Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιζα κι εγω και μου εμφανιστηκε το γνωστό πρόβλημα που μαυρίζει η οθόνη, κρασάρει ο driver της Nvdia και βγάζει D3D Error. Φαντάζομαι δεν έχει βρει κανείς από εδώ τρόπο να το αποφύγει με το να καταλάβει τι το προκαλεί, έτσι;

Στης μπλιζ το φόρουμ ακόμα παλεύουν 3 χρόνια ένα σωρό χρήστες.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον δεν το γνωρίζει (και εγώ πρόσφατα το ανακάλυψα), μπορείς να κάνεις spawn το cow level, ή το Vault, αρκεί να βάλεις στο Kanais Cube είτε το 2Η axe (δε θυμάμαι το όνομα τώρα, αλλά έχει σχέση με τα γελάδια), είτε το puzzle ring, χωρίς άλλα mats, πατάς transmute και θα ανοίξει το αντίστοιχο portal. Το item θα καταστραφεί, αλλά who cares!

Μέχρι να το πάρω χαμπάρι κατέστρεψα άπειρα τέτοια :(

EDIT:

Το 2H axe είναι το Bovine Bardiche

Δημοσ.

επειδη εχω χαθει λιγακι με αυτο το thread (guilty i am) μηπως κανεις εχει κανα προχειρο guide για το πως δουλευουν τα ancient items? η αν δεν βαριεται να μου εξηγησει, αν και με guide μια χαρα θα ειμαι. θενξ :D

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερεται να απαντησει κανεις αλλος

εκτενως , θεωρησα πως δικαιουσαι εστω μια απαντηση , ακομα κ

την ποιο απλη. Anyway

Δημοσ.

φιλε μου, καθε αλλο δεν παρεξηγηθηκα και ευχαριστω :) σαφεστατα θα προτιμουσα και κατι επιπλεον, αλλα την εβγαλα την ακρη μου  :-D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαθενοντας λεπτομερειες απο τα παιδια (archie κυριως) αν και θεωρουσα αβολο το furius charge

το ξαναδοκιμασα και το βολευτηκα τελικα. Επεμεινα κυριως οταν καταλαβα οτι εχανα 50% damage απο το foucus-restraight

ενω νομιζα οτι το ειχα... Επισης αυτο ΔΕΝ φαινεται στην καρτελα του damage πραγμα που νομιζα οτι το εδειχνε γενικα.

Αν ηταν σωστη η καρτελα δε θα εβγαζα λαθος συμπερασματα τετοια. βεβαια καποια παιδια το ειχαν πει εδω απλα

δεν το εξελαβα ως σωστο. Anyway... βγαλαμε 58 και συνεχιζουμε προς τη δοξα ψηλα... :-)

post-44836-0-96914400-1445279969_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Μπραβο green (μπραβο κ στην παναθα σημερα)!

Παντως οφειλω να σε ενημερωσω πως το hota δεν θα σε παει μακρια

Μπορει να χρειαστει να επιλεξεις να μαζευεις gear και για

εναλλακτικο build

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω... μη φοβασαι εχω προνοησει... γεμιζω το μπαουλο με οτι καλυτερο πεφτει απο build για

1)wastes

2)rakaen

Επίσης κραταω διάφορα πολύτιμα αντικείμενα κυριως ancient βεβαια. π.χ εχω ενα γαματο 1-Η πρασινο warrior blood

Κραταω και υλικα... για να δουμε!

για 4-5 sec δεν εβγαλα το 59 γμτ.  Ειχα 2 death απο μαλακια και εκανα και 2-3 παικτικα λαθη που στοιχισαν χρονο.

Λογικο βεβαια τωρα αποκταω εμπειρια στο build.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...