paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εάν καθαρίσεις όλα τα set dungeons σου δίνει κάτι απλά πράσινα φτερά και εάν τα κάνεις master κατι μεγάλα πράσινα φτερά. επίσης σε κάθε class dungeon που το κάνεις master σου δίνει το εν λόγω banner του class
Locko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όπα. Καθαρίσεις, εννοείς να κάνεις το primary objective ή να φας όλα τα mobs που έχει μέσα το κάθε dungeon;
greeneye Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εάν καθαρίσεις όλα τα set dungeons σου δίνει κάτι απλά πράσινα φτερά και εάν τα κάνεις master κατι μεγάλα πράσινα φτερά. επίσης σε κάθε class dungeon που το κάνεις master σου δίνει το εν λόγω banner του class thx για την απαντηση,μαλακιες δηλαδη γενικα! που να κανεις τωρα 70 ολους τους χαρακτηρες και να λιωσεις να παρεις τοσα πρασινα στο ιδιο και να κανεις και το event... προτιμω να συνεχισω τη "δουλεια" στο season. εν το μεταξυ δε λεει με τιποτα να μου πεσει ενα furna οπλο να παρω το +50% damage στα elite ουτε η μποτα για τα 3 leap ουτε το κολοοπλο που δινει κατι special για το earth... μεγαλη γκαντεμια γμτ. Επισης δε μου πεφτουν ancient στο earth... Χτες εκανα ολα τα διαμαντια στο 25+. Ανεβαινει η ομαδα, εφτασα 320 παραγκον! με βαλατε στο λουκι μπαγασιδες
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 objective = clear dungeon + το 1ο που σου ζητάει.master = να τα κάνεις όλα. και να φας τα αρχικα mobs που σου λέει + να γλιτώσεις το area dmg που ζητάει + να κάνεις το προαπαιτούμενο του set σου (20 mobs x 5 multishot, 20x10 σβούρα, 20x20 headbanging) και στο τέλος να καθαρίσεις όλα τα mobs του dungeon.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 thx για την απαντηση,μαλακιες δηλαδη γενικα! που να κανεις τωρα 70 ολους τους χαρακτηρες και να λιωσεις να παρεις τοσα πρασινα στο ιδιο και να κανεις και το event... προτιμω να συνεχισω τη "δουλεια" στο season. εν το μεταξυ δε λεει με τιποτα να μου πεσει ενα furna οπλο να παρω το +50% damage στα elite ουτε η μποτα για τα 3 leap ουτε το κολοοπλο που δινει κατι special για το earth... μεγαλη γκαντεμια γμτ. Επισης δε μου πεφτουν ancient στο earth... Χτες εκανα ολα τα διαμαντια στο 25+. Ανεβαινει η ομαδα, εφτασα 320 παραγκον! με βαλατε στο λουκι μπαγασιδες Cube ftw πολυ απλα για το Furnace. Πρωτο weapon απο το cube που μου εκατσε ηταν Βασικα ειναι οντως χρονοβορο αλλα γινεται για ολα τα set dungeons. Ειχα ποσταρει και πιο πισω video με τα rewards αλλα απο οτι φενεται χαθηκε Ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σκεφτω ειναι να κρατατε τα Blood shards μαζι με mats για το cube για τον καθε alt χαρακτηρα.Βεβαια ισχυει οτι ειναι απιστευτα χρονοβορο οπως και να το δεις για αυτα τα rewards. Στην τελικη τα φτερα ειναι και ιδια με του Illidan απο το επερχομενο expansion του Wow για οποιον το αγορασει.
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 τα φτερα είναι με τα ίδια του illidan ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΧΗΜΟ. 1000 φορες του wow παρα αυτά. για τα class banners ίσως. αλλά δεν αξίζει για τα φτερα for sure 1
*nenya* Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Για ένα ζευγάρι πράσινα φτερά σίγουρα δεν αξίζει τόσος κόπος! Μα καλά κι αυτοί, κανα πιο σοβαρό reward δεν μπορούσαν να σκεφτούν; 1
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εδω τα μισα dungeon είναι γαμάτα και τα άλλα μισά είναι γάματα. πως περίμενες τα φτερα να βγούνε ωραία ^^
tehAllantin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 objective = clear dungeon + το 1ο που σου ζητάει. master = να τα κάνεις όλα. και να φας τα αρχικα mobs που σου λέει + να γλιτώσεις το area dmg που ζητάει + να κάνεις το προαπαιτούμενο του set σου (20 mobs x 5 multishot, 20x10 σβούρα, 20x20 headbanging) και στο τέλος να καθαρίσεις όλα τα mobs του dungeon. να του κανεις ενα σετ μενου 5 πιάτων με wine pairing και στο τελος 1 εσπρεσάκι, 1 καπουτσίνο και ενα signature beverage σε 23 λεπτα
greeneye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εχω γαμ*θει να παιζω ριφτακια και μαλιστα στο Χ χωρις να το αντεχω καν (δεν εχω τοσο damage) και δε λεει να πεσει απο την τριαδα που θελω απο ιτεμs tipota για να παιξω το build του earth... ελεος ρε γμτ. τα ιδια μου εκανε και στο αλλο season... και περαν απο αυτο ουτε 1 ancient σε earth οσο ψαχνω τα αλλα! Πως να ανεβει κανεις! και δε μπορω να παιξω και bounties γιατι ακους μονο split barbarian splitttttttttttt
icenex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εχω γαμ*θει να παιζω ριφτακια και μαλιστα στο Χ χωρις να το αντεχω καν (δεν εχω τοσο damage) και δε λεει να πεσει απο την τριαδα που θελω απο ιτεμs tipota για να παιξω το build του earth... ελεος ρε γμτ. τα ιδια μου εκανε και στο αλλο season... και περαν απο αυτο ουτε 1 ancient σε earth οσο ψαχνω τα αλλα! Πως να ανεβει κανεις! και δε μπορω να παιξω και bounties γιατι ακους μονο split barbarian splitttttttttttt καλα ρε νουμπα δεν σου ειπα να με κανεις add να παμε παρεα κανα ριφτ? θελει να παιζεις με πολλα ατομα που να βγαζουν γρηγορα τα ριφτ και δεν καθεσαι μια ωρα σε καθε ριφτ.Πιστεψε δεν πεφτουν ευκολα αντικειμενα θελει να φαρμαρεις για ωρα για να πεσουν και επισης να δοκιμαζεις την τυχη σου και στον κυβο μπας κ κατσει κανενα αντικειμενο απο εκει.
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 και δε μπορω να παιξω και bounties γιατι ακους μονο split barbarian splitttttttttttt Μη φοβάσαι! Σπλιτ σου λέω σπλιιιιιτ! Παίξε bounties όχι σε Χ αλλά π.χ. σε VII, και θα βγαίνουν νεράκι.
greeneye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 καλα ρε νουμπα δεν σου ειπα να με κανεις add να παμε παρεα κανα ριφτ? θελει να παιζεις με πολλα ατομα που να βγαζουν γρηγορα τα ριφτ και δεν καθεσαι μια ωρα σε καθε ριφτ.Πιστεψε δεν πεφτουν ευκολα αντικειμενα θελει να φαρμαρεις για ωρα για να πεσουν και επισης να δοκιμαζεις την τυχη σου και στον κυβο μπας κ κατσει κανενα αντικειμενο απο εκει. κατσε λιγο, ποια η διαφορα να παιζω συνεχεια ριφτ καινουρια απο το να παιζω το ριφτ μεχρι τελικης πτωσεως? δεν αυξανει η πιθανοτητα για κατι καλυτερο σε αντικειμενο... ξεχασα να σε βαλω δωσε λιγο ινφο να σε προσθεσω. * κανταλα εννοις? εχω αδειασει οτι εχω και δεν εχω! Μη φοβάσαι! Σπλιτ σου λέω σπλιιιιιτ! Παίξε bounties όχι σε Χ αλλά π.χ. σε VII, και θα βγαίνουν νεράκι. εσενα περιμενω να παιξω που ειμαστε αδυνατα οντα... ακομα σε περιμενω ομως!
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες έλιωσα ρε, όλο μέσα ήμουν, έγραφα και στο chat του clan. Θα μπω και απόψε, αν με δεις κάνε μου request για invite!
Προτεινόμενες αναρτήσεις