Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλοι, θα δεις ότι πάει πολύ άνετα το paragon όπως και το gear (να είναι καλά ο κύβος που κάνεις είτε upgrade rare -> legendary ή roll legendary). απλά μετά θέλει farm άπειρα mats

Δημοσ.

Εγω πχ εχω ξεκινησει τον μαραθωνιο για να μαζεψω τα 24set bonus για τα φτερα(αν δεν βαρεθω στην μεση :P)και οντως θελει απλα χρονο και ορεξη τπτ αλλο :P

Δημοσ.

Εδω τα Rewards 

Στην ουσια απλα μαζευεις και τα 4 sets της καθε class και μετα κανεις τα ειδικα Set dungeons για τον καθενα.

Δημοσ.

δεν καταλαβες icenex... παντα σε public ειμαι στο μεγιστο π.χ τωρα ειμαι στο Τ7 (110 παραγκον).

παιζω ριφτακια και μεσα στο μπουγιο δε με παιρνουν χαμπαρι οτι δε σκοτωνω ουτε κουνουπι.

ομως πραγματικα ειμαι ατυχος. Το μονο που θα δεχτω ειναι να οτι αν παιξω με 3 απο εσας

θα μου δωρισετε οτι δε σας κανει... δεν παιζω σολο οπως τοτε που εχασα χρονο. Ηδη απο το 0 εφτασα 110 παραγκον!

το θεμα ειναι ποιο build στην πορεια θα ακολουθησω. Να δουμε και τι θα πεσει...

* ποια η γνωμη σας για walling που λεει οτι αν δεν εχεις αλλο σετ ιτεμ τοτε καθε ancient που θα εχεις

θα δινει 100% damage ?! οποτε αν εχεις 5 ancient θα παρεις τεραστιο damage?

συνολικα θα συμφερει η το κομπο απο 5-6 items θα αποδειχθει ποιο ισχυρο?

Παντως οι πρωτοι φαινεται με το ιμμορταλ να ειναι πολυ δυνατοι και προβληματιστηκα

Καταρχην το μεγιστο ειναι το τ10 ακομη και σε παραγκον 1...δευτερον δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο το παραγκον αλλα τα αντικειμενα πιο πολυ...Μην κολλας στα παραγκον γιατι οπως σου ειπαν κ καποιοι πιο πανω αμα πας μεγαλα ριφτ θα παιρνεις 30 παραγκον (ειδικα αν εισαι χαμηλα)την φορα...εγω ειμαι 464 (28 ωρες παιχνιδιου εχει ο χαρακτηρας) κ παμε gr65+ και παιρνω 10-15παραγκον την φορα...και φαντασου ειμαι τοσο παραγκον και ζητημα ειναι αν εχω παιξει 10-15 gr συνηθως παιζω απλα ριφτ για να βγαλω υλικα κ αντικειμενα.Δεν παιζω συχνα αλλιως αν το ελιωνα θα ημουν 800 τωρα..

Οσο τι build να παιξεις για μενα κρατα οτι αντικειμενο σου πεφτει στην αρχη κρατα τα καλυτερα και σπασε οτι εχεις διπλο η τριπλο και οταν αποφασισεις μετα σπασε οτι δεν θες.

Παιξε δηλαδη ενα build και αμα δεις οτι δεν σου αρεσει το γυρνας σε αλλο και κρατας αυτο που σου αρεσει.

Δημοσ.

αυτο κανω βασικα, κραταω οτι πεφτει γιατι ακομα δεν ξερω τι build θα εχω... (δεν πεφτει και τιποτα σπουδαιο!)

για βαρβαρο απο μια γρηγορη ματια που ειδα μοιαζει να πηγαινει η δουλεια σε immortal-raκaen συνδιασμος...

εσεις πως το βλεπετε

Δημοσ.

Καταρχην το μεγιστο ειναι το τ10 ακομη και σε παραγκον 1...δευτερον δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο το παραγκον αλλα τα αντικειμενα πιο πολυ...Μην κολλας στα παραγκον γιατι οπως σου ειπαν κ καποιοι πιο πανω αμα πας μεγαλα ριφτ θα παιρνεις 30 παραγκον (ειδικα αν εισαι χαμηλα)την φορα...εγω ειμαι 464 (28 ωρες παιχνιδιου εχει ο χαρακτηρας) κ παμε gr65+ και παιρνω 10-15παραγκον την φορα...και φαντασου ειμαι τοσο παραγκον και ζητημα ειναι αν εχω παιξει 10-15 gr συνηθως παιζω απλα ριφτ για να βγαλω υλικα κ αντικειμενα.Δεν παιζω συχνα αλλιως αν το ελιωνα θα ημουν 800 τωρα..

Οσο τι build να παιξεις για μενα κρατα οτι αντικειμενο σου πεφτει στην αρχη κρατα τα καλυτερα και σπασε οτι εχεις διπλο η τριπλο και οταν αποφασισεις μετα σπασε οτι δεν θες.

Παιξε δηλαδη ενα build και αμα δεις οτι δεν σου αρεσει το γυρνας σε αλλο και κρατας αυτο που σου αρεσει.

Paragon 1 t10 δενμπιρεις να μπειςνομιζω.θέλει μεγαλο απο 1 μέχρι 100 αν θυμάμαι καλά παίζεις μέχρι τ6

Δημοσ.

ναι ισχυει...και ανεβαινει αλα 50 νομιζω. Πρεπει να πας 250 παραγκον για να παιξεις το Τ μεγιστο.

Εγο ειμαι 175, αντε να φτασω 250

Δημοσ.

Paragon 1 t10 δενμπιρεις να μπειςνομιζω.θέλει μεγαλο απο 1 μέχρι 100 αν θυμάμαι καλά παίζεις μέχρι τ6

Κοιτα εμενα που με ανεβασανε κατι φιλοι απο 1-70 με πηγανε τ6 απλα ριφτ μετα να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι ισως να με βαλανε σε gr και να τα πηρα εκει γρηγορα τα παραγκον παντως θυμαμαι να πηρα σε ενα gr60+  40 παραγκον.Το θεμα ειναι οτι μεσα σε μια ωρα μπορεις να φαρμαρεις αντικειμενα σε τ10 αν εχεις βοηθεια απο φιλους.Κοιτα απο μονος σου δεν ξερω αν μπορεις να μπεις σε τ10 αν δεν εχεις τα παραγκον..αν ομως παρεις invite σε party σιγουρα γινεται γιατι το θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μολις εγινα 70 το γυρισαμε σε τ10 για να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες για αντικειμενα...τι να πω ισως θυμαμαι λαθος.

Θες να δοκιμασουμε green να σε κανω invite σε τ10 να δουμε αν εχω δικιο?

Dy1ngW1sh#2490 κανε με add

Δημοσ.

Κοιτα εμενα που με ανεβασανε κατι φιλοι απο 1-70 με πηγανε τ6 απλα ριφτ μετα να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι ισως να με βαλανε σε gr και να τα πηρα εκει γρηγορα τα παραγκον παντως θυμαμαι να πηρα σε ενα gr60+  40 παραγκον.Το θεμα ειναι οτι μεσα σε μια ωρα μπορεις να φαρμαρεις αντικειμενα σε τ10 αν εχεις βοηθεια απο φιλους.Κοιτα απο μονος σου δεν ξερω αν μπορεις να μπεις σε τ10 αν δεν εχεις τα παραγκον..αν ομως παρεις invite σε party σιγουρα γινεται γιατι το θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μολις εγινα 70 το γυρισαμε σε τ10 για να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες για αντικειμενα...τι να πω ισως θυμαμαι λαθος.

Θες να δοκιμασουμε green να σε κανω invite σε τ10 να δουμε αν εχω δικιο?

Dy1ngW1sh#2490 κανε με add

ναι φυσικα. σημερα κιολας αμα μπουμε. Κυνηγαω Τ10 φαρμ,250 παραγκον,και υλικα για κυβο. Οταν στρωσει η κατασταση μετα θα αρχισουμε τις σφαλιαρες στο leadrboard :-)

ok θα σε βαλω μετα που θα ειμαι σπιτι

Δημοσ.

εγω τελειωσα και το σολο στο expansion αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω στο season βεβαια ο χαρακτηρας μου ειναι 70 lvl

καμια ιδεα μπηκα μεσα στο season και χαθηκα.....

Δημοσ.

εγω τελειωσα και το σολο στο expansion αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω στο season βεβαια ο χαρακτηρας μου ειναι 70 lvl

καμια ιδεα μπηκα μεσα στο season και χαθηκα.....

Πας και δημιουργεις ενα νεο χαρακτηρα οποιο θες αλλα πατας στην επιλογη που λεει season και μετα ειναι σαν να παιζεις κανονικα το παιχνιδι.

Οσο για τα seasons και τα paragon ειναι λογικο να ειναι ψιλο ευκολος ο τροπος να ανεβεις στα πρωτα paragon πιο πολυ γιατι πεφτει reset καθε 3μηνο.Κοινως μονο στις πρωτες 1-2μερες που πεφτει το μεσαιο δακτυλο για οσους πρωτο πανε 70 ειναι τα ζορια.Αν μπεις λιγες μερες πιο μετα,οπως καλη ωρα σε αυτη τη season υπαρχει κοσμος να σε ανεβασει.και για μενα το μεγαλυτερο boost δεν ειναι τοσο στα paragon οσο στο να πας στο lvl 70.

Δημοσ.

Δεν θα χαθούν. Θα παραμείνουν στον παλιό χαρακτήρα που έχεις ήδη. Αυτός του Seasons όμως θα ξεκινήσει από level 1, με μηδέν λεφτά και μηδέν όπλα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που παίζουμε Seasons.

Δημοσ.

Για 2ο, 3ο,4ο κτλ χαρακτήρα στο season οποιος σκοπεύει, βάλτε ενα hellfire ring, borns & cains set και κάποιον να μπεί σε Τ10 rift. 15 λεπτά max για 70άρι, έπερνα τα lvl πιo γρήγορα απο τα onscreen notifications για τα unlocks. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...