιαστικα ειναι πιστες που σου δινουν οτι χρειαζεσαι για να πας στα greater rift και να ανεβεις οσο ποιο ψηλα γινεται π.χ greater rift74 που παιζει τωρα. Θα χρειαστεις και bounties ομως δηλαδη 5 πιστες ανα ΑΚΤ ωστε να παρεις τα υπολοιπα υλικα. Ενα ριφτ μπορει να το κλεισεις αν τρεχεις γρηγορα σε 5 λεπτα ας πουμε. Για το bounties αν παιζεις μονος θες χρονο. Καλυτερα public.
Locko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερα τα πάντα public στο game... Rift, Greater Rifts, Bounties, Keywardens & Uber Bosses... Όσοι περισσοτέροι, τόσο καλύτερα λόγω XP & Magic find buff + το ότι κάνεις πιο γρήγορα.
gotheron2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω σοβαρο προβλημα,εκανα φορματ στο pc και τωρα που εχω κανει εγκατασταση το batle.net και παω να συνδεθω μου βγαζει προβλημα,εχω ξεχασει τον κωδικο μου και επισης οταν παω στο can't log in παω να κανω το i don't now my password αλλα μου ζηταει το Authenticator code ετσι θελω να ξερω,παω στο κινητο μου βρισκω το κωδικο απο το app βαζω βαζω αλλα τιποτα..!!! Τι να κανω..?? εχω το diablo 3 μεσα και το εχω πληρωσει 60 ευρω και εχω γενικα θελω τον λογαριασμο μου ας με βοηθησει καποιος ξερω το email ξερω τα παντα εκτος απο τον κωδικο μου στο battle.net.!! Ευχαριστω Νικος..!!
yiatsek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καπου θα εχει να ανοιξεις ticket σε technical support η κατι αντιστοιχο τελοσπαντων. Μιλησε τους μεσω mail Green τελικα βρηκα καλυτερη λυση για γρηγορο xp. Kανεις support barb, παιζεις απο διαδορα communities 65αρια κ παιρνεις 7-8 para per game. Ανεβαζεις γρηγορο xp κ gem 554 atm κ συνεχιζουμε. Μην σου πω οτι ανεβαζω κ τα gems των hota,rend με 100%
greeneye Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εγο ανεβαζω μονος με κοπο και ιδρωτα και εσεις με αλλους ετσι ευκολα ευκολα με 100% ! Μετα χαιρω πολυ ρε σεις να εχετε το Ριφτ60 για πλακα και εγω να παιδευομαι στο 52-53. μαλακια του παιχνιδιου, τα gems επρεπε να ανεβαινουν μονο ατομικα. Αμα καποιος παιζει δηλαδη με 3 τανκ παρεα τοτε θα παρει τα gems στο θεο ευκολα.
aliakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και ποιος σε κρατάει από το να ανέβεις και συ στο θεό εύκολα κάνοντας πάρτι με άλλους ?
greeneye Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 κανεις απλα το βρισκω λιγο unfair... αλλα μαλλον θα το κανω γιατι αλλιως δεν προχωρας.
aliakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ωραία περιμένουμε ανυπόμονα SS με progress (το unfair το προσπερνώ)
shooterg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πως σας φενεται? καλος? τι πρεπει να αλλαξω? http://eu.battle.net/d3/en/profile/TormentorGR-2813/hero/17250756
greeneye Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) για παμε σιγα σιγα... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από greeneye
DeTiPaleuw Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πάει και το 63, για 10 δευτερόλεπτα δεν πέρασα το 64, legend σ ερχομαι Ετσι για να υπαρχει λιγο σασπενς! Εγω παλι που δε μπορω να παιξω καθολου με το Helltooth set???!!! Θα αρχισω δοκιμες απο σημερα γτ δε βλεπω αλλιως προκοπη για να σπασουμε το 65αρι με τα φυσοκαλαμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις