Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μια κουβεντα κανουμε και οχι να τσακωθουμε.

Δε ξερω τι εχει αλλαξει απο τν πρωτη Season που εχω να παιξω και αν το game σε κρατα καμια βδομαδα παραπανω.

Αυτο που ξερω ειναι πως τα Rifts δν ειναι κατι αρκετο.

Απο τν αλλη τα new items σε καθε season δν ειναι κακο αλλα τα μαζευεις πολυ ευκολα σχετικα.σε T1 να παιξεις σχεδον σου πεφτουν.

Η ολη φαση με το Diablo ειναι το farming οκ.αλλα η ολη φαση καπου χανει.

Διαβασα πως εβαλαν και ancients items και καλα πιο δυνατα απο αυτα που εχεις αλλα ειναι ιδια στην ουσια.

Εχω να παιξω απο τν 1τη Season

Ποσο πολυ εχει αλλαξει το game σε σχεση με τωρα?

Δημοσ.

Ρε παιδια μια κουβεντα κανουμε και οχι να τσακωθουμε.

Δε ξερω τι εχει αλλαξει απο τν πρωτη Season που εχω να παιξω και αν το game σε κρατα καμια βδομαδα παραπανω.

Αυτο που ξερω ειναι πως τα Rifts δν ειναι κατι αρκετο.

Απο τν αλλη τα new items σε καθε season δν ειναι κακο αλλα τα μαζευεις πολυ ευκολα σχετικα.σε T1 να παιξεις σχεδον σου πεφτουν.

Η ολη φαση με το Diablo ειναι το farming οκ.αλλα η ολη φαση καπου χανει.

Διαβασα πως εβαλαν και ancients items και καλα πιο δυνατα απο αυτα που εχεις αλλα ειναι ιδια στην ουσια.

Εχω να παιξω απο τν 1τη Season

Ποσο πολυ εχει αλλαξει το game σε σχεση με τωρα?

...Ναι έχει σημαντικές αλλαγές και αξίζει να τις δεις, οπότε παίξε και δες. Τζάμπα είναι.

• Like 1
Δημοσ.

μη φαγωνεστε καλε, θα πω κατι απλο να σς καλυψω. Το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο σε γενικες γραμμες χωρις να ειναι τελειο φυσικα. Αν σκεφτειτε ποσο αλλαξε στην πορεια (εγω δεν ηθελα καν να παρω το reapers αν σας λεει κατι) απο το auciton house που βγηκε και περα τοτε το τελικο αποτελεσμα ΔΕΝ ειναι κακο. Εμενα προσωπικα ΔΕ μου αρεσει που αυτος που εχει paragkon 1000 ας πουμε οτι και να κανω εγω που εχω 800 ας πουμε θα με περασει σε ριφτ... ηθελα να εχω δυνατοτητα να τον περασω.

Αυτος παιζε με 2 φιλους βαρδιες 24ωρο, εγω ρε φιλε δεν μπορω να το κανω και να φτασω τοσο. Και εκει που εφτασα ηρωας ειμαι στο 61. Αν σκεφτειτε εκανε πολυ καιρο να μου πεταξει αντικειμενα να τα κανω πρασινα!!! πολυ καιρο!!!!!! πολυ ατυχος!!!!!!

Τωρα αν βαζει 1-2 αντικειμενα καλυτερα για να εχεις ενα κινητρο ουτε κρυο ουτε ζεστη... νομιζω οτι εφτασε

στο τελος του το παιχνιδι... καλως η κακως!

Εγω παντως εχω κινητρο να βγαλω κανα ριφτακι ακομα χωρις να σκοτωνομαι πλεον

• Like 1
Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν απολαμβάνεις ένα παιχνίδι δεν υπάρχει λόγος να το ξεψειρίζεις. Αν δεν το απολαμβάνεις, δεν το παίζεις.

..

...

Παρ' όλα αυτά, POE> Diablo 3.  B)

Aν και έχει το Diablo έχει κερδίσει λίγο έδαφος μετά το RoS.

Δημοσ.

Οπως ειπωθηκε και εχει ειπωθει πιο παλια,φετος η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν παρα πολλες προτασεις σε αξιολογα video games για να παιξει καποιος σε σχεση με την αθλια χρονια του 2014.Οποιος λοιπον βαρεθηκε το D3 παιζει κατι αλλο.

Δημοσ.

Μηπως θα επρεπε να ολο paragon lvl να φυγει?Μια χαρα ηταν το Mf.

Επισης εχω ρε γμτ ενα class με javelin βλεπε javazone δεν υπαρχει.

Μακαρι να ενωσουν παλια κομματια του Diablo με καινουργια.τοτε το game ισως γινοταν επος.

Δε μπορω να πιστεψω πως σε ολοκληρη blizzcon μιλησαν μονο για ενα patch.

Θα ηταν ωραιο τα patch να βαζουν επιπλεον content και οχι αλλαγη τον ηδη υπαρχον.

Ενα νεο ισως και δυο class θα εδιναν αλλη πνοη στο game.

Ας βγαλουν ενα νεο class σαν patch αλλα οχι πρεπει να πληρωσεις...

Κανε το game πιο διασκεδαστικο και βαλε microtransactions πχ για εμφανιση κ θα βγαλεις λεφτα....

Δημοσ.

Πάντως οι αλλαγές στο νέο patch είναι στον σωστό δρόμο.

Κάπου θα χρησιμοποιούνται τα gold, more stash room, tunάρισμα στο XP κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

θα διαφωνησω για νεους χαρακτηρες... ακομα δε βρηκαμε χρονο να παιξουμε αλλους περαν του βαρβαρου και να βαλουν και αλλους?!

Μην ξεχνατε οτι παιζουμε season οποτε παιζουμε μονο 1 για να φτασουμε ψηλα. Αρα καλυτερα νεο content p.x + 1-2 AKT και μπολικα νεα πρασινα.

Δημοσ.

Κατα την ταπεινη γνωμη μου παντα, το D3 ηταν μια μετριοτητα σε σχεση με το D2. Απο θεμα ομως value for money για τα λεφτα που εδωσα με κρατησε (και με κραταει σχετικα ακομη) αρκετες "εργατοωρες" στην καρεκλα. Οποτε δε μετανιωνω για την αγορα. Απλα θα το σκεφτω 2 φορες για αγορα καποιου ενδεχομενου επομενου expansion.

P.S.: Τι μου θυμησες τωρα ρε Arikado με την αμαζονα java!!! 

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τί σκατά κόλλημα έχετε φάει με το d2, στο έτος 2015!!! Από όλα τα diablo, το 2 το έχω παίξει λιγότερο και το βαρέθηκα πολύ πιο εύκολα ακόμα και από το 1.

Και πραγματικά, οι νοσταλγοί του d2 θα το παίζατε σήμερα το ίδιο όσο το 3; Δηλαδή αυτό θα θέλατε από το 3; Νέα γραφικά και talent trees; Αυτό περιμένατε ως εξέλιξη ενός παιχνιδιού ύστερα από 10 χρόνια, να μείνει σχεδόν το ίδιο; Τί είναι; Σαπουνόπερα; Η Λάμψη με το Γιάγκο Δράκο να παίζει 20 χρόνια;! Όπως το 1 εξελίχθηκε στο 2 και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, έτσι και από το 2 στο 3 οι αλλαγές ήταν μεγάλες και σύμφωνες με την εποχή (κατά τη γνώμη μου)

Εντάξει, μπορώ να δεχτώ την υποκειμενική άποψη ότι δεν άρεσε το itemization του 3, τουλάχιστον μέχρι που βγήκε το RoS αλλά σοβαρά σας ενόχλησαν τα skills έτσι όπως υλοποιήθηκαν και το ότι δεν είχε points να βάζεις σε attributes (που πλέον έχει στα paragon μέχρι 800 level)? Έλεος ρε παιδιά με τα παλαιολιθικά talent trees και τα attribute points! Ακόμα και στο diablo 1 (~1997) υπήρχαν guides για το πώς να βάλεις τα points ΑΚΡΙΒΩΣ για να είσαι full αποδοτικός ακόμα και στο single player, πόσο μάλλον για το 2. Αυτή είναι η δυσκολία και η πολυπλοκότητα που ονειρευόσασταν και σας χάλασαν οι άπειροι συνδυασμοί για νέα builds που μπορείς να κάνεις με το d3; Ειδικά από ros και μετά, ακόμα και αν βγαίνουν basic builds λόγω των set, έχουν πολλές παραλλαγές και στα skills και στα συμπληρωματικά items ώστε να είσαι πάλι αποδοτικός και ανταγωνιστικός, για να μην πω για exp/farming builds αλλά και fun builds. Άλλωστε και στο d2 μετρημένα ήταν τα διαθέσιμα και αποδοτικά builds.

Εγώ τα skills του 3 τα γουστάρω πάρα πολύ και τα θεωρώ πολύ καλή εξέλιξη σε σχέση με την αηδία των talent trees του 2 και ο τρόπος υλοποίησης είναι πολύ καλός και συνάδει με το fast paced gameplay του παιχνιδιού. Μακάρι να βάλουν κι άλλα skills για να κάνουμε ακόμα πιο πολλούς συνδυασμούς. Πραγματικά απορώ για έχει φάει τόσος κόσμος τέτοιο κόλλημα με τα talent trees!

Τελοσπάντων, να δω όταν θα βγει το d2 remastered, πόσοι και πόσο θα το παίξετε, πέρα από 1-2 runs για τη νοσταλγία.

• Like 1
Δημοσ.

Αφενός έχεις δίκαιο ότι το D2 έχει θεοποιηθεί λόγω νοσταλγίας και αφετέρου έχεις παντελώς άδικο στα υπόλοιπα.

Το itemisation σε ένα arpg, τουλάχιστον όπως το έχω ΕΓΩ στο μυαλό μου, δεν είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού αλλά ολόκληρο το παιχνίδι.

Τα talent trees που τόσο απεχθάνεσαι είχαν synergies μεταξύ τους (έβαζες πόντους στο Fireball και ανέβαινε το dmg στο Meteor) και σε συνδιασμό με τα +skill στα items οι επιλογές ήταν ατελείωτες.

http://d2fast.com/images/wizardspike-001-02.jpg

https://images.rapgenius.com/0a0e084f797125b48a8a69555a7d99a1.403x335x1.jpg

Σύγκρινέ τα αυτά με το ξερό 2500dmg που έχει το κάθε weapon στο D3. 

Όχι το D2 δεν είναι πανάκεια αλλά μη λέμε και ό,τι να 'ναι. Με το itemisation στο D3 γελάει ο κόσμος. Πιο πολλές επιλογές έχει το Super Mario που διαλέγεις αν θα πετάς φωτιές ή θα έχεις φτερά.

• Like 1
Δημοσ.

Αφενός έχεις δίκαιο ότι το D2 έχει θεοποιηθεί λόγω νοσταλγίας και αφετέρου έχεις παντελώς άδικο στα υπόλοιπα.

Το itemisation σε ένα arpg, τουλάχιστον όπως το έχω ΕΓΩ στο μυαλό μου, δεν είναι απλά ένα κομμάτι του παιχνιδιού αλλά ολόκληρο το παιχνίδι.

Τα talent trees που τόσο απεχθάνεσαι είχαν synergies μεταξύ τους (έβαζες πόντους στο Fireball και ανέβαινε το dmg στο Meteor) και σε συνδιασμό με τα +skill στα items οι επιλογές ήταν ατελείωτες.

http://d2fast.com/images/wizardspike-001-02.jpg

https://images.rapgenius.com/0a0e084f797125b48a8a69555a7d99a1.403x335x1.jpg

Σύγκρινέ τα αυτά με το ξερό 2500dmg που έχει το κάθε weapon στο D3. 

Όχι το D2 δεν είναι πανάκεια αλλά μη λέμε και ό,τι να 'ναι. Με το itemisation στο D3 γελάει ο κόσμος. Πιο πολλές επιλογές έχει το Super Mario που διαλέγεις αν θα πετάς φωτιές ή θα έχεις φτερά.

Όπως είπα, για το itemisation στο d3, το δέχομαι ειδικά σε ό,τι αφορά το randomness των stats. Μπερδεύτηκε πολύ το πράγμα με τα ΑΗ που μετά τα έβγαλαν. Βέβαια, με τα ΑΗ μέσα στο παιχνίδι, είχε λογική ο τρόπος που έπεφταν τα αντικείμενα. Τώρα είναι ένα περίεργο πράγμα που πιστεύω και εγώ ότι μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί και βρίσονται στη σωστή κατεύθυνση.

D2 έλιωσα και εγώ αλλά τα talent trees δε μου άρεσαν σαν λογική. Τα αντικείμενα επηρεάζουν το build όπως τότε έτσι και τώρα. Synergies υπάρχουν και στο diablo 3, με διαφορετική λογική βέβαια, αλλά υπάρχουν.

Στο D3, μπορεί να έχει μεγάλη σημασία πχ το dmg στο όπλο αλλά υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στο πώς θα σου κάτσουν (LPH, iAS, AD klp) ειδικά στα οπλα αλλά και στα υπόλοιπα αντικείμενα που πραγματικά ξεκλειδώνουν τα builds. Δε μου λένε κάτι φοβερό οι εικόνες: Άλλο παιχνίδι, άλλη φιλοσοφία στην ανάπτυξη, άλλες ανάγκες. Η φιλοσοφία του itemisation του d2 δε θα μπορούσε να κολλήσει αυτούσια στο d3 και προσωπικά δε θα το ήθελα κιόλας από ένα παιχνίδι του 2012. 10 Χρόνια για να παρουσιάσουν απλώς καλύτερα γραφικά, νέα αντικείμενα και μερικά νέα skills? Αυτό είναι expansion, δεν είναι νέο παιχνίδι.

Και κάτι ακόμα: αν η blizzard ήθελε εύκολο κέρδος θα μπορούσε πολύ άνετα να κάνει ένα d2 με νέα γραφικά, μερικά νέα items και μερικά νέα skills. Εύκολη και επιτυχημένη συνταγή, κανένα ρίσκο, καμία σοβαρή αλλαγή. Εγώ τους παραδέχομαι όμως ότι δε φοβήθηκαν την αλλαγή και τόλμησαν ακόμα και παρόλο που δεν τους βγήκε σε όλα, το πάλεψαν και το έχουν στρώσει σε μεγάλο βαθμό. Άλλωστε και το d2 δεν ήταν κατευθείαν το αριστούργημα που λέμε ότι ήταν. Πέρασε καιρός και αρκετά patches για να στρώσει. Βέβαια, τότε δεν υπήρχε και σοβαρός ανταγωνισμός γενικώς σε παιχνίδια οπότε όλοι έπαιζαν d2 ενώ τώρα δε νομίζω ότι οι gamers λιώνουν τα παιχνίδια που αγοράζουν. Βλέπω ότι οι περισσότεροι βαριούνται πολύ εύκολα και αλλάζουν τακτικά παιχνίδια και είναι λογικό: Με τόση ποικιλία γιατί να μην παίξεις - δοκιμάσεις και κάτι άλλο; Δες και ποια παιχνίδια είναι στη μόδα τώρα (χωρίς να κατηγορώ). Τα παλιά καλά adventure πχ εξαφανίστηκαν. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχε κοινό γιατί δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε και έτσι μοιραία εξαφανίστηκαν. Ακόμα και τα RTS τείνουν να εξαφανιστούν.

Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι το d2 ήταν μια αηδία και δεν παιζόταν, άλλωστε και εγώ το είχα λιώσει, ειδικά στην αρχή και το είχα καταευχαριστηθεί. Καλό και χρυσό για την εποχή του, δε λέω, αλλά τώρα έχουν περάσει 10-15 χρόνια. Ας πάμε και λίγο παρακάτω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...