Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ερωτηση για τα seasons.Τι κερδιζεις εκτως απο τα leaderboards κλπ και καποιοι βλεπω και ανεβαινουν τοσο πολυ σε paragon στα Seasons??

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

e-peen κερδίζουν, εκτός αυτού, εάν κάνεις το journey παίρνεις +1 tab στο stash και απλά παίζεις με όσους παίζουν στο season

Ψιλομλκιες δηλαδη. Και απο το Season που ειχα διαβασει οταν σου τελειωσει καποια σου μεταφερονται και στον κανονικο account να θυμαμαι καλα.

Fulgore#2340 αν υπαρχει χωρος για την clan :)

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η κίνηση πάλι ;) μια χαρά. Πολλά games ανοιχτά για μπόλικες ώρες Season.

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η κίνηση πάλι ;) μια χαρά. Πολλά games ανοιχτά για μπόλικες ώρες Season.

Το τελευταιο patch φταιει γιαυτο :P

Δημοσ.

ποιο πρασινακι λετε για βαρβαρο με το τελευταιο patch? τι να κυνηγισουμε.

* το cube πρεπει παλι να το κανουμε ολο απο την αρχη?

Δημοσ.

Με το season 5 πάντως βρήκα ένα λόγο για να συνεχίσω να παίζω. Μία τα έξτρα objectives που έχει, μια ο χαβαλές να φτιάξω νέο χαρακτήρα από την αρχή, έβγαλα ήδη 2 βδομάδες gameplay χωρίς να βαρεθώ καθόλου.

Δημοσ.

Ψιλομλκιες δηλαδη. Και απο το Season που ειχα διαβασει οταν σου τελειωσει καποια σου μεταφερονται και στον κανονικο account να θυμαμαι καλα.

Fulgore#2340 αν υπαρχει χωρος για την clan :)

Εσένα πήγα να σε κάνω αλλά μου έβγαλε ότι είσαι στην κλαν ήδη.

kirios#2863

βαρετο σολο ειναι βαρετο

Invite sended.

Καλό λιώσιμο και στους 2 :)

Δημοσ.

παλι αρχισε λαθος η παπαρια... δεν μου ριχνει καλα αντικειμενα, ουτε Τ1 δε βγαζω ακομα :mad:

θα με τσατισει παλι και θα βαλω φωτια στην clan :X

• Like 1
Δημοσ.

παλι αρχισε λαθος η παπαρια... δεν μου ριχνει καλα αντικειμενα, ουτε Τ1 δε βγαζω ακομα :mad:

θα με τσατισει παλι και θα βαλω φωτια στην clan :X

καλα εσυ καθε φορα την ιδια μαλακια κανεις σε καθε season και παιδευεσαι...Ειναι απλο μπαινεις με παρεα σε ανεβαζουν μπαμ μπαμ σε t6 και μετα απλα λειτσαρεις μαζι τους σε τ10 μεχρι να βγαλεις αντικειμενα..

So simple και μετα κανε οσα σολο θες.Btw με παρεα βγαζεις πιο ευκολα αντικειμενα ακομη να το παρεις χαμπαρι ποσο μαλλον αν η παρεα σου πχ ειναι βαρβαροι και εφτιαξες βαρβαρο μιας κ οτι αντικειμενα δεν θελουν σου τα δινουν.

Αντε ακολουθα την συμβουλη μου γιατι δεν μπορω να σε ακουω να γκρινιαζεις παλι στο φορουμ μεχρι να βγαλεις αντικειμενα :P

• Like 2
Δημοσ.

δεν καταλαβες icenex... παντα σε public ειμαι στο μεγιστο π.χ τωρα ειμαι στο Τ7 (110 παραγκον).

παιζω ριφτακια και μεσα στο μπουγιο δε με παιρνουν χαμπαρι οτι δε σκοτωνω ουτε κουνουπι.

ομως πραγματικα ειμαι ατυχος. Το μονο που θα δεχτω ειναι να οτι αν παιξω με 3 απο εσας

θα μου δωρισετε οτι δε σας κανει... δεν παιζω σολο οπως τοτε που εχασα χρονο. Ηδη απο το 0 εφτασα 110 παραγκον!

το θεμα ειναι ποιο build στην πορεια θα ακολουθησω. Να δουμε και τι θα πεσει...

* ποια η γνωμη σας για walling που λεει οτι αν δεν εχεις αλλο σετ ιτεμ τοτε καθε ancient που θα εχεις

θα δινει 100% damage ?! οποτε αν εχεις 5 ancient θα παρεις τεραστιο damage?

συνολικα θα συμφερει η το κομπο απο 5-6 items θα αποδειχθει ποιο ισχυρο?

Παντως οι πρωτοι φαινεται με το ιμμορταλ να ειναι πολυ δυνατοι και προβληματιστηκα

Δημοσ.

πας 70, σε παίρνει φίλος, καθαρίζει 3 φορές grift 65 μαζί σου και είσαι 200 paragon σε μισή ώρα : p

τοσο πολυ δινει σε ΧΡ ? ας γινει και ετσι. Ποιος εχει 65 ομως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...