Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη τωρινή season, τα reward sets μπορούμε να τα ξανάπαρουμε άμα παίξουμε με δεύτερο χαρακτήρα; Δηλαδή αν πάρουμε το set με το πρώτο character και ξαναπαίξουμε με άλλο καινούργιο seasonal character. Επίσης επειδή βαρέθηκα τα solo runs ( πέρα του ότι είναι και χρονοβόρα, έστω για το level up ) μπορείτε να με κάνετε add στην clan; Το battletag είναι Valtiel#2137.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, σετ reward είναι μόνο μια φορά. Αλλα ρολλαρει εύκολα με mats

Δημοσ.

Επειδή όλοι έχουμε θέμα στον χώρο του stash, για όσους δεν ξέρουν τι να σπάσουν και τι να κρατήσουν μπορείτε να δείτε συμπυκνωμένες όλες τις πληροφορίες εδώ: https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=1A6FBBD663F33253!148&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AIND1GS7C-D457k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν κανεις ενα set dungeos εχεις καποιο ουσιαστικο οφελος περαν απο τη "μοστρα" ? να κανεις π.χ 1 απο τα 24

ας πουμε το might του βαρβαρου

και αλλη μια... αν δεν παιξεις το τελευταιο T δεν πεταει ancient αντικειμενα?

δε θυμαμαι να επεσε ουτε 1 και εφτασα παραγκον 250... απλα ατυχια ως συνηθως η το παιχνιδι

το ελεγχει ωστε να μην γινεις ραμπο εξαρχης :huh:

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Εγω τωρα το ξεκίνησα με βαρβαρο lv5 το campain ποιος ο λογος αν τελειώσεις το solo να παιζεις multi ?

Δεν φαίνεται να λεει και πολλα το game μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Εγω τωρα το ξεκίνησα με βαρβαρο lv5 το campain ποιος ο λογος αν τελειώσεις το solo να παιζεις multi ?

Είσαι 5 λεβελ αυτό σημαίνει έχεις παίξει το παιχνίδι ίσα με πέντε άντε δέκα λεπτά... Με τόσο χρόνο που αφιέρωσες μπορείς να το κρίνεις ναι ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

level5 = 0. δεν ειδες τιποτα φιλε. Πανε 70 και αρχισε ΤΟΤΕ να παιζεις...!

παιδια μια απορια για ψαγμενους

http://www.diablofans.com/builds/76109-2-4-solo-gr-77-earthquake-leap-physical-barbarian

σε αυτο το build στο skular salvation στα bracer λεει σαν stat priority το cold....

που κολλαει? κατι δεν καταλαβα... ολα μοιαζουν με physics

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

http://www.diablofans.com/builds/76109-2-4-solo-gr-77-earthquake-leap-physical-barbarian

σε αυτο το build στο skular salvation στα bracer λεει σαν stat priority το cold....

που κολλαει? κατι δεν καταλαβα... ολα μοιαζουν με physics

Όπως λες και εσύ, όλα τα skills physical είναι σε αυτό το build. Λάθος έχει κάνει

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει καποιο skill να κανει elemental dmg που θελει απο καποιο rune οντως ειναι λαθος και μαλλον θα δοκιμαζε αλλα build και το ξεχασε αυτο.

Πες μου αλλα παρομοια παιχνιδια (Path Of Exile ή ακομα και Torchlight) για να μην πω γενικα ολα τα ειδη παιχνιδιων που να τους εχεις αφιερωσει 5-10λεπτα και να μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα.

Ειτε εισαι πρωταρης σε τετοιους ειδους παιχνιδια ειτε εχεις παιξει αλλα παρομοια,οπως αναφερθηκε βγαλε το campaign πρωτα και μετα πηγαινε 70 και κανε Adventures/rifts/greater rifts σε παραπανω δυσκολια(torments)και θα καταλαβεις :)

Δημοσ.

Ερώτηση: το τελευταίο που μου έχει μείνει για season achievement είναι να παίξω κάποιο set dungeon. Έχω μαζέψει το σετ tal rasha οπότε θα κάνω αυτό. Είναι solo ή μπορώ να μπω μαζί με άλλον παίχτη σ'αυτό το dungeon; Και την δυσκολία του την ρυθμίζω εγώ ή είναι standard;

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι μονο σόλο

Έχουν standard δυσκολία

Καλό καρκίνο

Είναι ότι χειρότερο έχει να δώσει το D3

Δημοσ.

Οχι δεν ισχυει αυτο. Προσωπικα εκανα το set dungeon με το Firebird που δινει σαν αρχικο set bonus για αυτη την season και δεν χρειαζεται καν να κανεις ολα τα objectives. Απλα μπες στο set dungeon με το Firebird ή το Tal Rasha πχ και κανε το κεντρικο Objective που ειναι να φας ολα τα τερατα του dungeon/σπηλιας. 

Για να κανεις τα παντα ειναι το mastery και οντως σπαει νευρα πιο πολυ για να αποκτησεις τα φτερα που πρεπει οχι μονο να μαζεψεις ολα τα set bonus σε ολους τους χαρακτηρες αλλα και να παιξεις και ολα τα Set Dungeons με αυτους.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα....δεν θα πάρω ποτέ τα δωράκια της σεζόν :/

People, δεν είναι "μόνο solo". Μπαίνετε μέσα μαζί με party (οποιοδήποτε class, δεν χρειάζεται να είναι πχ DH για DH Set Dungeon, εκτός φυσικά απο τον εδιαφερόμενο), έχει confirmation window αλά boss battle όταν πατάς στο entrance του εκάστοτε dungeon. Η δυσκολία είναι εφάμιλή torment 1-2, επομένως, μπορεί να χρειαστεί να ρίξετε λίγο το dmg ανάλογα με τα objective. Απο την στιγμή που φέρνεις κάποιον παρέα (και 2 και 3 αμα λάχει) το dungeon βγαίνει νερό, ακόμα και τα mastery.

Όταν βγεί το dungeon με party, στην τελευταία success οθόνη, σου λέει ακόμα και ποιοι players σε βοήθησαν. ειναι feature, δεν είναι bug. Απλά για κάποιο λόγο επέλεξαν να το αφήσουν λίγο θολό το συγκεκριμένο οι devs. 

Το δύσκολο part σε αυτα δεν είναι τα βασικά objective, αλλά να προλάβεις να καθαρίσεις το dungeon στην ώρα του. Οπου με party βγαίνει νερό. Το πιο δύσκολο σε όλα αυτά είναι να μαζέψεις τα set που χρειάζεσαι. Δλδ, καθόλου δύσκολο, απλά χρονοβόρο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...